2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar sıcaktan mıdır bilmem bugün benim de ara ara kasıklarımda batma var doktorum magnezyum vermişti kramp tekrarlamayinca ben de başlamamıştım ama bugün basliycam heralde. Dün temizlik yaptık aslında yardımcım var ama yine de onun önünde arkasında zorladım galiba kendimi. Gecen haftaya kadar hiç göbeğim yoktu ama bu hafta birden top gibi oldu gobusum:) Yarın evlilk yıldönümümüz ve ben cikip da kocama bı hediye bile alamadım...;(

hem senin mazeretin var milli eğitime gidip görevlendirme şansını dene bence.olmadı rapor la halledersin ben de öğretmenim zaten ekim ayında 20 gün eylülde de 23 gün gitcez okula bayramları haftasonları çıkarınca.sonra ben kasım aralık doğum iznimi kullancam allah kısmet ederse

hava çok kuru,ben de geceleri oluyor daha çok,ağzım burnum tıkanmış oluyor hep :sinifsinif: of daha 2 dahfat sürecekmiş havalar böyle. canım sen hangi hastaneye gidiyordun?

ben doktora özele gidiyorum,tahliller için de zekai tahir burak hastanesine gidiyorum.

canım bende oluyor ara ara kasıklarda batma kalçada ağrı.bu sabah da hafif bel ağrısı var ters yattım sanırım:)

ama bende 1 haftadır bebişimin tekmelerini hissediyorum arkadaşlar o kadar güzel bir duygu ki ...ama ben artık 19 doldu 20. haftanın içindeyim sanırsam.adet tarihime göre 3 gün önde gidiyo benim sıpa

sizler de yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız bir de vücut yapısına göre değişiklik gösteriyormuş

enimopa valla süpersin,tek tek hesaplamışsın çalışacağımız günleriohaoldumsmile ben eğer bir sorun çıkmazsa doğum öncesi iznimi kullanmayacam,sonrasına aktarıcam,inşallah bir sorun olmaz.

enimopa valla süpersin,tek tek hesaplamışsın çalışacağımız günleriohaoldumsmile ben eğer bir sorun çıkmazsa doğum öncesi iznimi kullanmayacam,sonrasına aktarıcam,inşallah bir sorun olmaz.

:) napiimm valla hesapladım.benim okul da şimdi eve yakın olcek belki ben de herşey yolunda giderse sonrasına aktarcam da.karşımdaki öğrenci profiline bağlı stresli olursa bırakırım

canım ilk üç ay bayağı bi içtim
özellikle elmalısını:)
soda için doktor bişey demedi
ama meyveli sodayı bilmiyorum

:) napiimm valla hesapladım.benim okul da şimdi eve yakın olcek belki ben de herşey yolunda giderse sonrasına aktarcam da.karşımdaki öğrenci profiline bağlı stresli olursa bırakırım

doğru diyorsun sıkıntı çekmenin de anlamı yok,2. dönem raporun bitince çalışacakmısın hemen,yoksa raporla filan kapatıcak mısın?

kızlar bişi sorcam maden suyu içiyormusuunuz zararı var mı bize?

peki meyvelisinin zararı varmııdrı dersiniz

canım ben hamilelğin başlarında çok içtim sabah aç karnına içerdim içim yanardı sanki :))

ama sadesini içtim meyvelileri için ender saraç zararlı demişti katkı maddesi olduğu için sadece içine bikaç damla limon sıkabilirsiniz daha faydalı hale gelir demişti..

doğumu da orada mı yapmayı düşünüyorsun,ben henüz doğumu nerede yapacağıma karar veremedim de?

evet canım doktorum orda zaten,daha önce arkadaşlarda yapmıştı çok memnun kalmışlardı tavsiye ettiler,ama eğer gücün yetiyorsa mesa süper bir hastane,kesinlikle bir düşün derim ben.ama fiyatlar acayip uçuk.sağlık sigortan varsa karşılayabilir ama belkikaydirigubbakcemile5

kızlar bişi sorcam maden suyu içiyormusuunuz zararı var mı bize?

peki meyvelisinin zararı varmııdrı dersiniz

tatlım meyvelisinde vücuttan atılamayan bazı maddeler varmış o yüzden tavsiye etmiyorlar.

hem soda ve maden suyunun aynı olmadığını maden suyunun hamilelere faydalı olduğunu okumuştum mineral açısından

hımm,tavsiyen için teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…