- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.301
hava çok kuru,ben de geceleri oluyor daha çok,ağzım burnum tıkanmış oluyor hep :sinifsinif: of daha 2 dahfat sürecekmiş havalar böyle. canım sen hangi hastaneye gidiyordun?
vuslatyaren hoşgeldin tatilden canım
Selam kızlar sıcaktan mıdır bilmem bugün benim de ara ara kasıklarımda batma var doktorum magnezyum vermişti kramp tekrarlamayinca ben de başlamamıştım ama bugün basliycam heralde. Dün temizlik yaptık aslında yardımcım var ama yine de onun önünde arkasında zorladım galiba kendimi. Gecen haftaya kadar hiç göbeğim yoktu ama bu hafta birden top gibi oldu gobusum:) Yarın evlilk yıldönümümüz ve ben cikip da kocama bı hediye bile alamadım...;(
enimopa valla süpersin,tek tek hesaplamışsın çalışacağımız günleriohaoldumsmile ben eğer bir sorun çıkmazsa doğum öncesi iznimi kullanmayacam,sonrasına aktarıcam,inşallah bir sorun olmaz.
kızlar bişi sorcam maden suyu içiyormusuunuz zararı var mı bize?
peki meyvelisinin zararı varmııdrı dersiniz
:) napiimm valla hesapladım.benim okul da şimdi eve yakın olcek belki ben de herşey yolunda giderse sonrasına aktarcam da.karşımdaki öğrenci profiline bağlı stresli olursa bırakırım
cambazcım sen hangi hastaneye gidiyorsun?
canım ben akay hastanesine gidiyorum.evime biraz uzak,eryamanda oturuyorum ben onun dışında memnunum şimdilik.
doğumu da orada mı yapmayı düşünüyorsun,ben henüz doğumu nerede yapacağıma karar veremedim de?
evet canım doktorum orda zaten,daha önce arkadaşlarda yapmıştı çok memnun kalmışlardı tavsiye ettiler,ama eğer gücün yetiyorsa mesa süper bir hastane,kesinlikle bir düşün derim ben.ama fiyatlar acayip uçuk.sağlık sigortan varsa karşılayabilir ama belkikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?