- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.321
doğru diyorsun sıkıntı çekmenin de anlamı yok,2. dönem raporun bitince çalışacakmısın hemen,yoksa raporla filan kapatıcak mısın?
sezeryan olursa doğumsonrası rapor 2 ay değilde 3 ay oluyormuş duyduğum kadarıyla ocak şubat mart öyle geçer sonrasını bilmiyorum yani arkadaşım bakalım zaman ne göstercek
sen nasıl yapmayı düşünüyorsun
canım ben akay hastanesine gidiyorum.evime biraz uzak,eryamanda oturuyorum ben onun dışında memnunum şimdilik.
ayyy ben de eryaman'da oturdum, çok özledim oraları. iyice güzelleşmiştir herhalde.
ayyy ben de eryaman'da oturdum, çok özledim oraları. iyice güzelleşmiştir herhalde.
ah ankara ankara:) benimde öğrencilik yıllarım geçti oralarda beytepede
valla ben de özledim ankarayı
bendeee özlediiimmm evimi hemde çoookk benim evimde ordaa bian önce dönmenin hayalini kuruyorumm..
olabildiğince geç gel ozaman canım yaa,sıcaklık yetmezmiş gibi belediyenin bütün iş makinelerinin full kadro toplanıp eryamanın yollarını yapası tuttu,gecemiz gündüzümüz birbirine girdi,perişanalık inanki şuanmafoldumben
güldeşeker canım seneye ankaradamısın?
kızlar ne kadar çok ankaralı varmış boshayallersmile
mesayı bende duydum ama fiyatlar çok uçuk
keşke sağlık sigortasını önceden yaptırmaya başlamış olsaydım
selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bizimde cinsiyet belli oldu erkek hissediyordum ama kızımız olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?