2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben de eryaman'da oturdum, çok özledim oraları. iyice güzelleşmiştir herhalde.

ben etap içinde değilim ama güzel tabi,alıştıktan sonra merkeze gidesimiz hiç gelmiyor,yolun düşerse beklerim canım hem özlem gidermiş olursun

sezeryan olursa doğumsonrası rapor 2 ay değilde 3 ay oluyormuş duyduğum kadarıyla ocak şubat mart öyle geçer sonrasını bilmiyorum yani arkadaşım bakalım zaman ne göstercek

sen nasıl yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE]

canım valla ben de raporla filan kapatayım 2. dönemi diyorum,olmadı birkaç ay annemleri çağırırım yaz tatilinden sonra da bakıcıya veririm diyorum.valla çalışırken çocuk büyütmek zor olacak yabilmiyorumkismile

bendeee özlediiimmm evimi hemde çoookk benim evimde ordaa bian önce dönmenin hayalini kuruyorumm..

olabildiğince geç gel ozaman canım yaa,sıcaklık yetmezmiş gibi belediyenin bütün iş makinelerinin full kadro toplanıp eryamanın yollarını yapası tuttu,gecemiz gündüzümüz birbirine girdi,perişanalık inanki şuanmafoldumben

benim de üniversiteyle beraber 10 yılım ankara'da geçti. hala en yakın arkadaşlarım orada. hatta biri eylülde doğum yapacak.
meğer ankara'yı seven, özleyen ne kadar çok kişi varmış. kuru sıcağını bile bu yapış yapış sıcaktan iyi hatırlıyorum. bir de ankara'nın en iyi yanı istanbul'a dönüşü derler, hiiiç katılmıyorum. inş. göbiş fazla büyümeden bir ara kaçıp gelebilirim.gerçekten özledim yawww :asigim:

canım ya ben gelene kadar biter oralarr en az 1 yıl daha burdayımm,,benim ev direk güneş alır zaten ordada perişanız seneye desene..

kızlar ne kadar çok ankaralı varmış boshayallersmile
mesayı bende duydum ama fiyatlar çok uçuk
keşke sağlık sigortasını önceden yaptırmaya başlamış olsaydım

kızlar ne kadar çok ankaralı varmış boshayallersmile
mesayı bende duydum ama fiyatlar çok uçuk
keşke sağlık sigortasını önceden yaptırmaya başlamış olsaydım

aynen canım bizde düşünemedik,sağlık sigortamıza ek olarak bir de doğum ücreti ödememiz gerekiyormuş bilemedik.güzel bir hastane gerçekten değer yani.

slm kızlar,hayırlı ramazanlar,
bu cumartesi oğlumla hasret gidereceğiz inşallah,nihayet 1,5 ay sonraki özlemimiz sona erecek,kontolümüz var,bakalım nasıl olmuş,benim göbiş çıkmıyor deyip duruyordum son 1 haftadır maşallahı var,çıktı artık kendini gösterdi.
birde yemek yerken çok hareketli aynı anda yemek yiyoruz galiba opuyorumnanaktan

Ben de öğretmenim şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye...Ben de doğum öncesi iyi olursam 1 ay daha çalışıp o bir ayı da sonrasına ekleyip şubat mart ve nisanda izinli olurum diyorum geriye kalıyo iki ay onu da tatile ekleyebilsek de 2. dönemi tatile bağlayabilsem süper olur diyorum ama bakalım o zaman gelince neler olucak...Kayınvalidem çok yakın ama görümcemin kızına bakıyo annem de uzakta oturuyo bilmem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…