2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende öğretmenim bende izinlerimi senin düşündüğün gibi yapim diyorum ama bilmem artık.bide benim annemde kayınvalidem de aynı yerde diil napcam bilmiyrm öteki seneye yıllık izin düşünüyrm bebek büyüyene kadar bari kendim bakayım

slm kızlar nasılsınız?
valla benim en iyi yaptığım şey uyumak.sıcaktan bunaldıkça atıyorum kendimi yatağa boshayallersmile

slm kızlar nasılsınız?
valla benim en iyi yaptığım şey uyumak.sıcaktan bunaldıkça atıyorum kendimi yatağa boshayallersmile

valla en iyisini yapıosun canımmm olumunekankayizsmile
ya bende yatıcam ama açım açç cokacimcoook yemeği kim yapacak beni kim doyuracak
pınar sss alırsam bizim ewe gelirmisiniz yanlız başınıza pişirirmisinis heee delikafadulden

ayy sıcaklar başıma vurdu galibaa -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

İşimiz zor valla canım ya ben de acaba ücretsiz izin hakkımı kullansam mı diye düşünüyorum.Bakalım o zaman bi gelsin de...

valla bende napıcam bilmiyorum
bide tam gün çalışıyorum,raporla idare ederiz de nereye kadar
ücretsiz izine ayrılsam,borç var,tek maaşla nasıl ödicez
iyi bir bakıcı bulsam bari

ben dun nete guremedım..
musterı hızmetlerını aradıgımda da yapılandırma var dedı..
ondan olabılırmı acepp...
yavas olması yani..

slm kızlar nasılsınız?

aynen bende gunde 1 kez atıyorum kendımı yataga..
saat 2 gıbı yattık oğlumla..oglen uykusu uyusun dıye...ben 1 saat sekerleme yaptım...sonra bır baktım halen yatakta kıpır kıpır bır o yana bır bu yana..
hemen kapat gozlerını dedım..1 saat daha gectı..uyudu..bened 2 saat yatakta yatmıs oldum..banada ıyı gelıyro yatmak..sempatiksalakcinni

slm kızlarr :bbo: sıcaklardan da kimse yok galiba
bende biiler atıştırdım yemeği koydum biras yattım geldim -tatlicadiarzu- şimdi gidip bulaşıklarımı toparlayayım ve yemeğime son rütuşları yapayım cokacimcoook aklinialirimsmile
sizler naptınıs bakiiimmm delikafadulden
ewet yaa benim nette yavaş diodum ki demekki sistemde bi hata var CADIARZU
neyse kızlar görüşürüss kendinize ve bebişlerinise ii bakın görüşürss

selam millet
bu saatte kimse kalmamış tabi...
ben yeni ayaklandım diyebilirim oruçluyum damirmirmirmir
yemek yapcam ama kocacım iş yerinde yapcak iftarını tek başına da bişey yemek istemiyo ki insan

merhaba hanımlarr..
yaa benim moralim bozuldu yine yaa.
ya benmi çok takıyorum bilmem üfff kızıyorumda kendime..
geçen yazmıştım doktora gittiğimde hormon testlerimi tekrarlattırdı. tsh bu sefer 5 e yükselince bende endokrin uzmanına gittim.
oda hamilelikte yükselebileceğini ama ayrıntılı bir test yapalım dedi.gerekirse ultrasonda bakarız dedi. takip altında tutalım ama dedi.
ordada tsh 3.60 çıktı. daha görüşmedim doktorla.
nettede doktorsitesi varya oraya sorayım dedim. ordaki doktorda tsh 2.5 altında olması lazım endokrincinizi değiştirin demiş.iyice kafam karıştı. eşim hastanede çalışıyor oda ordaki dahiliyeciye sormuş değerin okadar yüksek olmadığını oda söylemiş. hangi birine inanayım bilemedim.. :çok üzgünüm:

canım benim de 6 çıkmıştı önce
doktorum hemen dahiliyeye gönderdi
tekrar yapıldı 5 çıktı bu kez
ultrasona girdim hiç bişey çıkmadı
bu dönemde yükselmesi çok normalmiş bi de biziim ailede genetik zaten ama bende çıkmadi çok şükür
sen de dert etme ultrasona gir içini ferahlatmak için bence:1hug:

selam millet
yemek yapcam ama kocacım iş yerinde yapcak iftarını tek başına da bişey yemek istemiyo ki insan

kimse olmaz olur mu ben her daim fazla mesaideyim mirmirmirmirmirmirmirmir
Ortalıkta kimse yok sessizce kaçıyorum evime gidip ayaklarımı uazatmak istiyorum artık

Ben de hipertiroid hastasıyım canım hatta bu yüzden 1 buçuk sene kadar da hamile kalamamıştım.Hamile kalmadan önce endokrin uzmanımla görüştüm hamileliğe karar verdiysen eğer ilacın dozunu arttıralım dedi ve şimdi de kendi doğum doktorum sürekli takip ediyo 1,2 ye kadar düştü değerlerim ve doktorum da zaten hamilelikte 2 nin altında olması gerektiğini söyledi bence sen başka bi endokrin uzmanına git.Hamilelikte tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü ama canını da sıkma değerin çok yüksek değil....

selam kızlar doktordan geldık sımdı bebısımız buyumuz dr bıde cd verdı cok tatlı cureklı kıpırdıyo hıc durmadan burnunu gorduk hokka gıbı dr gelısımı cok ıyı dedı hersey yolundaymıs onca amelıyata ragmen cok mutluyuz

selam millet

tatlım allah kabul etsin nasıl rahat tutabildin mi?

bende oruçtum çok şükür çok rahat tuttum arada karnım guruldadı cokacimcoook o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…