- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.341
Ben de öğretmenim şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye...Ben de doğum öncesi iyi olursam 1 ay daha çalışıp o bir ayı da sonrasına ekleyip şubat mart ve nisanda izinli olurum diyorum geriye kalıyo iki ay onu da tatile ekleyebilsek de 2. dönemi tatile bağlayabilsem süper olur diyorum ama bakalım o zaman gelince neler olucak...Kayınvalidem çok yakın ama görümcemin kızına bakıyo annem de uzakta oturuyo bilmem bakalım
slm kızlar nasılsınız?
valla benim en iyi yaptığım şey uyumak.sıcaktan bunaldıkça atıyorum kendimi yatağa boshayallersmile
kızlar bişi sorcam maden suyu içiyormusuunuz zararı var mı bize?
peki meyvelisinin zararı varmııdrı dersiniz
cnm bende öğretmenim bende izinlerimi senin düşündüğün gibi yapim diyorum ama bilmem artık.bide benim annemde kayınvalidem de aynı yerde diil napcam bilmiyrm öteki seneye yıllık izin düşünüyrm bebek büyüyene kadar bari kendim bakayım
kızlar internet çok yavaş giremiyorum :2:
slm kızlar nasılsınız?
valla benim en iyi yaptığım şey uyumak.sıcaktan bunaldıkça atıyorum kendimi yatağa boshayallersmile
merhaba hanımlarr..
yaa benim moralim bozuldu yine yaa.
ya benmi çok takıyorum bilmem üfff kızıyorumda kendime..
geçen yazmıştım doktora gittiğimde hormon testlerimi tekrarlattırdı. tsh bu sefer 5 e yükselince bende endokrin uzmanına gittim.
oda hamilelikte yükselebileceğini ama ayrıntılı bir test yapalım dedi.gerekirse ultrasonda bakarız dedi. takip altında tutalım ama dedi.
ordada tsh 3.60 çıktı. daha görüşmedim doktorla.
nettede doktorsitesi varya oraya sorayım dedim. ordaki doktorda tsh 2.5 altında olması lazım endokrincinizi değiştirin demiş.iyice kafam karıştı. eşim hastanede çalışıyor oda ordaki dahiliyeciye sormuş değerin okadar yüksek olmadığını oda söylemiş. hangi birine inanayım bilemedim.. :çok üzgünüm:
selam millet
bu saatte kimse kalmamış tabi...
ben yeni ayaklandım diyebilirim oruçluyum damirmirmirmir
yemek yapcam ama kocacım iş yerinde yapcak iftarını tek başına da bişey yemek istemiyo ki insan
merhaba hanımlarr..
yaa benim moralim bozuldu yine yaa.
ya benmi çok takıyorum bilmem üfff kızıyorumda kendime..
geçen yazmıştım doktora gittiğimde hormon testlerimi tekrarlattırdı. tsh bu sefer 5 e yükselince bende endokrin uzmanına gittim.
oda hamilelikte yükselebileceğini ama ayrıntılı bir test yapalım dedi.gerekirse ultrasonda bakarız dedi. takip altında tutalım ama dedi.
ordada tsh 3.60 çıktı. daha görüşmedim doktorla.
nettede doktorsitesi varya oraya sorayım dedim. ordaki doktorda tsh 2.5 altında olması lazım endokrincinizi değiştirin demiş.iyice kafam karıştı. eşim hastanede çalışıyor oda ordaki dahiliyeciye sormuş değerin okadar yüksek olmadığını oda söylemiş. hangi birine inanayım bilemedim.. :çok üzgünüm:
selam millet
bu saatte kimse kalmamış tabi...
ben yeni ayaklandım diyebilirim oruçluyum damirmirmirmir
yemek yapcam ama kocacım iş yerinde yapcak iftarını tek başına da bişey yemek istemiyo ki insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?