- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.361
tatlım allah kabul etsin nasıl rahat tutabildin mi?
bende oruçtum çok şükür çok rahat tuttum arada karnım guruldadı cokacimcoook o kadar.
kimse olmaz olur mu ben her daim fazla mesaideyim mirmirmirmirmirmirmirmir
Ortalıkta kimse yok sessizce kaçıyorum evime gidip ayaklarımı uazatmak istiyorum artık
selam kızlar doktordan geldık sımdı bebısımız buyumuz dr bıde cd verdı cok tatlı cureklı kıpırdıyo hıc durmadan burnunu gorduk hokka gıbı dr gelısımı cok ıyı dedı hersey yolundaymıs onca amelıyata ragmen cok mutluyuz
sevindim canım gözünaydın herşey iyiymiş.
ben de bugün oruç tuttum çok zor durumda kalmadıkça da tutmak istiyorum nasip olursa.ama susuzluk bi hayli zor geldi.
tatlım sen iyice acıkmışsındır seni yiyen 2 bebiş var allah yardımcın olsunolumunekankayizsmile
selam güzel annişler...
nasılsınız görüşmeyelii??
sabahtan beri öldüm yorgunluktan
ama haberlerim güzel
bebğimi bugün doyaaa odyaaaa gördüm.
ayrıntılı ultrasonda bakarken doktorumun teli çaldı,bi muhabbet bi muahbbet:)
bi eliylede bebeğin hertarafını bize gösteriodu..dakikalarca seyrettik.
hiç bitmesin istedim:)))
neyse sonra bize herşeyini gösterdi anlattı,açıkladı falan..
cd götürücez bidahaki gidişte,2tane getirin birine bugünkü diğerine o zamanki görüntüyü yükleyelim dedi..
epey uzun çekmiş olduk,kaydettim görüntüleri dedi.))
ANLATAMAM yaaaa uçtum sevinçten..
ağzını açıp açıp kapattı ne konuşuodu bilmiorum..bide elinin biriyle çok oynadı yüzünü:))
kaç cmdi unuttum ama 221gram maşallah
ve kesin kızbayanssulusmile
bidAHaki kontrolün 5hafta sonra.ayrıntılı organ taramamız olacak,çok şükür herşey yolunda..
rabbim rahatsızlığı olanlara acil şifalar,bebek isteyenlerede en tez zamanda hamileliği nasip etsin inşallah:)):Saruboceq:
daha sabah ayrıldık ama çook özledim burayı bugün..:))))
çok sevindim tatlım hadi hayırlısı
selam güzel annişler...
ama haberlerim güzel
cd götürücez bidahaki gidişte,2tane getirin birine bugünkü diğerine o zamanki görüntüyü yükleyelim dedi..
ağzını açıp açıp kapattı ne konuşuodu bilmiorum..bide elinin biriyle çok oynadı yüzünü:))
bidAHaki kontrolün 5hafta sonra.ayrıntılı organ taramamız olacak,çok şükür herşey yolunda..
rabbim rahatsızlığı olanlara acil şifalar,bebek isteyenlerede en tez zamanda hamileliği nasip etsin inşallah:)):Saruboceq:
tşk ederim canım...
kısmetse bnde doğumumu yine ıspartada yapıcam..bugün kesin kararımı verdim
hayırlısı olsuın tabi inşallah:))
sizler nasılsınız???
neden kimse muhabbete katılmıo:??fisfisfis
amanın çok sevindim esracım.kesin kız cinsiyeti ha bu daha güzel bir oğluşun vardı şimdide bi cimcimen olacak harika
tatlım sen hangi doktora gidiyordun ücretleri nasıl
selam güzel annişler...
ama haberlerim güzel
selam kızlar doktordan geldık sımdı bebısımız buyumuz dr bıde cd verdı cok tatlı cureklı kıpırdıyo hıc durmadan burnunu gorduk hokka gıbı dr gelısımı cok ıyı dedı hersey yolundaymıs onca amelıyata ragmen cok mutluyuz
canım ben süleyman denirel üniversitesinde mehmet okan özkaya var,en son doçentti şimdi rütbe yükseldimi görmedi,m ama okan hocama gidiorum.çoook memnunum bi gidenn bidaha bırakmadığı çok bilgili çok ilgili bi doktor...
ilk bebeğimde afyondan teptim yollar iki haftada bir ve doğumumu orda yaptım
şimdi denzliden tepicem yolları onun için.yine orda yapıcam allah izin verirse..
canım muayene bütün doktorların öleydi sanırım ordaki,100lira ama bir ay içindeki ikinci gidişte ücret ve kayıt kürekle uğraşmıosun,ismin okundumu sıra sende
doktor sdıkıntısı yaşıosan şiddetle tavsiye ederim.biz apartmancak ona gidioz ailecek beyenios:))))
(ayy çok komik ve saçma oldu)
buarada çoklu alıntı yapmayı bilmiorum ondan tek tek alıntı yapıorum:))bayanssulusmile
öncelikle kocamannn geçmiş olsun canım-
en korktuum şeylereden biri bu baş ağrısı
göz kararması ve karıncalanması kan şekerinin düşmesinden olabilir.şekerli bişiler yediğinde kendini bi gözet bakalım..
çook teşekkür ederim canım,inşallah sende bebişini doya doya görür hasret giderir gelirsin:)) bizde yarın senn güzel haberlerini alalım burdan allahn izniyle.999:)))
ay sorma canım bende diodum ne güsel bulantılarım geçti iştahım geri geldi rahat geçiricem die ama başa ağrısı çıktı napalım Allah beterinden saklasınn eyvahedigeldismile
inş yarın güsel haberlerle gelirimm aklinialirimsmile doya doya izlerim filann boshayallersmile sositososito bakalım bizimki bize neler yapıcakk kaydirigubbakcemile3
bebişcimm bu arada ;
göbiş topiğine boyun çok uzun yazmışsın ama aslında o kadarda uzun değill 162 cm kaydirigubbakcemile3 ayy ne güsel uzun çıkmışım demekki kardeşlerim benden daha uzunlar halbuki sen onları hiç görme o zamann kaydirigubbakcemile3 saol canımm buarada hade sende ekle senide görelimm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?