2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tansiyon düşmesinin bir sebebi de buymuş

Hamilelerin uterusa giden damarları baskıdan kurtarmak için sola yatmaları öneriliyor. Sırtüstü yatılması, “vena kava” adlı büyük toplardamarda baskıya neden olabiliyor. Bu durum, hamilelerin tansiyonlarının düşmesine ve baygınlığa yol açabiliyor. Aynı zamanda fetusa giden oksijenin azalması nedeniyle de riskli bir durum oluşabiliyor.

ay sorma canım hep sol tarafıma yatıyorum zaten
bide benimkine de dedim sol tarafa yatılması lazımmış die gece şimdi arada kalkıyorum sırtüstü yatıyorum derin nefes alıyorum filan hemen kalkıp sola döndürüyo beni noluyo dememe kalmadan sol tarafımda buluyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
erkekler çok abartıyo herşeyi kaydirigubbakcemile3
bazen otururken öne eğileyim hemen uyarıo
erkek milleti işte biz 1 veya bazılarımız 2 ama onlar dokuzz akannehir doğuracakk kaydirigubbakcemile3
canım inşş geçer başımda bilmiyorumkismile gün içinde hep tuzlu ayran içtimm tuzlu yoğurt yedimm
kızlar ben yine acıktımm cokacimcoook bisküvi alıpda geleyimm kaydirigubbakcemile3

ayna ayna beni uzun göster dedim di aklinialirimsmile

tmm cnm ewe gelmeni bekliorumm bak patlattım gözlerimii sempatiksalakcinni

ayna ayna beni uzun göster dedim di aklinialirimsmile

tmm cnm ewe gelmeni bekliorumm bak patlattım gözlerimii sempatiksalakcinni

tamm canım
yarından sonra kahvaltımı yapınca ilk işim telle çektiğimi yüklemek olcak.
sonrada giyinir çeker yüklerim yine.
bugün çewkinmeyi unutmuşum telaştan:))
yarın çekinirim unutmazsam ama :))

bu arada bugün oruç tutmadım yollarda çok susarım daynamazsam die ama allah izin verrse yarın tutup denicem bi..bugün oruç tutmama rağmen sofraya ilk ben otuırdum en son ben kalktım,bi yemi,şim bi yemişim bi an kendimi fil gbi hissettim halada rahatlıyamadım yaaa
bida bu kadar çok yemicembilmiyorumkismile

Kızlar ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Sıra beklerken dizlerimin bağı çözüldü resmen. Kaybettiğim bebeğimde ilk defa 19. haftada ayrıntılı ultrasona girdiğimde suyu eksik demişlerdi.O yüzden çok önemliydi doktorun bugün söyleyecekleri. Çok şükür bu defa iyi görünüyor dedi. Kilolu olduğumdan dolayı foşur foşur su olmazmış, ayrıca kilolu hamileler bebek hareketlerini zayıflar kadar net ve sık hissetmezlermiş. Herşeyine normal dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına...

bende çok acıkıyorum yaaa tutamam die düşünüyoum yarında dışarı çıkıcamm sonraki gün bende denerim olmadıa.s hihoyyyt hihoyyyt Allah ım sabrını verir inşş

ay canım sorma bende geçen g,ün kahvaltıda yarım kilo böreği tek başıma yedim akannehir cokacimcoook ama akşama kadar kendime gelemedimmm :1shok: :1shok: :1shok:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güsel cnmm bak herşey yolunda Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin hepimise opuyorumnanaktan

loliss cnm hoşgelmişsinnn

geeeellll geeellll muhabbete geeelllll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bebişimin (tabi açlığa dayanabilirsem şifa bulacağına bile inanıorum)
o nedenle tutmak taraftarıyım:))inşallah yani

bnde sabaha kadar uyyamıcam galiba.kocişe sür beni yollara diorum,köpekler çıkar yoluna dio bnde koşarım işte daha çabuk eritirim diorum o da koşabiliosan köpek gelmeden koş dio:))3gün yemek yiyemezmişim gbi hissediorum yaaa

gözünaydınn cnmmm zemuszemus a.s.
canım steress yapma sakınnn herşey yolunda bak çok şükürr
AMANNN nazar değmesinn topiğimizeeeee zemuszemus
bak sende yakında hissedersin bebişiniii :CüvCüv:
ben inanıyorum hepimiz fışır fışır doğurucas Allah ın izniyle burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allahm sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. arkadaşım..allah birdaha yaşatmasın ya:sinifsinif:

o ned demek kız ölee fışır fışır :))
aman pek güldüm tabire bakarmısınız kendimi su motoru gbi hissettim bi an kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay Allah iyiliğini versin hep ay çok güldürdün beniii eşinde doğru demiş sen koş yine de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay öldüm gülmekten yaaa sen çok yaşa emiiii kaydirigubbakcemile3 merak etme sabahı zor yaparsın hemen acıkırsınnn cokacimcoook

o ned demek kız ölee fışır fışır :))
aman pek güldüm tabire bakarmısınız kendimi su motoru gbi hissettim bi an kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy bidaha gülme kriziii ay benimkide uyuyo benim sesime kalkcak nooluyo dicekkkaydirigubbakcemile3

motor gibi birden çıkar inşş ondan ööle yazdım
ay hala gülüomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah ım ağlatmasınnn

neyse çıkıyorum kızlar ben
size doyum olmaznaniknanik
bi duş alıyım belki azıcık rahatlarım
iyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…