- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 643
- 40
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.381
tansiyon düşmesinin bir sebebi de buymuş
Hamilelerin uterusa giden damarları baskıdan kurtarmak için sola yatmaları öneriliyor. Sırtüstü yatılması, “vena kava” adlı büyük toplardamarda baskıya neden olabiliyor. Bu durum, hamilelerin tansiyonlarının düşmesine ve baygınlığa yol açabiliyor. Aynı zamanda fetusa giden oksijenin azalması nedeniyle de riskli bir durum oluşabiliyor.
hadi yaa
bnmde boy hemen hemen okadar ama ne uzun çıkmışın öle maşallah sizin aynaya:))
bnde eklicem sabırsızlanıorum ama şuan kayınvalidemlerdeyiz ordan girdim nete bütün fotolarım evdeki pc'de.yarın gece geç olur yorgun olurm muhtemelen ama yarından sonra ordayım bnde inşallah:))
bugün giydiklerimi bide geçen gezmeye giderkene giydiklerimi eklerim :))):hulya:
ayna ayna beni uzun göster dedim di aklinialirimsmile
tmm cnm ewe gelmeni bekliorumm bak patlattım gözlerimii sempatiksalakcinni
bu arada bugün oruç tutmadım yollarda çok susarım daynamazsam die ama allah izin verrse yarın tutup denicem bi..bugün oruç tutmama rağmen sofraya ilk ben otuırdum en son ben kalktım,bi yemi,şim bi yemişim bi an kendimi fil gbi hissettim halada rahatlıyamadım yaaa
bida bu kadar çok yemicembilmiyorumkismile
Kızlar ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Sıra beklerken dizlerimin bağı çözüldü resmen. Kaybettiğim bebeğimde ilk defa 19. haftada ayrıntılı ultrasona girdiğimde suyu eksik demişlerdi.O yüzden çok önemliydi doktorun bugün söyleyecekleri. Çok şükür bu defa iyi görünüyor dedi. Kilolu olduğumdan dolayı foşur foşur su olmazmış, ayrıca kilolu hamileler bebek hareketlerini zayıflar kadar net ve sık hissetmezlermiş. Herşeyine normal dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına...
bende çok acıkıyorum yaaa tutamam die düşünüyoum yarında dışarı çıkıcamm sonraki gün bende denerim olmadıa.s hihoyyyt hihoyyyt Allah ım sabrını verir inşş
ay canım sorma bende geçen g,ün kahvaltıda yarım kilo böreği tek başıma yedim akannehir cokacimcoook ama akşama kadar kendime gelemedimmm :1shok: :1shok: :1shok:
Kızlar ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Sıra beklerken dizlerimin bağı çözüldü resmen. Kaybettiğim bebeğimde ilk defa 19. haftada ayrıntılı ultrasona girdiğimde suyu eksik demişlerdi.O yüzden çok önemliydi doktorun bugün söyleyecekleri. Çok şükür bu defa iyi görünüyor dedi. Kilolu olduğumdan dolayı foşur foşur su olmazmış, ayrıca kilolu hamileler bebek hareketlerini zayıflar kadar net ve sık hissetmezlermiş. Herşeyine normal dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına...
gözünaydınn cnmmm zemuszemus a.s.
canım steress yapma sakınnn herşey yolunda bak çok şükürr
AMANNNnazar değmesinn topiğimizeeeee zemuszemus
bak sende yakında hissedersin bebişiniii :CüvCüv:
ben inanıyorum hepimiz fışır fışır doğurucas Allah ın izniyle burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bebişimin (tabi açlığa dayanabilirsem şifa bulacağına bile inanıorum)
o nedenle tutmak taraftarıyım:))inşallah yani
bnde sabaha kadar uyyamıcam galiba.kocişe sür beni yollara diorum,köpekler çıkar yoluna dio bnde koşarım işte daha çabuk eritirim diorum o da koşabiliosan köpek gelmeden koş dio:))3gün yemek yiyemezmişim gbi hissediorum yaaa
o ned demek kız ölee fışır fışır :))
aman pek güldüm tabire bakarmısınız kendimi su motoru gbi hissettim bi an kaydirigubbakcemile3
loliss cnm hoşgelmişsinnn
geeeellll geeellll muhabbete geeelllll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse çıkıyorum kızlar ben
size doyum olmaznaniknanik
bi duş alıyım belki azıcık rahatlarım
iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?