2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslarrr hayırlı geceler cumleten.. nasılsınız ıyısınızdır ıns gecmıs baya bırıkmıs yarısını bıtırdım ancak yazım dedım bu arada. oncelıkle cınsıyetlerını ogrenen arkadaslar var galıba hadı gozunuz aydın raahtsızlanan arkadaslarım cok gecmıs olsun ve benı ve bebısımı merak eden hayırlı dıleklerını gonderen tum hamıs arkadaslarıma sonsuz tesekkurler allah razı olsun...amınosentez dundu allah sukur guzel gectı dunden berı yatıyorum dınlenıyorum annemde gelınce daha ıyı oldu benım ıcın. su anda bıraz agrım var tuhaf bır agrı ızınlıydım ıkı gundur yarın sabah ıs bası bakalım ıns zorlanmam..ole cok col agrım olmadı dun ıslem sonrası bıraz adet sancısı gıbı oldu bırde belım cok agrıdı kı hala belım agrıyor doktorumu aradım cok sancımmda oldundan bırtane ılac soledı agrı olmaması gerek dedı ılacı ıc bır saat sonra devam ederse aynı sıddetle hemen gel dedı. tabı ben ılactan sonra uyumusum kalktımda agrım azalmıstı o yuzden gıtmedım doktora sımdıyse hafıf bagırsak agrıları seklınde ve arada adet kırampları gıbı agrılarım var ama ıyıyım hamdolsun..haftasonuna kadar beklecem bakalım bebegımı merak edıyorum su anda sadece o ıyı olsunda ben tum agrıları cekerım..eger haftasonu merakıma yenık dusersem gıdecegım doktoruma durumuna bakmak ıcın..bu mubarek gunlerde rabbım hepımızı vebebeklerımızı korusun ınsss..

bu arada sızler nasılsınız kım var kım yok cok sıcakkk cokkk

cok sevindim cnmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bak ne güsell herkes güsel haberlerle dönüooo kaydirigubbakcemile5
sana da hayırlı ramazanlar dilerim cnmm
rabbim dualırmızı kabul etsinn
sen stress yapma canım bebişin Allah ın izniyle iyidirr Allahım meleklerimizi korurr yerimseniben :CüvCüv:
sen kendini fazla yorma bol bol dinlenn yerimseniben

slm canım geçmişi okuyordum
malum tayin çıktı
ev toplanacak taşınılacak
gözümde büyüyo valla

ayy haklısın canım sıcak bi yandann Allah ım çok çok kolaylıklar versinnn :1hug: sen kendini fazla yorma ama a.s :CüvCüv: bırak akrabalarınız gelsinn yardıma klava: şimdi değilde nezamöan geliceklerr zemuszemus

amın canım ıns..ınanıyorum kı sonuclarda temız cıkacak allahın ıznıyle..sen nasılsın bu arada:1hug:

arkadaşlar muhabbetinis çok güsel ama sabah devam ederis artıkk olumunekankayizsmile
hepinise ii gecelerr davulcuya bahşiş vermeyi unutmayınn delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kendinise ii bakınn görüşürüss

amın canım ıns..ınanıyorum kı sonuclarda temız cıkacak allahın ıznıyle..sen nasılsın bu arada:1hug:

canım ben bomba gibiyimm delikafadulden başım daha fazla ağrırsa patlıcak o kadar eyvahedigeldismile onun dışında iyiyim :jeyyar:
ama yarın kontrole gidicem inş iyi haberlerle dönerimm

ramazan ramazan yormak istemiyorum 20 saat yol gelmesinler
biz toplıycaz yerleştirmeye çağırayım diyorum

sen de hakllısın ama çok fazla bişi yapma sonuçta herkes bilio senin hamile olduğunu yavaş yaaş toparlanırsın eminim eşinde elinden gelenin fazlasını yapar
erkek milleti abarmayı sever de :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 boşver bırak yapsınn aklinialirimsmile

canım ben bomba gibiyimm delikafadulden başım daha fazla ağrırsa patlıcak o kadar eyvahedigeldismile onun dışında iyiyim :jeyyar:
ama yarın kontrole gidicem inş iyi haberlerle dönerimm

hadi cnm ii geceler sana.
yarında güzel haberlerle dönersin inşaallah.
yarın bende aşı vurunmaya gideceim kısmetse acıycak sanırım ama korkmuyorum işte eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım benımde basım cok agrıyor gunlerdır ayy ıns gecer senınde aagrın benımde herkesınde..kontrolunden ıns guzel haberlerle donersın sende..bende yatıyorum bayanlar uykum geldı baya yatsıyıda kıldık sımdı bır dus alım kendıme gelım sonrada mısıl mısıl uyku ve yarınn ısss allaha emanet olun arkadaslarr gorusuruz ıyı geceler kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…