- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.421
canım benımde basım cok agrıyor gunlerdır ayy ıns gecer senınde aagrın benımde herkesınde..kontrolunden ıns guzel haberlerle donersın sende..bende yatıyorum bayanlar uykum geldı baya yatsıyıda kıldık sımdı bır dus alım kendıme gelım sonrada mısıl mısıl uyku ve yarınn ısssallaha emanet olun arkadaslarr gorusuruz ıyı geceler kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
kaçak senikaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
benide klima çarptı galiba
sürekli hapşuruyorum
bu havada üşüttük iyice:)
denizciğim dün yoktun evet
iyi atlatmışsın canım bende bu haftasonu iftara çağırıcam misafiri
sağol canımgecmıs olsun canım..dıkkat et..
sağol canım
sen nasılsın?
sağol canım
sen nasılsın?
kızlar bizim evimiz yapılıyordu demiştim taşınacaktık falan eşim ordan vazgeçti şimdi kendisi iş aldı bu ay başlayacaklar inşaata nerden baksak bir yıl sürermiş şimdi oturduğumuz ev iş yerime çok yakın 2-3 ay daha çalışmayı düşünüyorum sonra inşaatın yakınına taşınacağız hem annemlere de çok yakın doğumdan sonra da çalışmayı düşünmüyorum çok sıkışmazsak eğer
olsun..ev olsunda beklenır denızcım...
ama iş yerınden dogum ıznıne kadar çalısırsan..dogum paranı alırsın en azından..
yanı doguma 1,5 ay kala ya kadar calısırsan ssk dan 1.800 gıbı bır para alıcaksın...
olsun..ev olsunda beklenır denızcım...
ama iş yerınden dogum ıznıne kadar çalısırsan..dogum paranı alırsın en azından..
yanı doguma 1,5 ay kala ya kadar calısırsan ssk dan 1.800 gıbı bır para alıcaksın...
Canım çok sıcak gerçektennapayım ıyıyım...oğlum erken kalktı bugun..7:30 da
kahvaltı yaptık erkenden..cızgıfılm ızlıyor sımdık...
bende oyalanıyorum..ama kımseler yok..sohbet edecek...
1 saattır bakınıyorum ışte...
sonra evı toparlarım bıraz...
zaten sıcak..çok bırsey yapamam...
bol sıvı tuketmek gerek...
sen napıyorsun bugunn..şutarafagitti
teşekkür ederim canımgünaydın hanımlarr...
belgüncüm hoşgeldin.. sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inşallah sonuçlarında güzel çıkacak...:))) ağrılarında olması birazda strestendir diye düşünüyorum çok sıktın sonuçta kendini tekrar geçmiş olsun..
şirinem seninde gözün aydın.... aldın cd yi izle şimdi doya doya meleğini akşama bende bir izleyeyim bakayım
dirimcim geçmiş olsun klimadan uzak dur....
canım hayırlısı olsunkızlar bizim evimiz yapılıyordu demiştim taşınacaktık falan eşim ordan vazgeçti şimdi kendisi iş aldı bu ay başlayacaklar inşaata nerden baksak bir yıl sürermiş şimdi oturduğumuz ev iş yerime çok yakın 2-3 ay daha çalışmayı düşünüyorum sonra inşaatın yakınına taşınacağız hem annemlere de çok yakın doğumdan sonra da çalışmayı düşünmüyorum çok sıkışmazsak eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?