2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin cnm.ii geceler :1hug:

papatya prenses canım geçmiş olsun
kendi doktoruna güvenmediysen bi doktora daha gitmekte fayda var
inşallah problem değildir.

şirinem gözün aydın canım
maşallah,inşalalh bundan sonrası daha güzel olacak

bebish22 canım gözün aydın seninde inşallah organ taramasıda güzel geçer
ne güzel bebeğini doya doya izlemişsin

hogatoee gözün aydın canım
Rabbim seni ve bebeğini korusun

belguncuğum amniyosentesin güzel geçmesine sevindim canım
inşallah ağrılarında azalır,sonuç güzel çıkar

günaydınnn kıslarrrrr GreenPearl ve dirim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için zemuszemus bugün nasılsınız arkadaşlar ben iş başı yaptım üfff zorla geldim nasıl geçecek gün bilmiyorum

gunaydın kızlar...bugun yıne sıcak...
çok sukur bende bas agrısı yok...
belguncum..geçmıs olsun...guzel haberler alırsın ınşallah...

günaydın kızlar
benide klima çarptı galiba
sürekli hapşuruyorum
bu havada üşüttük iyice:)

denizciğim dün yoktun evet
iyi atlatmışsın canım bende bu haftasonu iftara çağırıcam misafiri

sağol canım
sen nasılsın?

napayım ıyıyım...oğlum erken kalktı bugun..7:30 da
kahvaltı yaptık erkenden..cızgıfılm ızlıyor sımdık...
bende oyalanıyorum..ama kımseler yok..sohbet edecek...
1 saattır bakınıyorum ışte...
sonra evı toparlarım bıraz...
zaten sıcak..çok bırsey yapamam...
bol sıvı tuketmek gerek...
sen napıyorsun bugunn..şutarafagitti

günaydın hanımlarr...
belgüncüm hoşgeldin.. sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inşallah sonuçlarında güzel çıkacak...:))) ağrılarında olması birazda strestendir diye düşünüyorum çok sıktın sonuçta kendini tekrar geçmiş olsun..
şirinem seninde gözün aydın.... aldın cd yi izle şimdi doya doya meleğini akşama bende bir izleyeyim bakayım
dirimcim geçmiş olsun klimadan uzak dur....

kızlar bizim evimiz yapılıyordu demiştim taşınacaktık falan eşim ordan vazgeçti şimdi kendisi iş aldı bu ay başlayacaklar inşaata nerden baksak bir yıl sürermiş şimdi oturduğumuz ev iş yerime çok yakın 2-3 ay daha çalışmayı düşünüyorum sonra inşaatın yakınına taşınacağız hem annemlere de çok yakın doğumdan sonra da çalışmayı düşünmüyorum çok sıkışmazsak eğer

sağol canım
sen nasılsın?

olsun..ev olsunda beklenır denızcım...
ama iş yerınden dogum ıznıne kadar çalısırsan..dogum paranı alırsın en azından..
yanı doguma 1,5 ay kala ya kadar calısırsan ssk dan 1.800 gıbı bır para alıcaksın...

doğum parasını alacağım canım zaten o kadar sene emeğim var burada sadece kendi isteğim ile çıkacağımdan tazminat alamayacağım o boşa gidecek ama olsun napalım

günaydınlar herkese herkes sıcaktan dertli,benim sıcaktan başka kaşıntı derdim var mahvediyor beni.dr da ilaçları kesmenin dışında bişey yapmadı çok zor özellikle gece yattıktan sonra kol bacak ve ayağımın altının kaşıntısı öldürüyo benikafamçokkarıştı
bu doğum parası nasıl oluyo önceden falan bi yere mi başvurmak gerekiyor?daha önce hiç duymamıştım daCADIARZU

Canım çok sıcak gerçekten
bu sıcakta çalışmak ta hiç çekilmiyor canım ya
canım oğlun kaç yaşındaydı senin?

teşekkür ederim canım
sen nasılsın?

canım hayırlısı olsun
bebekle birlikte yeni eve geçiceksiniz:)
canım benimde çok uykum var
bilgisayar gözümü alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…