- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.441
günaydın canımgünaydınlar herkese herkes sıcaktan dertli,benim sıcaktan başka kaşıntı derdim var mahvediyor beni.dr da ilaçları kesmenin dışında bişey yapmadı çok zor özellikle gece yattıktan sonra kol bacak ve ayağımın altının kaşıntısı öldürüyo benikafamçokkarıştı
bu doğum parası nasıl oluyo önceden falan bi yere mi başvurmak gerekiyor?daha önce hiç duymamıştım daCADIARZU
olsun..ev olsunda beklenır denızcım...
ama iş yerınden dogum ıznıne kadar çalısırsan..dogum paranı alırsın en azından..
yanı doguma 1,5 ay kala ya kadar calısırsan ssk dan 1.800 gıbı bır para alıcaksın...
günaydın güsel annelerrrra.s.
ayy delikafadulden delikafadulden delikafadulden bugün nolduuu
benim oğlan acayip bi tekme attı Allah ım hiç bu kadar rahat hissetmemiştimm delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: ayy çok güsel bi duygu yaaaa resmen elimle hisettim göbişimdenn sanki ellerimdeydiii :sm_cool::sm_cool:
ay hala şoktayımm :1shok: -tatlicadiarzu-
ay hergün olu mu böylee :1rolleyes: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu cnm oğlum yaaaaa opuyorumnanaktan
ssk ya yatan priminiz ne kadar ise ondan hesaplanıyor
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 112 gün günlük ücret hesaplanacak bunun 2/3 ünü veriyorlar
hem ssk tavanından daha fazla alamdığın için bir kayıp var bu 2/3 ten dolayı tavan zaten 2500 civarı 2/3 olunda alınabilecek max rakam 1600 gibi oluyor:umursamaz:
Bazı şirketler aslında hiç bu hesabı kitabı yaptırmadan tüm maaşını veriyor ama tabi iş yasasında ki min koşul bu olduğundan çoğu işletme bunu seçiyor maalesef
kızlar benim ikizlerin ikisi de oğlan oldu şaşırdık kaldık
selam tatlı hamişler...
geçen yıl bu zamanlarda bende hamileydim sizler gibi 2010 ocakta doğum yaptım....
ilk bebeği olanlar için söylüyorum çok güzel bişey anne olmak...
iyiki doğurmuşum diyeceksiniz....
ayrıca doğumdanda korkmayın sakın..
çok korkan ben çok rahat bi hamilelik ve doğum geçirdim...
normal doğum yaptım...zaten bebişleriniz doğum anında size çok yardım edecek kendini ittirerek....
allah yardımcınız olsun...
bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah...
bi uğraryım dedim geçen yılı hatırladımda...
canım iş yeri vermiyor ki parayı asgari ücretli biri mesela 1892 alacak
hayırlı evlatlar olsun canım inşallah
hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle olsunlar da inşallah
ben sözleşmeli öğretmenim yani sskya bağlıyım da ondan sordum bu söylediğiniz ücret maaş dışında extra bişey mi yani?
sağolun kızlar doktor önceden biri kız deyince şimdi şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?