2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güsel annelerrrr a.s.
ayy delikafadulden delikafadulden delikafadulden bugün nolduuu
benim oğlan acayip bi tekme attı Allah ım hiç bu kadar rahat hissetmemiştimm delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: ayy çok güsel bi duygu yaaaa resmen elimle hisettim göbişimdenn sanki ellerimdeydiii :sm_cool::sm_cool:
ay hala şoktayımm :1shok: -tatlicadiarzu-
ay hergün olu mu böylee :1rolleyes: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu cnm oğlum yaaaaa opuyorumnanaktan

günaydın canım
devlet memurlarında 100 tl felan galiba
bizde çok değil sanırım kendi kurumuna başvuruyorsun

1800 ücretli doğum izni sırasında alabileceğimiz maximum rakam mı? SSK tavanı diye biliyordum. Tavanı da 2500 gibi birşey biliyordum mafoldumben

canım ya zemuszemus
ne güzel bi duygudur şimdi
bundan sonra hissetmeye başlarsın artık

ssk ya yatan priminiz ne kadar ise ondan hesaplanıyor
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 112 gün günlük ücret hesaplanacak bunun 2/3 ünü veriyorlar

selam tatlı hamişler...

geçen yıl bu zamanlarda bende hamileydim sizler gibi 2010 ocakta doğum yaptım....

ilk bebeği olanlar için söylüyorum çok güzel bişey anne olmak...

iyiki doğurmuşum diyeceksiniz....

ayrıca doğumdanda korkmayın sakın..

çok korkan ben çok rahat bi hamilelik ve doğum geçirdim...

normal doğum yaptım...zaten bebişleriniz doğum anında size çok yardım edecek kendini ittirerek....

allah yardımcınız olsun...

bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah...

bi uğraryım dedim geçen yılı hatırladımda...

ssk ya yatan priminiz ne kadar ise ondan hesaplanıyor
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 112 gün günlük ücret hesaplanacak bunun 2/3 ünü veriyorlar

hem ssk tavanından daha fazla alamdığın için bir kayıp var bu 2/3 ten dolayı tavan zaten 2500 civarı 2/3 olunda alınabilecek max rakam 1600 gibi oluyor:umursamaz:

Bazı şirketler aslında hiç bu hesabı kitabı yaptırmadan tüm maaşını veriyor ama tabi iş yasasında ki min koşul bu olduğundan çoğu işletme bunu seçiyor maalesef

canım iş yeri vermiyor ki parayı asgari ücretli biri mesela 1892 alacak

hşgeldin cnmmm ne güsel meleğin kucağında opuyorumnanaktan inş bizimde rahat bi doğum olurr boshayallersmile ben zaten normal doğum taraftarıyımm :CüvCüv: herşeyin doğalı yerimseniben saol cnmm dileklerin için hep bekleriss kendine ve bebişine iyi bak

canım iş yeri vermiyor ki parayı asgari ücretli biri mesela 1892 alacak

ben aylık olarak alınabilecek max rakam olarak 1600 demiştim. Eğer aylık maaşın normalde SSK tavanının altında kalıyorsa bir sorun yok zaten ama aşıyorsan ücretli izinde aslında ücretinin sadece bir kısmı alabiliyorsun. Bazı arkadaşlarımın çalıştıkları firmalar çalışanlarına jest yapıp aradaki farkı yatırıyor hesaplarına benim şirkette de eskiden öyleydi ama artık değil

slm kızlaarrr geçmişe şöyle bi gözattım geldim ama pek hatırlamıyorum :)) gece kaynatmışsınız yinee

sirinem gözün aydın bebiş gayet iyi imiş

ve belgün canım seninde gözün aydın bencede sonuçların tertemiz çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…