2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler,
herkese iyi bir gün diliyorum.
belguncüm, geçmiş olsun umarım ağrıların da en kısa zamanda geçer ve güzel sonuçlar alıp bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. :Saruboceq:

canım doğum zamanı doktor iş göremezlik raporu veriyor 56 günlük onunla ssk ya müracaat edeceksin tabi iş yerinden de bazı evraklar olacak ssk dan alacaksın paranı

yaşasın forumda bir muhasebeci var bir sürü sorumuz olacak muhtemeln doğum öncesi sonrasında sen işe dönmesen bile biz unutturmayız sana hiç bir şeyi denizcimsengözlerimebaksanab

yerim ben onun buynunuzemuszemus çok şeker sirinem,benim oğlanın bir burnu var maşallah,karadenizli olduğunu belli ediyor ultrasondan bilekaydirigubbakcemile3

sagol canım bızde dun gorduk bebegımızı onca amelıyattan snra cok ıyı geldı kocaman olmus bır hafta onden gıdıyormus dr cdsını verdı ızleyıp duruyoss

hayırlı olsun oğluşların canım kesinmi bu sefer peki
sağol canım evet canım çünkü doktor organını gösterdi ikisinin de
ay bi tanesi göstermemekte o kadar ısrarcı ki hem sırtını dönmüş hem de ayaklarını çapraz yapmış ne güldük
sonra da doktor öksür deyince beyefendi rahatsız oldu bacaklarını açtı da öyle gördükkaydirigubbakcemile3

kızlar az önce kızıma mozart dinlettim kulaklığı karnıma koydum bir güzel kaydirigubbakcemile3 bu haftadan itibaren müzik dinletebilirmişiz

ewet cnm ve doğduklarında o müzikle daha rahat oluyolarmış hemen uyuyolarmışş zemuszemus dinletmek lazımm sonra rahat edelimm kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

kızlar benim ikizlerin ikisi de oğlan oldu şaşırdık kaldık
canım gözün aydın cinsiyetlerini öğrenmişsin
canım hayırlı evlat olsunlar,sağlıklı olsunlarda
15.haftada erken söylemiş,kesinmiymiş peki?
yandakı ultrason goruntusunde kızımın burnu nasıl cıkmıs teyzelerııııı
canım maşallah
ağzı burnu çok tatlı
ağzınımı açmış bana mı öyle geldi

gunaydın kızlar...bugun yıne sıcak...
çok sukur bende bas agrısı yok...
belguncum..geçmıs olsun...guzel haberler alırsın ınşallah...

günaydın canımcım evet bugün çokk sıcakkk sağol canım allah razı olsun inş güzel haberler alıcaz

hoşbuldum tatlımcım inş canım ağrılarım stres galiba evet birde kastım galiba kendimi işlem sırasında yani bilemiyorum araştırdım biraz olabiliyormuş böle adet sancısı gibi sancılar kramplar olsun buda geçer..sen nasılsın naptın doktora gidecektin gittinmi

evet canım bu haftadan itibaren duymaya başlıyorlarmış kalbimizin sesini net duyuyorlarmış dışardan sesleride boğuk bir şekilde ama hafta ilerledikçe onlarda netleşecektir

ayyy bunları duyunca çok heyecanlanıyorum
benim ikizlerde ikisi şu anda birbirini tanıyolarmış ilerlyen zamanda birbirlerinin ellerine dokunmaya çalışacaklarmış
çok enteresan dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…