- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.461
canım doğum zamanı doktor iş göremezlik raporu veriyor 56 günlük onunla ssk ya müracaat edeceksin tabi iş yerinden de bazı evraklar olacak ssk dan alacaksın paranı
yandakıultrason goruntusunde kızımın burnu nasıl cıkmıs teyzelerııııı
yaşasın forumda bir muhasebeci var bir sürü sorumuz olacak muhtemeln doğum öncesi sonrasında sen işe dönmesen bile biz unutturmayız sana hiç bir şeyi denizcimsengözlerimebaksanab
yerim ben onun buynunuzemuszemus çok şeker sirinem,benim oğlanın bir burnu var maşallah,karadenizli olduğunu belli ediyor ultrasondan bilekaydirigubbakcemile3
slm kızlaarrr geçmişe şöyle bi gözattım geldim ama pek hatırlamıyorum :)) gece kaynatmışsınız yinee
sirinem gözün aydın bebiş gayet iyi imiş
ve belgün canım seninde gözün aydın bencede sonuçların tertemiz çıkacak..
maşallah canım kızına ay bizim kide böle çıkmış bende koca burunlu diye seviyorum kızımı
sağol canım evet canım çünkü doktor organını gösterdi ikisinin dehayırlı olsun oğluşların canım kesinmi bu sefer peki
kızlar az önce kızıma mozart dinlettim kulaklığı karnıma koydum bir güzel kaydirigubbakcemile3 bu haftadan itibaren müzik dinletebilirmişiz
kızlar az önce kızıma mozart dinlettim kulaklığı karnıma koydum bir güzel kaydirigubbakcemile3 bu haftadan itibaren müzik dinletebilirmişiz
canım gözün aydın cinsiyetlerini öğrenmişsinkızlar benim ikizlerin ikisi de oğlan oldu şaşırdık kaldık
canım maşallahyandakıultrason goruntusunde kızımın burnu nasıl cıkmıs teyzelerııııı
gunaydın kızlar...bugun yıne sıcak...
çok sukur bende bas agrısı yok...
belguncum..geçmıs olsun...guzel haberler alırsın ınşallah...
günaydın hanımlarr...
belgüncüm hoşgeldin.. sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inşallah sonuçlarında güzel çıkacak...:))) ağrılarında olması birazda strestendir diye düşünüyorum çok sıktın sonuçta kendini tekrar geçmiş olsun..
şirinem seninde gözün aydın.... aldın cd yi izle şimdi doya doya meleğini akşama bende bir izleyeyim bakayım
dirimcim geçmiş olsun klimadan uzak dur....
canım aslında daha erken söylemişti biri tuttu şimdi organlarını da görünce netleşti
canım gözün aydın cinsiyetlerini öğrenmişsin
canım hayırlı evlat olsunlar,sağlıklı olsunlarda
15.haftada erken söylemiş,kesinmiymiş peki?
canım 19. haftadan itibaren mi duymaya başlıyor
canım 19. haftadan itibaren mi duymaya başlıyor
evet canım bu haftadan itibaren duymaya başlıyorlarmış kalbimizin sesini net duyuyorlarmış dışardan sesleride boğuk bir şekilde ama hafta ilerledikçe onlarda netleşecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?