- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.481
günaydınlar herkese herkes sıcaktan dertli,benim sıcaktan başka kaşıntı derdim var mahvediyor beni.dr da ilaçları kesmenin dışında bişey yapmadı çok zor özellikle gece yattıktan sonra kol bacak ve ayağımın altının kaşıntısı öldürüyo benikafamçokkarıştı
bu doğum parası nasıl oluyo önceden falan bi yere mi başvurmak gerekiyor?daha önce hiç duymamıştım daCADIARZU
günaydın güsel annelerrrra.s.
ayy delikafadulden delikafadulden delikafadulden bugün nolduuu
benim oğlan acayip bi tekme attı Allah ım hiç bu kadar rahat hissetmemiştimm delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: ayy çok güsel bi duygu yaaaa resmen elimle hisettim göbişimdenn sanki ellerimdeydiii :sm_cool::sm_cool:
ay hala şoktayımm :1shok: -tatlicadiarzu-
ay hergün olu mu böylee :1rolleyes: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu cnm oğlum yaaaaa opuyorumnanaktan
slm kızlaarrr geçmişe şöyle bi gözattım geldim ama pek hatırlamıyorum :)) gece kaynatmışsınız yinee
sirinem gözün aydın bebiş gayet iyi imiş
ve belgün canım seninde gözün aydın bencede sonuçların tertemiz çıkacak..
günaydın güzel anneler,
herkese iyi bir gün diliyorum.
belguncüm, geçmiş olsun umarım ağrıların da en kısa zamanda geçer ve güzel sonuçlar alıp bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. :Saruboceq:
yandakıultrason goruntusunde kızımın burnu nasıl cıkmıs teyzelerııııı
hmm canım 24. hafta çok geç değil mi kibilmiyorumkismilebir yerlerde 24. haftadan sonra duymaya başlıyorlar yazıyordu
ayyy bunları duyunca çok heyecanlanıyorum
benim ikizlerde ikisi şu anda birbirini tanıyolarmış ilerlyen zamanda birbirlerinin ellerine dokunmaya çalışacaklarmış
çok enteresan dimi
:)))maşallah süpanallah yerim ben o prensesi emi:)))
canım nette ikizlerin ultrason görüntüsü vardı biri diğerini öpüyor gibiydi ya çok şirinlerdi bulursam ekleyeyim
canım tesekkur ederıss prensesımızz bızım cok tatlı galıba
bir yerlerde 24. haftadan sonra duymaya başlıyorlar yazıyordu
ay çok şeker bayıldım hehe şimdiden kardeşlik başlamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım tesekkur ederıss prensesımızz bızım cok tatlı galıba
Bir yerlerde böyle okudum kontrol ettim yine 24. hafta yazan siteler var ama internet bir bilgi çöplüğü olduğundan ne doğrudur bilemiyorum
günaydın canımmm ya bu kaşıntı derdi bendede var neden oluyor acaba kaşına kaşına bir hal oldum yaaaa
benim karaciğerde yüksek çıkan şeyler var alt ast falan bundamış.daha önceki hamileliğimde de yükselmişti kolestrol falan da alıp başını gitmişti ama 6aydan sonra olmuştu bunda çok erken oldu.vitamin progestan kulanıyodum bunları kesti dr şimdi.sadece kan cıvıtıcı iğne ve magnezyum kullanıyorum.bide hamileliğe bağlı hipertiroid çıkmıştı onun ilacını kullanıyom.
sen de dra gidince bi söle belki senin de karaciğerle ilgili tehlillerini yapar.
amniyosentez sonucun da inşallah ii çıkar
ALLAHIM bu mübarek günler hürmetine hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.
annecikler merhaba
yazılanlar yine epey birikmişgördüğüm kadarıyla herkes iyi
bende iyiyim çok şükür yeni yeni uyandım.
çok sıcak yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?