2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımmm ya bu kaşıntı derdi bendede var neden oluyor acaba kaşına kaşına bir hal oldum yaaaa

günaydınnn ayy canımcım çokk sevindim ne heyecanlıdır:))bende hissetmek istiyorum artıkk

sağol canım inş..

sağol canımcım inş allah razı olsun.

ayyy bunları duyunca çok heyecanlanıyorum
benim ikizlerde ikisi şu anda birbirini tanıyolarmış ilerlyen zamanda birbirlerinin ellerine dokunmaya çalışacaklarmış
çok enteresan dimi

canım nette ikizlerin ultrason görüntüsü vardı biri diğerini öpüyor gibiydi ya çok şirinlerdi bulursam ekleyeyim

Benim okuduğum yer yerde bu şekilde yazıyor bide bana mesaj geliyor anadolu sağlık hastanesinden onlarda bu şekilde yazmış hatta kocişimede mesaj geliyor çok gürültülü ortamlardan kaçınmak gerekliymiş diye hemen beni aradı artık bara discoya falan gitmek yok diye sempatiksalakcinni

annecikler merhaba

yazılanlar yine epey birikmiş gördüğüm kadarıyla herkes iyi

bende iyiyim çok şükür yeni yeni uyandım.

çok sıcak yapacak birşey yok

belgün amniyosentezin iyi geçmiş çok şükür kendine stres yapma.

bazı ülkelerde 2li 3lü tarama testi felan yapmıyorlarmış direk amniyosentez yapıyorlarmış.

ama dikkat et yine de kendine... ne kadar istirhaat etsen senin için o kadar iyidir bence işe başlamışın bari çok yorma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…