2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum bir tane dedi günde bir tane içiyorum

zaten doktor reçeteye kaç tane almak gerektiğini yazıyor ki eczacı neden öyle dedi acaba

bilmiyorumki haftaya 3lü test sonucunu ögrenmek için gittigimde sorucam bide maltofer verdi kan ilacı ikisini birbirine karıştırdım ikisinden 1 tane içeyim en iyisi ben

ayyy ikiz bebekler çok tatlıııııııı öpüyolar birbirlerini

ayy benim çok ilgimi çekiyor bu ikiz üçüz olayı.biz bir canlı büyütüyoruz siz ikiz anneleri iki kalp iki can

bu bebek olayı bir mucize zaten...

bilmiyorumki haftaya 3lü test sonucunu ögrenmek için gittigimde sorucam bide maltofer verdi kan ilacı ikisini birbirine karıştırdım ikisinden 1 tane içeyim en iyisi ben

aynen yaaa bana da maltofer verdi.. 1 kuutusunu bitirdim bile ama 2.kutuya başlıcam mı tam bilmiyorum

ben maltoferi sabah kalktığımda aç karnına içiyorum
eleviti de yatmadan önce içiyorum canım

kızlar bir de bu bacakların göbeğin kaşınması felan biraz genişlemeyle ilgili sanırım bende de oluyor göbekte felan hemn nemlendirici sürüyorum:) çatlamasın diye

iyi günler hanımlar
bugün nasılsınız yaaa
geçmişi biraz okudum
cinsiyeti öğrenmiş bi ikiz annemiz,sürpriz olmu sanırım,,
olsun,tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlişlarını inşallah..uslu uslu böle kız gbi olsunlar,maaşallah çekelim burdan inbş:))

eee diğer arkadaşlarım nasıllar bugün??
bebeklerimiz< nasıllar??

aynen yaaa bana da maltofer verdi.. 1 kuutusunu bitirdim bile ama 2.kutuya başlıcam mı tam bilmiyorum

ben maltoferi sabah kalktığımda aç karnına içiyorum
eleviti de yatmadan önce içiyorum canım

ben tok karna içiyorum prospektüsünde kahvaltıyla birlikte diyo maltoferide doktor bittikçe yazdır bana dedi sonuna kadar kullanıcam heralde kan degerlerim normal seviyede ama hamilelikte düşüyomuş heralde o yüzden verdi

hoşgeldin bebish ben de bebikim iyiyiz çok şükür

sen nassılsın hissediyormuusn pıt pıtını

hb canmm bnde iyim çok şükür yaa
dünkü kontrolüm okdar uzun ve güzel geçtiki hala etkisindeyim:))
bebişimin hareketleri 2temmuzda hissetmiştim ben zxatewn ilk.sona bi 10gün bişiy olmadı sonra başladı hergün hissediorum
ama ikinci bebeğim benm ondan sanırım:)))
iyi olmanıza sevindim,allahm daha daha iyi yapsın inşallah:))bayanssulusmile

bebegin hareketleri nasıl hissediliyo soruyorum çevreme ama net bi yanıt alamadım

biliyorum cnm yurtdışınd abazı ülkelerde direk aminosentez uyguluyorlar hatta görümcem hamileydi geçen sene onada aminosentez yapmışlar direk normal rutin testlerden biriymiş orda zorunlu yani. keşke şöle haftayı tamamlasaydım evde diyorum ama olsun napalım allahtan oturarak işim ağır değil bilgisayar başında geçiyor. sağol canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…