- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.501
kızlar elevit günde kaç kere alınıyo doktor bir tane dedi sanki ama eczacı 2 tane demiş
merhaba hoşgeldin,erkencisina.s.
kızlar elevit günde kaç kere alınıyo doktor bir tane dedi sanki ama eczacı 2 tane demiş
benim doktorum bir tane dedi günde bir tane içiyorum
zaten doktor reçeteye kaç tane almak gerektiğini yazıyor ki eczacı neden öyle dedi acaba
bilmiyorumki haftaya 3lü test sonucunu ögrenmek için gittigimde sorucam bide maltofer verdi kan ilacı ikisini birbirine karıştırdım ikisinden 1 tane içeyim en iyisi ben
aynen yaaa bana da maltofer verdi.. 1 kuutusunu bitirdim bile ama 2.kutuya başlıcam mı tam bilmiyorum
ben maltoferi sabah kalktığımda aç karnına içiyorum
eleviti de yatmadan önce içiyorum canım
şirinem bebişine maşallah
hoşgeldin bebish ben de bebikim iyiyiz çok şükür
sen nassılsın hissediyormuusn pıt pıtını
canım parmakları bile görünüyor
canım sana cdyi ne zamn verdiler
çok şeker maşallahh
ee annesine benzicek sanırımkaydirigubbakcemile2
hb canmm bnde iyim çok şükür yaa
dünkü kontrolüm okdar uzun ve güzel geçtiki hala etkisindeyim:))
bebişimin hareketleri 2temmuzda hissetmiştim ben zxatewn ilk.sona bi 10gün bişiy olmadı sonra başladı hergün hissediorum
ama ikinci bebeğim benm ondan sanırım:)))
iyi olmanıza sevindim,allahm daha daha iyi yapsın inşallah:))bayanssulusmile
bebegin hareketleri nasıl hissediliyo soruyorum çevreme ama net bi yanıt alamadım
belgün amniyosentezin iyi geçmiş çok şükür kendine stres yapma.
bazı ülkelerde 2li 3lü tarama testi felan yapmıyorlarmış direk amniyosentez yapıyorlarmış.
ama dikkat et yine de kendine... ne kadar istirhaat etsen senin için o kadar iyidir bence işe başlamışın bari çok yorma kendini canım
günaydın canımmm ya bu kaşıntı derdi bendede var neden oluyor acaba kaşına kaşına bir hal oldum yaaaa
benim karaciğerde yüksek çıkan şeyler var alt ast falan bundamış.daha önceki hamileliğimde de yükselmişti kolestrol falan da alıp başını gitmişti ama 6aydan sonra olmuştu bunda çok erken oldu.vitamin progestan kulanıyodum bunları kesti dr şimdi.sadece kan cıvıtıcı iğne ve magnezyum kullanıyorum.bide hamileliğe bağlı hipertiroid çıkmıştı onun ilacını kullanıyom.
sen de dra gidince bi söle belki senin de karaciğerle ilgili tehlillerini yapar.
amniyosentez sonucun da inşallah ii çıkar
ALLAHIM bu mübarek günler hürmetine hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.
canımcım karaciğerinde yüksek çıkan değerleri biliyordum konuşmuştuk hatta daha önce ben kaşıntıyı başka birşeyden sandımda sordum sana :sm_confused: bende sorim doktoruma gittiğimde hemen kaşıntıyı öleyse çok sağol canım..aminnn inş rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?