- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.521
bebegin hareketleri nasıl hissediliyo soruyorum çevreme ama net bi yanıt alamadım
cnm be de bir kez kasığımda bir şey kayıyor gibi hissettim bir de arada kasığımın bi tarafı kaskatı kasılıyor elimle dokunduğumda hissediyrm kimbilir ya başını ya da poposunu dayıyor herhalde:))))
Evet canım artık ben de duştayken göeğimin bir tarafında sertlik hissediyorum hep.O kadar mutlu oluyorum ki varlığını hissetmek çok güzel....
kızlar ayaklarınız ağrıyor mu
cnm senin kaç haftalık?kusura bakma ben bu topikte yeni olduğumdan bilmiyrm
Ben 16. haftadayım canım.Sen?
canım benım oğlum eylulde 4 yasında oluyor...buyuyor..Canım çok sıcak gerçekten
bu sıcakta çalışmak ta hiç çekilmiyor canım ya
canım oğlun kaç yaşındaydı senin?
ooo erkekler gelıyor..hayırlı olsunnnnnn...kızlar benim ikizlerin ikisi de oğlan oldu şaşırdık kaldık
canım haklısın...bende oglumda dogum ıznıne ayrıldım..dogum paramı aldım..ama sonra ıse baslamadım...tazmınat kaldı tabıı..doğum parasını alacağım canım zaten o kadar sene emeğim var burada sadece kendi isteğim ile çıkacağımdan tazminat alamayacağım o boşa gidecek ama olsun napalım
bende 19.haftalarda duyabılır bılıyorum..ama tiz olan sesler..bir yerlerde 24. haftadan sonra duymaya başlıyorlar yazıyordu
daha once tanısmısmıydık...hoşgeldın...kızlar merhabalar umarım iyisiniz?kimseler yok mu burada bugün:smiley-cool:
aslında hıssedersın...ama hafıftır hareketler..gaz hareketıne benzer..benim de 17 hafta bitcek cnm.bişi diyimmi benim dr um 1 ay sonra hissedersin ilk hamileliğin çünkü dedi ama o karnında taşımıyor ki deme?ben hissettim diyince daha hissedemezsin diyor banayasakkelime
bende 19.haftalarda duyabılır bılıyorum..ama tiz olan sesler..
daha ılerleyen haftalarda normal konusmalarıda ugultu seklınde duyacak..:hulya:
daha once tanısmısmıydık...hoşgeldın...
aslında hıssedersın...ama hafıftır hareketler..gaz hareketıne benzer..
benim ayaklarım ağrıyor da.............
niye ilk bebekte hissedilmesin ki
bal gibi de hissedilir.........
benim gözüm kulağım göbeğimde............
Kızlar ben kimler online göremiyorum sengözlerimebaksanab
benim kız bugün pek hareketli maşallah haftası diye mi ne kaydirigubbakcemile3
benim kız bugün pek hareketli maşallah haftası diye mi ne kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?