- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.541
tanışmamıştık cnm.hoşbulduk sen de hoş geldinvereliniortak
selam kızlar
herkes iyi çok sevşndim maşallah hepinize
uff ya ramazan ramazan temizlik yapmak yordu beni,acıktım ve çok susadım:2:
ama çok şükür oruç sayesinde mükemmel bi ödül aldım
bebişimi iki gündür çok net hissediyorumopuyorumnanaktan
selam kızlar
herkes iyi çok sevşndim maşallah hepinize
uff ya ramazan ramazan temizlik yapmak yordu beni,acıktım ve çok susadım:2:
ama çok şükür oruç sayesinde mükemmel bi ödül aldım
bebişimi iki gündür çok net hissediyorumopuyorumnanaktan
cnm peki şişiyormu ayakların benim ağrı yok da şişme var.ayaklarını yukarı kaldır uzanırken etkisi olur belki:))
içerden birisi kapıyı çalar gıbızemuszemus arka arkaya seyırme gıbı degıl daha kuvvetlı ozellıkle aksam ve sabah elını koyunca elınlede hıssedıyor canım
cnm be de bir kez kasığımda bir şey kayıyor gibi hissettim bir de arada kasığımın bi tarafı kaskatı kasılıyor elimle dokunduğumda hissediyrm kimbilir ya başını ya da poposunu dayıyor herhalde:))))
slm kıslarrrr
doktor teyzemisden geldikk doya doya seyrettim oğluşumuu gamyoncuiremsu
251 gr olmuşuss...opuyorumnanaktan doktor teysemiz maşşallah önden bile gidiyorus dedii...
bana kan hapı maltofer vermişti onu akşamları yemekten sonra alıyorum sadece 1 tane
vitamin olarak elevit verdi onuda 2 tane demişti sabah akşam 1, ama sabahları bulantım olduğu için sadece akşamları aldım ben, bu gittiğimde sordum akşamdan akşam a kullansam olur mu die olur dedi. fazlası kilo yapar dedi bebekde iyi gelişio dedi 1 de bıraktı.
yani şimdi yemekden sonra akşamları 1 maltofer 1 de elevit içiyorumm zemuszemus
güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah oğluşuna
slm kıslarrrr
251 gr olmuşuss...opuyorumnanaktan doktor teysemiz maşşallah önden bile gidiyorus dedii...
bana kan hapı maltofer vermişti onu akşamları yemekten sonra alıyorum sadece 1 tane
vitamin olarak elevit verdi onuda 2 tane demişti sabah akşam 1, ama sabahları bulantım olduğu için sadece akşamları aldım ben, bu gittiğimde sordum akşamdan akşam a kullansam olur mu die olur dedi. fazlası kilo yapar dedi bebekde iyi gelişio dedi 1 de bıraktı.
opuyorumnanaktan teşekkürler canım darısı hepinizin başınaa ay çok güsel diii şimdiden ösledimmopuyorumnanaktan
slm kıslarrrr
opuyorumnanaktan teşekkürler canım darısı hepinizin başınaa ay çok güsel diii şimdiden ösledimmopuyorumnanaktan
elektrik kesildii uff ya tam zamanııı inş. çabuk gelir kaçtım kızlarr..
sağol canım şişme tabi oluyo az da olsa
ama ben yürümediğim için ağrıyo sanıyorumbilmiyorumkismile
slm kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?