2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
herkes iyi çok sevşndim maşallah hepinize
uff ya ramazan ramazan temizlik yapmak yordu beni,acıktım ve çok susadım:2:
ama çok şükür oruç sayesinde mükemmel bi ödül aldım
bebişimi iki gündür çok net hissediyorumopuyorumnanaktan

gozun aydın canım...

evet bende katılıyorum sana acıkmadım ama susuzluk mahfetti bugün dünü çok rahat geçirmiştim..
temizlik yaptım bende bugün sanırım ondan olduu..
bidaha yapmıcamm sende yapma canım..

içerden birisi kapıyı çalar gıbızemuszemus arka arkaya seyırme gıbı degıl daha kuvvetlı ozellıkle aksam ve sabah elını koyunca elınlede hıssedıyor canım

cnm be de bir kez kasığımda bir şey kayıyor gibi hissettim bir de arada kasığımın bi tarafı kaskatı kasılıyor elimle dokunduğumda hissediyrm kimbilir ya başını ya da poposunu dayıyor herhalde:))))

bende birşeyler hissediyorum özellike gece yattıgım zaman kıpırdanmalar sag ve soldaa ma gaz diyorum bu gece daha dikkatli olayım ilk bebek benim için erkende olabilir benim göbüşde çıkmaya başladı sürekli elim karnımda aynanın başındayım çok güzel birşey bu ya rabbim herkese nasip etsin

slm kıslarrrr

doktor teyzemisden geldikk doya doya seyrettim oğluşumuu gamyoncuiremsu
251 gr olmuşuss...opuyorumnanaktan doktor teysemiz maşşallah önden bile gidiyorus dedii...
bana kan hapı maltofer vermişti onu akşamları yemekten sonra alıyorum sadece 1 tane
vitamin olarak elevit verdi onuda 2 tane demişti sabah akşam 1, ama sabahları bulantım olduğu için sadece akşamları aldım ben, bu gittiğimde sordum akşamdan akşam a kullansam olur mu die olur dedi. fazlası kilo yapar dedi bebekde iyi gelişio dedi 1 de bıraktı.
yani şimdi yemekden sonra akşamları 1 maltofer 1 de elevit içiyorumm zemuszemus

güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah oğluşuna

oyyoyy
maşallah ogluna canım..öne geçtı..
bende haftaya persembe konttrole gıdicem..1 ay olcak o zaman son kontrole gıdelı..bende merak edyorum kaç gram vs..
hiç soylemedı doktor daha..sempatiksalakcinni

maşallah oğluna canımm
benim randevum tam 13 gün sonraa nasıl geçecek bilmiyorumm..

slm kızlar.bugün gidip aşımızı olduk.korktuğum kadar acımadı hatta hiç acımadı.:kedi:bebeğimin kalp atışını dinledi hemşire bende duydum.dakikada 142 defa atıyormuş ölçtü.120-160 arası normal sayıyoruz seninki gayet iyi dedi doktorda.1 ay sonra 2.dozu vurunacağım aşının.çok ilgilendiler doğrusu sağlık ocağının bu kadar olacağını tahmin etmiyordum açıkçası.vereliniortak

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş galiba hoşgeldiniz hepiniz.a.s.
kontrolden güzel haberlerle dönen arkadaşlar gözünüz aydın.:1hug:

sağol canım şişme tabi oluyo az da olsa
ama ben yürümediğim için ağrıyo sanıyorumbilmiyorumkismile

iyi maşallah oğluşuna güzel haberlerine sevindim.ya ben 10gündr falan babannemdeydim giremedim bu arada yazılanlar bi hayli olmuştu hepsini okuyamadım da senin hipertiroid çıkmıştı ya o ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…