- 11 Ağustos 2008
- 12.319
- 1.596
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.561
slm kıslarrrr
doktor teyzemisden geldikk doya doya seyrettim oğluşumuu gamyoncuiremsu
251 gr olmuşuss...opuyorumnanaktan doktor teysemiz maşşallah önden bile gidiyorus dedii...
bana kan hapı maltofer vermişti onu akşamları yemekten sonra alıyorum sadece 1 tane
vitamin olarak elevit verdi onuda 2 tane demişti sabah akşam 1, ama sabahları bulantım olduğu için sadece akşamları aldım ben, bu gittiğimde sordum akşamdan akşam a kullansam olur mu die olur dedi. fazlası kilo yapar dedi bebekde iyi gelişio dedi 1 de bıraktı.
yani şimdi yemekden sonra akşamları 1 maltofer 1 de elevit içiyorumm zemuszemus
kızlar biz geldik opuyorumnanaktan
doktordan geliyoruz,cinsiyeti belli oldu ama
canımızada okudu sıpa,ayaklarını havaya dikmiş göstermiyo
bizimde oğlumuz olucak kısmetse gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
teşekkür ederiz canım benimkızıma damat adayları artıyo ne güzelll:)) hayırlı olsun canımm
canım bana bebek yağı önerdikızlar aklımdayken yazayımm.. çatlaklar için neler yapıyorsunuz?? ben şimdiye kadar bebe yağı kullandım doktorum lierac tavsiye etti.. bi bakayım fiyatlarına dedim Tekin Acar da indirim vardi Lieracta.. Normalde 75 liraymış ama indirimle 56 liraya geldi.. indirim agustos sonuna kadar sürecekmiş.. İlgilenenlere duyurulurrr
kızlar aklımdayken yazayımm.. çatlaklar için neler yapıyorsunuz?? ben şimdiye kadar bebe yağı kullandım doktorum lierac tavsiye etti.. bi bakayım fiyatlarına dedim Tekin Acar da indirim vardi Lieracta.. Normalde 75 liraymış ama indirimle 56 liraya geldi.. indirim agustos sonuna kadar sürecekmiş.. İlgilenenlere duyurulurrr
iyi maşallah oğluşuna güzel haberlerine sevindim.ya ben 10gündr falan babannemdeydim giremedim bu arada yazılanlar bi hayli olmuştu hepsini okuyamadım da senin hipertiroid çıkmıştı ya o ne oldu?
canım..resımlerıne baktım ..
çok guzel resımler...
senın eşin karadenızlımı..yoksa laz mı..
hayırlı olsun...kızlar biz geldik opuyorumnanaktan
kızlar aklımdayken yazayımm.. çatlaklar için neler yapıyorsunuz?? ben şimdiye kadar bebe yağı kullandım doktorum lierac tavsiye etti.. bi bakayım fiyatlarına dedim Tekin Acar da indirim vardi Lieracta.. Normalde 75 liraymış ama indirimle 56 liraya geldi.. indirim agustos sonuna kadar sürecekmiş.. İlgilenenlere duyurulurrr
slm kıslarrrr
doktor teyzemisden geldikk doya doya seyrettim oğluşumuu gamyoncuiremsu
251 gr olmuşuss...opuyorumnanaktan doktor teysemiz maşşallah önden bile gidiyorus dedii...
bana kan hapı maltofer vermişti onu akşamları yemekten sonra alıyorum sadece 1 tane
vitamin olarak elevit verdi onuda 2 tane demişti sabah akşam 1, ama sabahları bulantım olduğu için sadece akşamları aldım ben, bu gittiğimde sordum akşamdan akşam a kullansam olur mu die olur dedi. fazlası kilo yapar dedi bebekde iyi gelişio dedi 1 de bıraktı.
yani şimdi yemekden sonra akşamları 1 maltofer 1 de elevit içiyorumm zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 yok kıss doğall ikimizde bursalıyıss aklinialirimsmile
şimdilik kontrol altında haftaya da onun için kontrole gidicem çok fazla yok dedi doktor belki hapı bile kesebilirim dedi olumunekankayizsmile saol cnm hatrladığın içinn yerimseniben senin bebişler de iyidir umarımmm
teşekkürler canım benimhayırlı olsun...
ben çatlaklar ıçın bebe yagı kullanıyorum..
ilkındede kullandım..bır tane bıle çatlagım olmadı çok sukur.sempatiksalakcinni..
bende şimdiye kadar hep bebek yağı kullandım ama bu aydan sonra pek fayda etmiyormuş doktorumun tavsiye ettiği bir krem vardı gidip de fiyatını soramadım halamın gelinide hep badem yağı kullanmış en iyisi diyor pahalı kremlere hiç gerek yok diyor kafamçokkarıştı
maşallah cnm gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin :1hug:
ay pardon canım ...
ben laz ım da..eşinıde lazlara benzettım.. lazlara benzemem..ama bazıları çok benzetır laza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?