2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz geldik opuyorumnanaktan
doktordan geliyoruz,cinsiyeti belli oldu ama
canımızada okudu sıpa,ayaklarını havaya dikmiş göstermiyo

bizimde oğlumuz olucak kısmetse gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ohhhh maşallah oğluşun kocaman olmuş... benim saha 2 hafta var görmeme sabırsızlanıorum

kızlar aklımdayken yazayımm.. çatlaklar için neler yapıyorsunuz?? ben şimdiye kadar bebe yağı kullandım doktorum lierac tavsiye etti.. bi bakayım fiyatlarına dedim Tekin Acar da indirim vardi Lieracta.. Normalde 75 liraymış ama indirimle 56 liraya geldi.. indirim agustos sonuna kadar sürecekmiş.. İlgilenenlere duyurulurrr

sağol denizciğim
kısmetse 1 ay sonrada bizim organ taramamız var.
180 gr olmuş yavrum,normal mi kızlar ya?
16+5 için

canım bana bebek yağı önerdi
pahalı kremleri almana gerek yok dedi ama ben yinede almayı düşünüyorum
çokl düşmüş,bende bakayım

bende şimdiye kadar hep bebek yağı kullandım ama bu aydan sonra pek fayda etmiyormuş doktorumun tavsiye ettiği bir krem vardı gidip de fiyatını soramadım halamın gelinide hep badem yağı kullanmış en iyisi diyor pahalı kremlere hiç gerek yok diyor kafamçokkarıştı

iyi maşallah oğluşuna güzel haberlerine sevindim.ya ben 10gündr falan babannemdeydim giremedim bu arada yazılanlar bi hayli olmuştu hepsini okuyamadım da senin hipertiroid çıkmıştı ya o ne oldu?

şimdilik kontrol altında haftaya da onun için kontrole gidicem çok fazla yok dedi doktor belki hapı bile kesebilirim dedi olumunekankayizsmile saol cnm hatrladığın içinn yerimseniben senin bebişler de iyidir umarımmm

hayırlı olsun...

ben çatlaklar ıçın bebe yagı kullanıyorum..
ilkındede kullandım..bır tane bıle çatlagım olmadı çok sukur.sempatiksalakcinni..

maşallah cnm gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin :1hug:

şimdilik kontrol altında haftaya da onun için kontrole gidicem çok fazla yok dedi doktor belki hapı bile kesebilirim dedi olumunekankayizsmile saol cnm hatrladığın içinn yerimseniben senin bebişler de iyidir umarımmm

en son ayın 31inde gitmiştim iilerdi
aslında ben de ilacı 1ay kullandım değerler normale dönmüş sadece 1tanesi farklılık gösteriyo biraz düşüktü ama hiç ilacı kesmekten bahsetmedi ayın 20 25i gibi dahiliyeciye tekrar gitcem bakalım o zaman ne diyecek?propycil benim ilaç senin de aynı mı?olumunekankayizsmile

aslında benim doktorumunda ilk söylediği çatlıyacağın varsa eğer muhtemelen çatlarsın dedi.. genetik olabiliyormuş.. Hızlı ve çok kilo almak yeterli su içmemek daha çok etkiliyormuş.. ama yinede sen tedbirli ol dedi.. Lierac pregnacare ve Musela kullanabilirsin ama ben en etkili olarak Lierac tavsiye ediyorum dedi.. bende sonradan vicdan azabı çekmeyim diye başladım:) Benim arkadaşlarımda badem yağı kullandı ve 3 tanesi hiç çatlamadı ama kıllanma sorunu yaşadılar.. Benim vücudumda kıllanmaya oldukça müsait korktum açıkçası

ayyy hadi maşallah gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir dleikanlı daha geliyorrr gamyoncuiremsu

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu galiba hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…