2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa ewet aynı cnm
normalde günde 6 tane veriolarmış bana 2 tane verdi sabah akşam aç alıyorumm.
sen nasıl içiyosunn ??

hemşerimmmm:))nerelisin bende lazım eşimde bizim kızda tam bir laz kızı olacak galiba:) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile

aa..sende mı laz...
babam artvın arhavı lı
annem trabzon of lu
karma lazım :)
sen nerelısın..opuyorumnanaktan

slm teyzeler
dr dan geldik
oruç tutma dedi
cinsiyetini göstermiyo dedi 14.haftada başka bi dr kız demişti
18+2yiz boyu söylemedi 264 grammış
alkisalkisalkis

aaaaa ewet aynı cnm
normalde günde 6 tane veriolarmış bana 2 tane verdi sabah akşam aç alıyorumm.
sen nasıl içiyosunn ??

bana günde 3defa demişti ama geçen ayın 22sinde gitmiştim en son ondan bu yana ben günde 2tane içiyorum çünkü günde 3le normale dönüyosa 2 ile de normalde kalır diye düşündüm.her ilacın faydası kadar da yan etkisi oluyo ya pek fazla ilaç kullanmak istemiom yaaa

aynen tatlımm bende fazla içmek istemiyorum ama onların sağlığı içinn :ecrin_bebek:
bide ben normalde de hap hiç içemesdimm her doktora gittiğimde iğne isterdimm kaydirigubbakcemile3 doktorda bana sempatiksalakcinni bööle bakardı kaydirigubbakcemile3

ama bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruss:CüvCüv:

ooooooo
maşşallah...
halen gostermedımı..bırdahakı kontrol 1 ay sonra mıbilmiyorumkismile

canım bağdaş kurmuş dedi
14.haftada başka bir dr kız demişti
haftaya ank. taşıncam artık orda bi dr bulur giderim

sağlıklı olsunda
aralık topiğinde hala cinsiyetin farklı olduğunu öğrenen var bende kesinleşsin diye bekliyorum

aa..sende mı laz...
babam artvın arhavı lı
annem trabzon of lu
karma lazım :)
sen nerelısın..opuyorumnanaktan

yaaa.. benim annem artvin şavşat babam trabzon sürmene eşim hem ordu perşembe hemde trabzon sürmeneli :)) bende tam laz hatunu olmuş oluyorum galiba:) olumunekankayizsmile

kızlar diğer topiklere şöyle bir bakayım dedim,ankaralı hamile bayanların nerelerden alışveriş yaptıklarıyla ilgili bir topik buldum inanın elimde kalem kağıt liste yaptımzemuszemus listeye göre gidip bir bakıcam artık buaralara,siz de bi araştırın nerde ne indirimi var,nerelerin malları iyi diye,yavaş yavaş gezmeye başlarız biz deopuyorumnanaktan

slm teyzeler
dr dan geldik
oruç tutma dedi
cinsiyetini göstermiyo dedi 14.haftada başka bi dr kız demişti
18+2yiz boyu söylemedi 264 grammış
alkisalkisalkis

benim doktorumda tutma dedi zaten kendimi ii hissetmiyorum ki inanılmaz susuyorum bird eşimdi bu ağrılarla zor..hayırlısı canım gösterir elbet sağlıklı olsunda

taşınma faslından sonra dr bulup giderim canım
artık bişeyler almaya başlayım diyorum
herşey pembe ve mavi diye ayrılmış nerdeyse
pek alternatif yok
bakalım artık ankaraya taşınınca cinsiyet kesinleşir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…