- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.601
kızlar diğer topiklere şöyle bir bakayım dedim,ankaralı hamile bayanların nerelerden alışveriş yaptıklarıyla ilgili bir topik buldum inanın elimde kalem kağıt liste yaptımzemuszemus listeye göre gidip bir bakıcam artık buaralara,siz de bi araştırın nerde ne indirimi var,nerelerin malları iyi diye,yavaş yavaş gezmeye başlarız biz deopuyorumnanaktan
kızlar diğer topiklere şöyle bir bakayım dedim,ankaralı hamile bayanların nerelerden alışveriş yaptıklarıyla ilgili bir topik buldum inanın elimde kalem kağıt liste yaptımzemuszemus listeye göre gidip bir bakıcam artık buaralara,siz de bi araştırın nerde ne indirimi var,nerelerin malları iyi diye,yavaş yavaş gezmeye başlarız biz deopuyorumnanaktan
huhu kimse yok mu?topikde in cin top oynuyor
valla yemeği çok yemişiz eşimde bende yal bastı olduk.o bir koltuğa ben bir koltuğa uzanmıştık uyumuş kalmışız
Bugün 18:44
cnm herkescikler uyumuş galiba aklinialirimsmile
bende çocuklar duymasın ı izliyorumm delikafadulden süper bi yapım yaa sositososito
slm kızlar.. Ramazan rehaveti baş göstermiş forumda da :)) Kızlar bişi sorcam.Ben acayip derecede şalgam suyuna düştüm de (meyve suyundan bıkmıştım iice) bi sakıncası yok dimi.. Bi bilginiz var mı??
:sm_confused: ben bilmiyorum cnmm hiç de içmedim merakda etmedim. nasıl bişi acaba ekşimi tatlı mı :uhm: belki içerimm fisfisfis
ekşimsi,acımsı cnm..dene bence..Nette ep iyi bahsediyor ama bilemedim..
hoşbuldum tatlımcım inş canım ağrılarım stres galiba evet birde kastım galiba kendimi işlem sırasında yani bilemiyorum araştırdım biraz olabiliyormuş böle adet sancısı gibi sancılar kramplar olsun buda geçer..sen nasılsın naptın doktora gidecektin gittinmi
selam canımm bende cumartesi gideceğim..50 mg lık şeker yükleyecekler bakalım artık hayırlısıyla bir atlatalım da şu hamileliğimizin tadını çıkaralım:)))
bu arada ben daha tetonoz için sağlık ocağına başvurmadımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?