2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen araştır ben ekimde gelicem ankaraya inş. gelmeden önce bilgi alırım senden nerde neler var diye :ecrin_bebek:

Canım ben de Ankaradayım. Beğendikte acayip indirim vardı geçen hafta. Ben oğluma epey birşey aldım kalmış mıdır bilmiyorum ama harika şeyler 3-5 TL idi. Özellikle beğendikte de satılan flexi markasını şiddetle öneririm. Penyeleri çok güzel ve lastikleri gevşek...

huhu kimse yok mu?topikde in cin top oynuyorkaydirigubbakcemile3
valla yemeği çok yemişiz eşimde bende yal bastı olduk.o bir koltuğa ben bir koltuğa uzanmıştık uyumuş kalmışız

huhu kimse yok mu?topikde in cin top oynuyor
valla yemeği çok yemişiz eşimde bende yal bastı olduk.o bir koltuğa ben bir koltuğa uzanmıştık uyumuş kalmışız
Bugün 18:44

cnm herkescikler uyumuş galiba aklinialirimsmile
bende çocuklar duymasın ı izliyorumm delikafadulden süper bi yapım yaa sositososito

slm kızlar.. Ramazan rehaveti baş göstermiş forumda da :)) Kızlar bişi sorcam.Ben acayip derecede şalgam suyuna düştüm de (meyve suyundan bıkmıştım iice) bi sakıncası yok dimi.. Bi bilginiz var mı??

slm kızlar.. Ramazan rehaveti baş göstermiş forumda da :)) Kızlar bişi sorcam.Ben acayip derecede şalgam suyuna düştüm de (meyve suyundan bıkmıştım iice) bi sakıncası yok dimi.. Bi bilginiz var mı??

:sm_confused: ben bilmiyorum cnmm hiç de içmedim merakda etmedim. nasıl bişi acaba ekşimi tatlı mı :uhm: belki içerimm fisfisfis

ekşimsi,acımsı cnm..dene bence..Nette ep iyi bahsediyor ama bilemedim..

zemuszemus rahat ol canım az önce eşime de sordum doğal bi su dedi kan yapıomuşş şimdi ihtiyacımız olan şey aklinialirimsmile şifa olsun cnmm bol bol iç :içelim: ama tabi herşeyin fazlası zarar diolar onun için çok da değil lmaz: afiyet olsunn cnmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlımcım inş canım ağrılarım stres galiba evet birde kastım galiba kendimi işlem sırasında yani bilemiyorum araştırdım biraz olabiliyormuş böle adet sancısı gibi sancılar kramplar olsun buda geçer..sen nasılsın naptın doktora gidecektin gittinmi[/QUOTE]

selam canımm bende cumartesi gideceğim..50 mg lık şeker yükleyecekler bakalım artık hayırlısıyla bir atlatalım da şu hamileliğimizin tadını çıkaralım:)))
bu arada ben daha tetonoz için sağlık ocağına başvurmadımeyvahedigeldismile

canım ilk bebeklerde olması lazım die düşünüyorum tetenozun ama ikincilerde illa gerek yokmuş die duymuştum
benim il olduğu için yaptırıcam beni taaaa ekim 1 de çağırdı daha kayıt yaptırabilirsiniz yani yerimseniben doğumdan sonra mikrop kapmamamız içinmişş die duydumm şakkıdı

canlarım ben çıkıyorum çok uykumm varr mirmirmirmir
Allah rahatlık versinn iyi geceler tatlı anneler ve onların daha tatlı bebişleriiii opuyorumnanaktan

Günaydıın Sevgi Pıtırcıklarım;
Ben de tatilden döndüm.Bebeğimi şimdiye kadar hiç görememiştim ya tatilde özel hastahaneye muayene oldum ve eşimde girdi. hihoyyyt Bebeğimi ilk defa gördüm ve o kadar kötü oldumki.Gözlerim doldu neredeyse ağlayacaktım.Gerçek bir bebek olmuş.Eşimde gördü .O kadar mutlu oldukki.Şuan 15 + 6 mışım.Ayrıca cinsiyeti de öğrendik KIZ bayanssulusmile o Kadar mutlu oldumki. Tatilimde çok güzel geçti ailemi çok özlemişim.Bir günde denize gittik.Beni gören herkes kız bu dedi.Biz şaştık kaldık.Bir de baktıkki hakkataten kız.Son zamanlarda benim hep kızımız diyesim geliyordu. zemuszemus .Hiç görmemiştim bebeğimi artık dedimki poposunu dönsün göstermesin cinsiyetini umrumda değil yeterki sağlıklı olduğunu göreyim dedim.Minicik ellerini bacaklarını gördük.Çok mutluyum ya.Ne kadar üzüldüğümü sizler biliyorsunuz.Güzel enerji topladım geldim.:CüvCüv:
Kaynanamlar ve görümcemle aramdaki problemleri biliyorsunuz.Ben yokken bizim evde kalıyorlardı.Eve göz kulak olmak için.Evi temizleyipte gittim.Gelince temiz kalsın diye ama resmen evi mahfetmişler.Birde biz geldik yol yorgunuyuz.Gece midem çok kötü oldu.Gece yolculuk yaptım.Kustum.Artık derman diye birşey kalmamış.Gelip yattık eşimle ertesi gün öğleye kadar.Kalktım indim yanlarına bir ton trip bilmem ne çekip gittiler.Ben gene trip attıklarını anlamadım.Eşim kalktığı zaman gitmişlerdi.Eşim aradı.Oruçlularmış yemek falan yapmamışım da ne olacak bilmem ne diye gitmişler.Bende eşime dırdır yaptım bu konuları tabi. Akşam tartıştık.Gelir gelmez huzurumu kaçırdılar bi tebrik edeceklerine.Eşim onları falan savunmuyor ama birşeyde yapmıyor.Pişkin pişkin hiç birşey olmamış gibi davranıyor görümcemde.Size burada anlattığım gibi eşime anlattım önceki şeyleri falan.Dedim çok bunaldım.Bende kırılıyorum ama kimse alttan almıyor.Ben onların her durumunu düşünüyorum alttan alıyorum.Onlar hamile hamile beni üzüp birde trip atıyorlar.Sık sık görüşmeyelim bundan sonra iyice tadı kaçıyor dedim.Gitmiycem bende daha dedim ama hiç birşeye yaramadı galiba dün iki dakika uğradık.Eşim konuşacağını konuşuyo ama trip atmıyo bende dedim senin ailen olduğu için karşına almanı istemem ama benimde problemlerim bu bu.Beni duymazdan geliyorsun dedim.Karşılıklı oturduğumuzda da ben seni dinliyorum ama yapacak bir şeyim yok dedi.Bende sadece beni dinleyip dert ortağı olmanı istiyorum.Aileme şikayet edemem ailemi birtek sana anlatıyorum.Sende dinlemeyince içimde kalıyor dedim.Size anlattığım gibi çoğu şeyi anlattım.Eşime yansıtıp canını sıkmak istemiyorum artık.Kendi sınırımı koydum.Samimi değilim artık.Temizlik yaparken eşim evdeydi.Herşeyime yardım etti.Alttan alıp anlayışta gösterdi.Sakince dinledi beni.Baştan yapmalıydım belki bunu ama .Baştan çok iyilerdi.Birkere oldu alttan aldım iki üç olunca eşimde anladı beni.Öyle işte canlarım çok mutlu olunca insan bir pürüz çıkıyor ama umurumda değil biliyor musunuz.Sadece kızımla kendimi düşünüyorum.Bencil biri oldum artık.Çünkü kafama takıp o kadar strese girdimki.Psikolojimi alt üst ettiler.Gelip gitmiyorlar birde.Bunaltıyorlar beni.Kafama takmıyorum.Kurmuyorum da.Zaman geldiğinde ne gerekiyorsa onu yapıcam.Eşimi de kırıcak olsam artık sessiz kalmıycam boğazıma kadar doldum.

Bir hafta kadar girmeyince ne kadar dolmuşum ya . İki gün önce oldu bu olaylar.İçim şişti size anlatamayınca kur kur kur kafam şişti.(Bazen içimden ne geçiyor biliyormusunuz inşallah kızım onları hiç sevmez kötükedihüso çünkü onlar ne beni nede kızımı düşünüyor.Hamile canı çeker aman üzülmesin hiç birşey yok bide üzmeye çalışıyorlar.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…