2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin. Bebeğini görmüş olamna ve sorunlarını eşinle bu kadar açık bir şekilde konuşup kararlar alabilmenize çok sevindim. Araya mesafe koymak iyi bir çözüm olabilri gib görünüyor.

İlk defa o ekranda gördük.Yandan gördük.Düz gördük.Artık sağlığından şüphe ediyordum bebeğimin.Sanki içimde yokmuş gibiydi.Görünce çok etkilendim ya.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.Ne kadar küçük ne güzel birşey o öyle.:2:

slm teyzeler
dr dan geldik
oruç tutma dedi
cinsiyetini göstermiyo dedi 14.haftada başka bi dr kız demişti
18+2yiz boyu söylemedi 264 grammış
alkisalkisalkis
canım maşallah
gözün aydın

gözün aydın canımm
canım teşekkür ederim
dirim hayırlı olsun oğlun
canım teşekkür ederim

canım nerden baktın bana da söylermisin?

doktordan döneeeenn bebişiniii görenn cinsiyetini öğreneeeenn arkadaşlar gözünüzaydınn
sağol canım benim

dirimhayırlr olsun canım oğlun
teşekkürler canım

selam canımm bende cumartesi gideceğim..50 mg lık şeker yükleyecekler bakalım artık hayırlısıyla bir atlatalım da şu hamileliğimizin tadını çıkaralım:)))
bu arada ben daha tetonoz için sağlık ocağına başvurmadımeyvahedigeldismile[/QUOTE]
suhancığım inşallah bişey çıkmaz
kızlar bende doktora sordum
tetonoz aşısını bi zararı olmaz vurulabilirsin dedi
benimde kafam karıştı vurulmasanda olur gibi konuştu bilmiyorumkismile

Ayy ya bir de demeyi unuttum bebeğim 15 + 6 ve 115 gr'mış teyzeleri .zemuszemus

canım maşallah,kocaman olmuş
canım biraz olsun ailevi sorunlarını çözmene sevindim
eşinle paylaşman iyi olmuş

Dirim hayırlı olsun oğlun ya e güzel nasıl hitap edeceğimizi biliyoruz artık.Benim hep kızım diyesim geliyordu ama yok yok erkektir diyordum.Eşimde rüyasında kız bebek görmüştü geçen ay.Herhalde kızımızı görmüş

günaydın hanımlar.
zap_zup cnm gözün aydın çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.hayırlı olsun prensesin.
dün aşı vurunmuştum ya kızlar bugün kolum ağrıyor.guclubacismile

saol cnm..sana da tavsiye ederim Hem dogumdan snra annede sütü de artırıyormuş... :CüvCüv:

Ben daha tetanoz olmadım ama hamile olmadan önce olduğum tüm aşılardan sonra kolum bi iki gün ağrırdı.Kendimi sıkıyorum birde ben.Şişlik falan var mı ki bi anormallik bilmiyorumkismile

gözün aydın bu arada zapzupp.. Bebişini de gördün artık.. Artık onu üzmemek için kimseyi takmaman gerektigini de daha iyi anlamışsındır.. Artık siz bebeginiz, bebeginiz de sizin için var opuyorumnanaktan

günaydın güzellerr

zap_zup kızın hayırlı olsun listeye ekleyeceğim ama netimde sorun var sayfalar geç açılıyor sabahtır 4 sayfayı zor okudum düzelir düzelmez eklerim prensesini

dün akşam gezdik kocişimle bebek eşyalarına baktık baya, bir oda takımı daha beğendim çok hoşumuza gitti 1500 lira fiyatı ama biraz daha araştırma yapmaya karar verdik
bebek arabalarına baktık elbiselere baktık ama eşim önümüzde ki muayeneden sonra almaya başlayalım diyor cinsiyeti için emin değil hala çünkü

ayy canımmm çok sevindim bebeğini görmenee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
insan doyamıo bakmayaa boshayallersmile sanki kendim görmüş gibi sevindim cnm opuyorumnanaktan gözün aydın hadi prenses in geliomuşş kaydirigubbakcemile2
eşinle konuşman iyi olmuş cnmm en azından senin tavrını koyduğunu bilio, resmi ol görümcenlere karşı da onlarda anlasınlar artık alttan alanın sen olmıycanı yasakkelime
hem boşver onları, onları kafana takıpta sıkma canını, stres yapma bak ne güsel bebişini, canın kızını görmüşsün var mı daha ötesi boshayallersmile
artık kafanda kurup kurup düşünme yerimseniben bak burda hep beraber atlatıcas bu günleri opuyorumnanaktan sonra kızın ağlarken seni uykusuz bırakırken çok ararsın bu günleri keşke tadını çıkarsaydım die kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkürler. Zaten sizler olmasanız çözemezdim.Çünkü mantıklı düşünemeden sakinleşmeden eşime patlıyordum burada derdimi anlattıp ferahlıyorum bari.

herkeslere tünaydınnnnnnn sizlere çok güzel hayırlı bol salavatlı bol dualı ve bol bereketli bir cuma diliyorum canlarrrrr ve bebişlerii..geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan

herkeslere tünaydınnnnnnn sizlere çok güzel hayırlı bol salavatlı bol dualı ve bol bereketli bir cuma diliyorum canlarrrrr ve bebişlerii..geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan

saoll cnmm Allah cümlemize hayırlı günler versinn opuyorumnanaktan

canımcım öncelikle hoşgeldin.. yazdıklarını okuyunca innaılmaz duygulandım ilk paragaf kopardı beni gözlerimi doldurdun :)gözün aydın tatlım bebeğinin ii olmasına bebeğini görmene çok ama çok sevindim hissettiğin duygulaır nede güzel paylaşmışsın..kızıma yine arkadaş geliyorrr desene:)))çokk ama çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. eşinin ailesiyle ilgili en azından sorunları hafifletebilmene sevindim yani eşin seni dinlemiş en azından ve içindekileri dökebilmişsin dediğin gibi bencil davran artık kendini ve bebeğini düşün sadece unutma herşeyi hissediyor ve doğduktan sonra anlayacaksın sen mutsuz oldukça oda mutsuz bir bebek olur en doğrusu ailesiyle arana mesafe koyman eşinde saygı göstermeli bu duruma eğer senle ailesi arasında kalmak isteömyiorsa eşine çok iş düşüyor burdaa opuyorumnanaktan a.s.

birde dün bebek şekeri için malzeme almaya başladık el emeğimiz olsun istedi eşim :hulya:

bnde istiyorum şeker yapmak ama aklımda hep hazır almak vardı geçen birinde görene kadar
minnacık patik örmüşler tülle falanda süslemişler o kadar güzeldiki bnde kararsız kaldım şimdi nasıl yapsam diye.

eşim tutturdu bizim emeğimiz olsun diye malzemeleri alalım kendimiz birleştirelim dedi
bizde dün tülüyle kurdelesini aldık biblo ya da kelebekle süslemeyi düşünüyoruz nazar boncukları falan onun için bir daha gideceğiz daha karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…