- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.921
ben sadece folbiol alıyorum doktorum vitamine ve demire ihtiyaş duymadı şuan için bende bol bol kalsiyum alıyorum :))) nazar değmesinde 1 lt yakın içiyorum gün içerisinde
bana bir doktor günde en az 3 su bardagı kadar içmem gerektiğini söyledi ama ben sadecee 1 bardak bazen 2 bardak içiyorum sütü hiç sevmiyorum ben ya :sinifsinif:
ben sadece folbiol alıyorum doktorum vitamine ve demire ihtiyaş duymadı şuan için bende bol bol kalsiyum alıyorum :))) nazar değmesinde 1 lt yakın içiyorum gün içerisinde
ben çok seviyorum içiyorumda maden suyu falanda içiyorum :))) bu arada ne kadar zayıf arkadaşlar ben çok kiloluyum sanırım((((
kızz bebiş maşşalah ne kadar fit bi hamilesin öle üstelik ikinci gebeliğin özendim valla
kızz bebiş maşşalah ne kadar fit bi hamilesin öle üstelik ikinci gebeliğin özendim valla
hunny 42 kilo olan sendin sanırım benim gibi kilo almaya başladınmı ben kilo almaya başladım böyle giderse felaket şişmanlıycam
:kedi:yok canııımmm
gerçektenmiiiopuyorumnanaktan
ağzından bal damlıo yaa
son 5aydır duyduum en güzel sözlere bunlaaaaarrrr
nolur susmaa noluuuurrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile
aslında aşırı hızlı başladım ben yaa 5,5-6kilo aldım öğrendiğimden beri yani 18haftalık hamişim 6haftalıktım öğrendiğimde 18-6=12 haftada 6kilo akannehir
kendimi süper hissediorum yaaaadelikafadulden
çoook sağollllzemuszemus
cnm folbiola neden hala devam edioki anlamadım
bu topikte hiç kimse artık kullanmıo
önemli olan onu bebek düşünen annler hamiş kalmadan hamiş kalanlar yada hamiş olanlarda ilk 2,5-3ay kullanıp bırakılıo..
sonra vitamin
belki magnezyum
hatta balık yağına geçilioo
anlamadım senn doktorun işini ben..ama doktoruna güveniosan bilememboshayallersmile
günde bir litre sütmü içiosun,:1shok:
tahlil yaptırdınmı yakınlarda kansızlık falan çıkmadımı
yetişkinlerde günde yarım litre sütten fazlası kansızlığa sebep olurr..
benm oğlumda çok içiodu,en sonnda günde 300ml.e indirdik
kansızlık derdinden kurtulduk,doğduundan berikan ilaçları kullanıodukeyvahedigeldismile
:kedi:yok canııımmm
gerçektenmiiiopuyorumnanaktan
ağzından bal damlıo yaa
son 5aydır duyduum en güzel sözlere bunlaaaaarrrr
nolur susmaa noluuuurrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile
aslında aşırı hızlı başladım ben yaa 5,5-6kilo aldım öğrendiğimden beri yani 18haftalık hamişim 6haftalıktım öğrendiğimde 18-6=12 haftada 6kilo akannehir
kendimi süper hissediorum yaaaadelikafadulden
çoook sağollllzemuszemus
senn kilo boy kaç canım bnm
kankam bnm yaaŞenizŞeniz
canım ben en son 43 e kadar indim 48 le hamile kalmıştım
ama şimdi iştahım çok iyi hiç doymuyorum ama şim di de 45,6 yım inşş şişmanlıycamm guclubacismile
ewet annem in de iç karnı genişmişş kardeşiminde öyleymiş benimde öyle olucak galiba aklinialirimsmile
aman napiim topiğin en küçük göbişli annesi ben olurumm kaydirigubbakcemile3
eelifes boyum 1,67 kilom şuan 68 oldu 62 ile hamile kalmıştım aşırı yiyorum valla :)))
kızlar bana müsade kayınvalidem çaya çağırdı sonra yine görüşürüz kendinize bebişlerinize iyi bakın aeo
maşallah sanada nazar değmesin ben karnınım büyümesini istiyorum aynanın başından ayrılamıyorum eşimde çok gülüyo bana:CüvCüv:
kızlarr ben bişeyler yiyip gelicem yoksa benim oğlan içimi yicekk kaydirigubbakcemile3 miğdem kazındı iice cokacimcoook
hemen geliyorummm
cnm gerçekten benim de dikkatimi çekti sanki yanında ki yeğenin gibi hiç ööle kilo fazlan yok bayanssulusmile çok güzel çıkmışsınn genç kız gibi ama göbiş var kaydirigubbakcemile3 yani 2. çocuk olmasına inanamadımm resmi görünce olumunekankayizsmile süpersin cnmmm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?