- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.941
kızlar yemek yerken sag tarafına dogru bi toplanma oluyo bebegin hareketi olabilirmi delikafadulden orda kımıl kımıl eden birşeyler var sanki acaba bizimki yaramaslıkmı yapıyo
evet canım olabilir böyle seğirme gibi oluyo ilk başlarda kaydirigubbakcemile2
kızlar yemek yerken sag tarafına dogru bi toplanma oluyo bebegin hareketi olabilirmi delikafadulden orda kımıl kımıl eden birşeyler var sanki acaba bizimki yaramaslıkmı yapıyo
hadi cnm gözünaydın sende başlamışsın hissetmeye delikafadulden bende o günlerde ööle başladı sonra 17+4 de iice kendini belli etti :CüvCüv: çok hoş bi duygu yaaa boshayallersmile
bebish resimlerine baktım bende
hunny e 100 de 100 katılıyorum maşallahın var yaa hemde oğluşun var bitanee bizde veririz inş. doğumdan sonra
oğlunu normal mi doğurmuştun bilmiyorumkismile
slm kızlarrr nerdesiniss
ya benim bilgisayar çok yavaş sayfa zor açılıooo :umursamaz:
allah razı olsun canmm
meraketmeyin verrsiniz size
hele uykucuysanız,uykuya dayanamıosanız kesin verrsiniz
ben hiç yemekten kısmadan vermiştim
son aylarımda 4kişilik yememe!!! rağmen doğum yapar yapmaz tek kişilik yemeye döndüm.o yüzden şimdide hiç korkmuorum kilolardan,sizde korkmayın gider hepsi:)
ben sezeryan olmuştum canım,gelişimi durmuştu karnımda,iki hafta kala alındı bayanssulusmile(tavsiye bile edebilirm:)))
hunny cim senle benden başka müşteri yok sanırım:))
burdayım canımda bnde çıkcam şimdi mutfağı toplamadım
oğlumu duşa sokup uyutucam sonra mutfağa giricem
zaten benm nette sennki gbi çok yavaş
kabak tadı verdi iyicene :))
hadi öptüm aol..iigeceler canm:))bayanssulusmile
maşşallah sana canım yaaaa alkisalkisalkis hem sezeryan oldun hem de böyle çabuk kilo verdin aklinialirimsmile amann nazar değmesin arkadaşımaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?