2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu oğluma 8 aylık hamiş haliim bayanssulusmile

[/url][/IMG]bu da 7 aylıkkenki haliimmopuyorumnanaktan

ama dokuz aylıkkenki halimi hayatta kimseye göstermem,çoook çirkin kaydirigubbakcemile

ayyyy çok tatlısın cnmm yaaaa bende bööle olsam keşboshayallersmilekeee

bebish resimlerine baktım bende
hunny e 100 de 100 katılıyorum maşallahın var yaa hemde oğluşun var bitanee bizde veririz inş. doğumdan sonra
oğlunu normal mi doğurmuştun bilmiyorumkismile

kızlar yemek yerken sag tarafına dogru bi toplanma oluyo bebegin hareketi olabilirmi delikafadulden orda kımıl kımıl eden birşeyler var sanki acaba bizimki yaramaslıkmı yapıyo

kızlar yemek yerken sag tarafına dogru bi toplanma oluyo bebegin hareketi olabilirmi delikafadulden orda kımıl kımıl eden birşeyler var sanki acaba bizimki yaramaslıkmı yapıyo

hadi cnm gözünaydın sende başlamışsın hissetmeye delikafadulden bende o günlerde ööle başladı sonra 17+4 de iice kendini belli etti :CüvCüv: çok hoş bi duygu yaaa boshayallersmile

hadi cnm gözünaydın sende başlamışsın hissetmeye delikafadulden bende o günlerde ööle başladı sonra 17+4 de iice kendini belli etti :CüvCüv: çok hoş bi duygu yaaa boshayallersmile

delikafadulden bebek yani bu ay çok heyecanlandımm sositososito:sm_cool: bakalım birşeyler daha yiyeyim yine olcakmı boshayallersmile

bebish resimlerine baktım bende
hunny e 100 de 100 katılıyorum maşallahın var yaa hemde oğluşun var bitanee bizde veririz inş. doğumdan sonra
oğlunu normal mi doğurmuştun bilmiyorumkismile

allah razı olsun canmm
meraketmeyin verrsiniz size
hele uykucuysanız,uykuya dayanamıosanız kesin verrsiniz
ben hiç yemekten kısmadan vermiştim
son aylarımda 4kişilik yememe!!! rağmen doğum yapar yapmaz tek kişilik yemeye döndüm.o yüzden şimdide hiç korkmuorum kilolardan,sizde korkmayın gider hepsi:)
ben sezeryan olmuştum canım,gelişimi durmuştu karnımda,iki hafta kala alındı bayanssulusmile(tavsiye bile edebilirm:)))

slm kızlarrr nerdesiniss
ya benim bilgisayar çok yavaş sayfa zor açılıooo :umursamaz:

burdayım canımda bnde çıkcam şimdi mutfağı toplamadım
oğlumu duşa sokup uyutucam sonra mutfağa giricem
zaten benm nette sennki gbi çok yavaş
kabak tadı verdi iyicene :))
hadi öptüm aol..iigeceler canm:))bayanssulusmile

maşşallah sana canım yaaaa alkisalkisalkis hem sezeryan oldun hem de böyle çabuk kilo verdin aklinialirimsmile amann nazar değmesin arkadaşıma olumunekankayizsmile

saol cnmm sana da ii gecelerrrr a.e.o olumunekankayizsmile

arkadaşlar ii geceler bende yatayım artık çok uykucu oldum yaa mirmirmirmir Allah rahatlık versin herkese a.e.o. olumunekankayizsmile

maşşallah sana canım yaaaa alkisalkisalkis hem sezeryan oldun hem de böyle çabuk kilo verdin aklinialirimsmile amann nazar değmesin arkadaşıma olumunekankayizsmile

sağol canm bnde okadar çabuk verebileceğime inanmıordum ama aldıım gbi çabuk oldu verişimde
eşim sağolsun ben istemediğim halde benden gizli tayin isteyipte benm bütün durumu tayinimz çıktıktan sonra öğrenmem de ve bu kiloları ağlaya ağlaya vermemde üstün bi hizmeti var ,eşim için bi alkış yapayım durun bialkisalkisalkis
hatta bazen konuşup gülüşüoruz,bak senn gidiş gidiş deil gene,du ben bida tayin istiyim,formuna dönersin hemen dioklava:
bazen aklıma gelmio deil tayin bahane oldu verdik kiloları die ama bide tuzun çok etkisi vardı,çok kilo almamın baş sebebiydi diorum..
1.geceleri yatmadan evvel 2subardağı soğuk süt içiordum
2.sigarayı bırakmıştım,bıraktıım gün iştahım açıldı,fışkırdı:)
3.tuzlu çok yiyodum,yani tuzu avucuma doldurup yalamak istiorum okadarım yani(umutsuz vaka:)ve hala öleyim:))

şimdiyse deişen tek bişey var,süt içmiorumsengözlerimebaksanab

tuzdan dolayı yine şişicem biliorum(kaçınılmaz benm için bu):çok üzgünüm:

bnde yatıcam birazdan gerisini de yarın konuşuruz
kimse yok sanırım ama yinede iigeceler hepinize :)))sositososito

slmmm ben gece kuşu hunny :jeyyar: ay kalktım bi bakiim dedimm sengözlerimebaksanab ama tabii haliyle kimsecikler yok sositososito
herkes şimdi sahura kalkmış biişiiler yiyiyodur bende hazırlamaya gidiim görüşürüss canlarım afiyet olsunn cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…