2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşşallah senin eşinde pek maarifetli bak zayıflamanda bile payı varr :jeyyar:
ama bu sefer tayin le değil koşu bandı alıcağına göre o şekilde zayıflatacak aklinialirimsmile
hadi iyisinn şakkıdı delikafadulden

ya bende tuzu seviyorum kilo alamıyorum die tatlı tuzlu ne varsa yiyiyorum cokacimcoook delikafadulden ööle ayırım yapmıyorum yani bilmiyorumkismile inş ilerde sorun olmas dimi :uhm:

günaydın kızlar,

Canım çok sevindim oğlun iyiymiş cicileride hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

deep
vusltyaren
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim çok:))
nevacım güzel günlerde uyusun bebişin içinde inşallah cnm

teşekkürler teyzeleri zemuszemus

nevacım, emniyet kemeri nası sakıncalıymış??Ben aksini duymuştum..Mutlaka kemer takmalı hamileler diye???

ani bir fren yapıldığında göbeğin üstündeki emniyet kemeri bebeğe zarar verebilirmiş,bu yüzden bir elimizle yukarıdaki tutanacak yeri tutmamız bir elimizlede torpidoyu tutmamız gerekirmiş yani emniyet kemeri takma dedi doktorum ki ben arabaya biner binmez takarım alışmak zor olacak :uhm:

Daha benim cokbi göbeğim yok dışardan anlasilmiyo aslında ama ben de arabaya bininde isteksiz olarak takiyorum üstelik kemeri tutmak lazimmis araba kullanirkennasil olcak bu...

Dün ben kızıma da kendime de cicisler aldım tchibodan beşli body lerden bir de su üçlü takımdan aldım kumaşları çok yumuşak ve fiyatları da uygun bı de emzirme atleti vardı üçlü bedenim olmadıgı için alamadım bugün başka mağazaya bakicam Ayrıca dün mothercare de pırlanta gunuymus bazı ürünler etiketin yarisiydi mesela 14 liraya çok cici bı ayakkabı aldım ilgilenenlere duyurulur bakın derim:)))

HAFTALAR TARİHLER FETUS AĞIRLIĞI (gr)*

biraz fikir versin dedim kızlarr tabi bunlar ortalama agırlıklar fazla takılmayın sadece ne alemdeler bılelım dıye koydum bebege ve anneye gore kılo degısken olabılıyormus siz yıne doktorunuza güvenın

1. Haftanın Bitiş Tarihi:
2. Haftanın Bitiş Tarihi: Ovulasyon (Yumurtlama)
3. Haftanın Bitiş Tarihi: Implantasyon
4. Haftanın Bitiş Tarihi: -
5. Haftanın Bitiş Tarihi: -
6. Haftanın Bitiş Tarihi: -
7. Haftanın Bitiş Tarihi: 1
8. Haftanın Bitiş Tarihi: 2
9. Haftanın Bitiş Tarihi: 4
10. Haftanın Bitiş Tarihi: 6
11. Haftanın Bitiş Tarihi: 8
12. Haftanın Bitiş Tarihi: 14
13. Haftanın Bitiş Tarihi: 26
14. Haftanın Bitiş Tarihi: 45
15. Haftanın Bitiş Tarihi: 74
16. Haftanın Bitiş Tarihi: 110
17. Haftanın Bitiş Tarihi: 150
18. Haftanın Bitiş Tarihi: 210
19. Haftanın Bitiş Tarihi: 280
20. Haftanın Bitiş Tarihi: 320
21. Haftanın Bitiş Tarihi: 400
22. Haftanın Bitiş Tarihi: 470
23. Haftanın Bitiş Tarihi: 550
24. Haftanın Bitiş Tarihi: 640
25. Haftanın Bitiş Tarihi: 790
26. Haftanın Bitiş Tarihi: 820 (550-1330)
27. Haftanın Bitiş Tarihi: 960 (650-1500)
28. Haftanın Bitiş Tarihi: 1050 (750-1680)
29. Haftanın Bitiş Tarihi: 1300 (900-1900)
30. Haftanın Bitiş Tarihi: 1400 (1000-2080)
31. Haftanın Bitiş Tarihi: 1650 (1180-2350)
32. Haftanın Bitiş Tarihi: 1780 (1300-2500)
33. Haftanın Bitiş Tarihi: 2000 (1480-2750)
34. Haftanın Bitiş Tarihi: 2200 (1680-2930)
35. Haftanın Bitiş Tarihi: 2490 (1850-3200)
36. Haftanın Bitiş Tarihi: 2700 (2080-3330)
37. Haftanın Bitiş Tarihi: 2850 (2250-3500)
38. Haftanın Bitiş Tarihi: 2950 (2500-3650)
39. Haftanın Bitiş Tarihi: 3200 (2650-3800)
40. Haftanın Bitiş Tarihi: 3350 (2770-3900)
41. Haftanın Bitiş Tarihi: 3450 (2890-4050)

Son düzenleme:
Evet çok doğru bakıp bakıp gelişimi güzel hersey yolunda diyor detaylı inceleyip gösteriyor ben de özellikle ne kadar olmuş diye sormuyorum açıkcası bı sorun olsa söyler zaten...Ama merak ettim çok bu cuma gidince bı sorayım bakayım:))

günaydın kızlarr
inşallah herkes iyidir:))
ya ben bu kk'yla (yani sizle bi bütün oldum:))
gece gündüz aklımda burası var,sıyırmak üzreyim heralde:))

hunny'cim,evet canm eşim maşşalh benmle okadar zıt fikirdeki,hep bi faydası oluo bu zıt fikirlerrin:))
bu arada ben tuzu aşırı yiyyorum canım,istersen araştır ama bence çok abartmamışken frenle kendini..tuzun anneyede bebeğede çokz zararı var.başta şişlil(annenn elinde ayağında olmak üzre)ödeme kadar sebep olup,erken doğum ve ölü ddoğuma sebebiyet verebilior((bnde azaltcam inşallah

ŞU KENDİSİNE CİCİLER ALAN ARKADAŞIM;göbüş topiğinde hamişim ,bugün ne giydim yapıoruz,resimlerini çek,sende yolla,bakalım bizde lütfen,ayakkabılarını falan çok merakettim gerçekten:=)))

kızlar hepinize günaydın.Hamileliğinde saçını boyatan var mı aranızda acaba? Boyatanlar neyle boyattılar?Bitkisel mi her zaman kullandıkları ile mi?

Kızlar yazıları anca okudum.. Resimlerinizle ilgili yorumlarınızı gelince yaparım.. Şİmdi mukabelye gidiyoru. Size de dua ederim.. Öpüldünüz.

o kadar mutluyum ki......opuyorumnanaktan
biraz evvel 10 dak.kadar evvel bebeğim beni belirgin şekilde tekmeledi....alsanaalsanasmile
ilk kez böyle hissettimboshayallersmile
yıllardır bu anın hayalini umudunu taşıyordumzemuszemus
rabbim hakeden herkese yaşatsın..........:1rolleyes:

kızlar hepinize günaydın.Hamileliğinde saçını boyatan var mı aranızda acaba? Boyatanlar neyle boyattılar?Bitkisel mi her zaman kullandıkları ile mi?

cnm bnmde boyatmam gerekio
ama ben cesaret edemiorum
doğumdan sonra emzirme dönemide geçince röfle yaptırıcam
tabii o zmana kadar dayanabilirsem :))

bence çok kötü deilse sende bekle derim:))

Kızlar yazıları anca okudum.. Resimlerinizle ilgili yorumlarınızı gelince yaparım.. Şİmdi mukabelye gidiyoru. Size de dua ederim.. Öpüldünüz.

cnm bnm allah kabul etsin,allah her kulunun gönlündekini versin inş.
burdada yapılıo mukavele,ama benm 3yaşında bi oğlum var,gidemiorum
terafiyede niyet etmiştim ama onada gidemiorum,çok uzun sürüo,oğlum durmazsa die (
allah sennkini kabuletsin..opuyorumnanaktan

allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canmm
bundan sonrası hızlı geçecek allahn zniyle:=))
tebrikederim:)):teytey:

kızlar yani bilenlere soruorum,bu mothercare sitesine baktımda oto koltukları türkiyedeki fiyatlara göre epey bi cuz 65euro gbi bi fiyat gördüm..sizcede garip deilmi???
fikri bilgisi olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…