- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.961
sağol canm bnde okadar çabuk verebileceğime inanmıordum ama aldıım gbi çabuk oldu verişimde
eşim sağolsun ben istemediğim halde benden gizli tayin isteyipte benm bütün durumu tayinimz çıktıktan sonra öğrenmem de ve bu kiloları ağlaya ağlaya vermemde üstün bi hizmeti var ,eşim için bi alkış yapayım durun bialkisalkisalkis
hatta bazen konuşup gülüşüoruz,bak senn gidiş gidiş deil gene,du ben bida tayin istiyim,formuna dönersin hemen dioklava:
bazen aklıma gelmio deil tayin bahane oldu verdik kiloları die ama bide tuzun çok etkisi vardı,çok kilo almamın baş sebebiydi diorum..
1.geceleri yatmadan evvel 2subardağı soğuk süt içiordum
2.sigarayı bırakmıştım,bıraktıım gün iştahım açıldı,fışkırdı:)
3.tuzlu çok yiyodum,yani tuzu avucuma doldurup yalamak istiorum okadarım yani(umutsuz vaka:)ve hala öleyim:))
şimdiyse deişen tek bişey var,süt içmiorumsengözlerimebaksanab
tuzdan dolayı yine şişicem biliorum(kaçınılmaz benm için bu):çok üzgünüm:
bnde yatıcam birazdan gerisini de yarın konuşuruz
kimse yok sanırım ama yinede iigeceler hepinize :)))sositososito
Canım çok sevindim oğlun iyiymiş cicileride hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah
deep
vusltyaren
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim çok:))
nevacım güzel günlerde uyusun bebişin içinde inşallah cnm
çok sevindim cnmm oğluşun iyimiş görmüşsün ama kereta bayağ uğraştırmış kaydirigubbakcemile3 benimki de öyle neden utanırlar bilmemm kaydirigubbakcemile3
cicilerde almısın Allah iyi günlerdekullanmayı nasip etsin opuyorumnanaktan
ben daha erken die düşünüyorum ama haklısın biyerden başlamak lazım hepsi birden ağır gelir.
nevacım, emniyet kemeri nası sakıncalıymış??Ben aksini duymuştum..Mutlaka kemer takmalı hamileler diye???
Günaydın canım benim doktorum özellikle soylemiyo sanırım biz sonra boyle kıyaslama yapıyoruz bazen de boş yere evhamlaniyoruz diye:))
kızlar hepinize günaydın.Hamileliğinde saçını boyatan var mı aranızda acaba? Boyatanlar neyle boyattılar?Bitkisel mi her zaman kullandıkları ile mi?
Kızlar yazıları anca okudum.. Resimlerinizle ilgili yorumlarınızı gelince yaparım.. Şİmdi mukabelye gidiyoru. Size de dua ederim.. Öpüldünüz.
o kadar mutluyum ki......opuyorumnanaktan
biraz evvel 10 dak.kadar evvel bebeğim beni belirgin şekilde tekmeledi....alsanaalsanasmile
ilk kez böyle hissettimboshayallersmile
yıllardır bu anın hayalini umudunu taşıyordumzemuszemus
rabbim hakeden herkese yaşatsın..........:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?