- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.981
cnm bnmde boyatmam gerekio
ama ben cesaret edemiorum
doğumdan sonra emzirme dönemide geçince röfle yaptırıcam
tabii o zmana kadar dayanabilirsem :))
bence çok kötü deilse sende bekle derim:))
günaydın herkese
kızlar dün bir soru sormuştum ama sanırım gören olmadı,bebek telsizi almak istiyorum ama sizin kullandığınız veya almayı düşündüğünüz iyi bir marka var mı?
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canmm
bundan sonrası hızlı geçecek allahn zniyle:=))
tebrikederim:)):teytey:
hunny'cim bu arada listede gördüm,oğluşunun adı çokk hoş:lepi:
teşekkür ederim cnmm ama daha kesin değill hala araştırıyorus isim topiğine de yazdım düşündüğümüz isimleri ordan da konuşalımm yerimseniben
epeydir bakmadım oraya
bi bakiim
ama şimdi bakamam
oğlum pc için sıra beklioÇok üzgünüm çoook
görüşürüz biraazdan
öptümopuyorumnanaktan
Evet çok doğru bakıp bakıp gelişimi güzel hersey yolunda diyor detaylı inceleyip gösteriyor ben de özellikle ne kadar olmuş diye sormuyorum açıkcası bı sorun olsa söyler zaten...Ama merak ettim çok bu cuma gidince bı sorayım bakayım:))
merhabalar kızlar,
bazen bizimki de söylemeyi unutuyor ama ben ultrason görüntülerinden bakıp öğreniyorum, en son 16+1'de gittiğimizde 137 gr. dı. şimdi iki katını geçmiştir.
Bizim doktor söyledi.115 gr.mışhihoyyyt
anamm, benim oğlan tosuncuk olacak desene alkisalkisalkis :roflol: :lepi:
ya arkadaşlar uzandugımda gobegımın bı tarafında toplanma oluyo sankı bebek oraya gelıyo orası bı tepecık gıbı oluyo sonra alta gecıyo bu sekılde ben bunu bebek hareketı olarak algılıyodum ama bu rahım kasılmasıda olabılıyomus ve bu kasılmalar sonucunda rahımde acılma neydana gelebılıyomus erken doguma sebep olabılıyomus bu kasılmalar sık olunca doktora gıdın dıyolar.ama ben bunları bebeklerımın hareketlerı sanıyodum ve cok muytlu oluyodum.şimdi endişelendim benımde ıkız oldugu ıcın.yarın doktora gıdıcem.bu konuda bılgısı olan varmı veya da bu durumu yasayanınız varmı.
ya arkadaşlar uzandugımda gobegımın bı tarafında toplanma oluyo sankı bebek oraya gelıyo orası bı tepecık gıbı oluyo sonra alta gecıyo bu sekılde ben bunu bebek hareketı olarak algılıyodum ama bu rahım kasılmasıda olabılıyomus ve bu kasılmalar sonucunda rahımde acılma neydana gelebılıyomus erken doguma sebep olabılıyomus bu kasılmalar sık olunca doktora gıdın dıyolar.ama ben bunları bebeklerımın hareketlerı sanıyodum ve cok muytlu oluyodum.şimdi endişelendim benımde ıkız oldugu ıcın.yarın doktora gıdıcem.bu konuda bılgısı olan varmı veya da bu durumu yasayanınız varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?