2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnmde boyatmam gerekio
ama ben cesaret edemiorum
doğumdan sonra emzirme dönemide geçince röfle yaptırıcam
tabii o zmana kadar dayanabilirsem :))

bence çok kötü deilse sende bekle derim:))

şuan idare ediyorum zaten tatildeyim ama 1 aya gerçekten kötü olurlar renk farkından çok saçlarım inanılmaz derecede soluk görünüyorlar

günaydın herkese
kızlar dün bir soru sormuştum ama sanırım gören olmadı,bebek telsizi almak istiyorum ama sizin kullandığınız veya almayı düşündüğünüz iyi bir marka var mı?

günaydın herkese
kızlar dün bir soru sormuştum ama sanırım gören olmadı,bebek telsizi almak istiyorum ama sizin kullandığınız veya almayı düşündüğünüz iyi bir marka var mı?

çok heveslenmiştim ama evimde kaloriferli olmadıı için vazgeçmiştim.
bn yardımcı olamıcam,hiç bi bilgim yok çünki cnmbilmiyorumkismile

teşekkür ederim cnmm ama daha kesin değill hala araştırıyorus isim topiğine de yazdım düşündüğümüz isimleri ordan da konuşalımm yerimseniben

epeydir bakmadım oraya
bi bakiim
ama şimdi bakamam
oğlum pc için sıra beklioÇok üzgünüm çoook
görüşürüz biraazdan
öptümopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar uzandugımda gobegımın bı tarafında toplanma oluyo sankı bebek oraya gelıyo orası bı tepecık gıbı oluyo sonra alta gecıyo bu sekılde ben bunu bebek hareketı olarak algılıyodum ama bu rahım kasılmasıda olabılıyomus ve bu kasılmalar sonucunda rahımde acılma neydana gelebılıyomus erken doguma sebep olabılıyomus bu kasılmalar sık olunca doktora gıdın dıyolar.ama ben bunları bebeklerımın hareketlerı sanıyodum ve cok muytlu oluyodum.şimdi endişelendim benımde ıkız oldugu ıcın.yarın doktora gıdıcem.bu konuda bılgısı olan varmı veya da bu durumu yasayanınız varmı.

merhabalar kızlar,

bazen bizimki de söylemeyi unutuyor ama ben ultrason görüntülerinden bakıp öğreniyorum, en son 16+1'de gittiğimizde 137 gr. dı. şimdi iki katını geçmiştir.

Bana da oluyor ve ben normal zannediyordum.Bebek oraya gidiyo orada hareket ediyor hissediyorum ben ama bi doktora danışmak lazım ozamanbilmiyorumkismile

bende de oluyor. bende çok endişelenmiştim. doktoruma sordum oda yalancı rahim kasılmaları onlar, günde bir kaç sefer olması normal dedi. benimde içim raharladı..

aaa bende de çok oluyo hatta eşimle bakıp bakıp gülüyoruz bebişimiz ne çok hareket ediyo diyr
özellikle ramazanda daha çok olmaya başladı
ama ben kötü bişey olcanı hiç düşünmemiştim korktum şimdi yaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…