2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorumkismile yok canım duymadım ööle bişii ama doktorun 2 hafta sonra yine bakıcakmış inşş bişey çıkmaz.. sakın kafana takıpta stres yapmalmaz: bebiş etkilenirr. bak canım sen buraya takıll valla kafana takacak bişey bulamassınn :jeyyar:
bak mesela benim bebişş ilk 2 gün çok hareket ediodu hissetmeye başladığım zaman ama sonra yavaşladı ama internetten araştırdım bu haftalarda bebeğin uykusu düzene giriyomuşş o yüzdenn fazla hareket etmemesi normalmişş yerimseniben amaaannn valla doğurana kadar 9 doğurucass
ama burda herşeyi paylaşınca rahatlıo insan o yüzden her sorunu paylaşmalıyıs canım yerimseniben
kafana takılan bişii olursa çekinmeden sor canım illa bilen biri çıkarr olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim Hunny :) umarım önemli bişey yoktur oğluşumun :) Ben daha hareketleri hissetmiyorum maalesef ya da anlamıyorum sadece soluma yattığımda vs sabah sırt üstü uzanıyorum solumda bi şişlik oluyo yumurta gibi 5 dk içinde kayboluyo :)

günaydınlar hepinize inşallah herkes iyidir.ben malum kaşıntılarla boğuşuyom kociş bugün bi prof araştırcak bakalım bi gidem o ne dicek?

ayy canım yaa zor işin valla tatlı tatlı kaşıntı ayy insan duramass sempatiksalakcinni
Allah sabır versinn kafamçokkarıştı inşş bi çözüm bulunurr.
ben iyiyimm oğluşum arada kıpırdıo :CüvCüv: ayy çok güsell bi duygu yaaa boshayallersmile göbişimde günden güne çıkmaya başladı opuyorumnanaktan
Allah herkese iyilik hoşluk versinn opuyorumnanaktan

canım daha erkenn bende 17+5 de başladım hissetmeye hem doktorumun dediğine göre 1 hafta önden gidiyo benim oğluş sende 1 hafta ya kadar hissedersin inşş
benim bide ilk bebeğimm. ilk gebelikte 20. haftalarda filan hissediliyomuş zaten panik yapma sakınn hissetmiyorum die yerimseniben

günaydınnn hanımlarrrrrrr hayırlı bir hafta diliyorum herkese..nasıl başladınız haftaya ?göbişlere baktım bayıldım maşallah süpanallah. geçmişi okuyup geliyorum baya birikmiş galiba:))

hayırdır vuslatçım ne kaşıntısı geçmiş olsun :uhm:

karaciğer enz yükselmiş alt ast falan3haftadan beri dr kullandığım elevit ve düşük önleyiciyi kesti salçalı baharatlı ve domates yeme dedi ama hiç fayda etmedi kaşıntım arttı eksilmedi,geceleri davulcuyla arkadaş olcaz yakında hiç uyuyamıyom.çok zor bi durum.ALLAH kimseye yaşatmasın.ben de bi prof.a gideyim diyorumdr.um iyi ama bu konuda ilgisiz kaldı gibime geliyor

canım ööle düşünüyosan başka dotorada bi görünn en azından için rahat olurr yerimseniben belki kaşıntını kesecek bi çözümü vardırr sonra keşke daha önce gelseydim demekten iyidir bence biran önce git görün yerimseniben inşş en yakın zamanda geçer canımmolumunekankayizsmile

canım cok gecmıs olsun ya napıcas senınle ben bu hastalıklarla bende gecen pazartesı amelıyatla takılan kateterı lokal anestesı yanı ıkıncı bır amelıyatla aldırdım cok canım yandı valla

sağol canım inş vardır bi çözümü heralde ilk kaşınan hamile ben değilimdir.ve inanın öle bi zor ki bu şekilde 4-5ay geirmek çok zor dayanılmaz bişe olur.sıcaklarda ekleniyo bazen gözlerimin yandığını hissediom uykusuzluktanmafoldumben

canım cok gecmıs olsun ya napıcas senınle ben bu hastalıklarla bende gecen pazartesı amelıyatla takılan kateterı lokal anestesı yanı ıkıncı bır amelıyatla aldırdım cok canım yandı valla

sağol canım sana da çok geçmiş olsun.ALLAH daha büyük acı sıkıntı göstermesin ama bazen öyle özeniyom ki rahat hamilelik geçirenlere.ben hiç tadına varamıyom biri bitio biri başlıyo ne diyeyim.ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ahh cnm ya çok geçmiş olsun Rabbim şifanı en kısa zamanda versin inş. Bencede sen bi prof.a git ilalki bi çözümü vardır cnm. :1hug:

Arkadaşlarım Günaydın...Cumartesi günü doktor randevumuz vardı bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.Veeeee kızımız Ecrinimiz geliyor....:ecrin_bebek: Denizcim listeye benim bebeğimin cinsiyet ve isim bilgilerini de girebilirmisin...Çok mutluyum ya gönlümden hep kız geçiyordu Rabbim gönlüme göre göre verdi...

sirinem sanada geçmiş olsun tatlım.Ahh bu hastalıklar çok zor Rabbim dayanma gücü ve şifasını versin.Hamilelikte dahada bir zor ilaç kullanamıyorsun vs. tedavi çok kısıtlı oluyor.Allah hepimizi korusun büyük dertler hastalıklar vermesin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…