- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.061
Teşekkür ederim canımmmhihoyyyt ya bu arada benim aklıma bişey takıldı hoş şu ara nedense herşeyi dert ediyorum ben sanırım hamileliktenbenneyaptımki dr idrar kesesini göremedim dedi yeni tuvaletini yaptıysa gözükmez dedi 2 hafta sonra bidaha gelin dedi geri kalan tüm herşey normal çıktı bu konuda bi fikri olan var mı acaba
günaydınlar hepinize inşallah herkes iyidir.ben malum kaşıntılarla boğuşuyom kociş bugün bi prof araştırcak bakalım bi gidem o ne dicek?
günaydınlar hepinize inşallah herkes iyidir.ben malum kaşıntılarla boğuşuyom kociş bugün bi prof araştırcak bakalım bi gidem o ne dicek?
Teşekkür ederim Hunny :) umarım önemli bişey yoktur oğluşumun :) Ben daha hareketleri hissetmiyorum maalesef ya da anlamıyorum sadece soluma yattığımda vs sabah sırt üstü uzanıyorum solumda bi şişlik oluyo yumurta gibi 5 dk içinde kayboluyo :)
hayırdır vuslatçım ne kaşıntısı geçmiş olsun :uhm:
karaciğer enz yükselmiş alt ast falan3haftadan beri dr kullandığım elevit ve düşük önleyiciyi kesti salçalı baharatlı ve domates yeme dedi ama hiç fayda etmedi kaşıntım arttı eksilmedi,geceleri davulcuyla arkadaş olcaz yakında hiç uyuyamıyom.çok zor bi durum.ALLAH kimseye yaşatmasın.ben de bi prof.a gideyim diyorumdr.um iyi ama bu konuda ilgisiz kaldı gibime geliyor
karaciğer enz yükselmiş alt ast falan3haftadan beri dr kullandığım elevit ve düşük önleyiciyi kesti salçalı baharatlı ve domates yeme dedi ama hiç fayda etmedi kaşıntım arttı eksilmedi,geceleri davulcuyla arkadaş olcaz yakında hiç uyuyamıyom.çok zor bi durum.ALLAH kimseye yaşatmasın.ben de bi prof.a gideyim diyorumdr.um iyi ama bu konuda ilgisiz kaldı gibime geliyor
canım ööle düşünüyosan başka dotorada bi görünn en azından için rahat olurr yerimseniben belki kaşıntını kesecek bi çözümü vardırr sonra keşke daha önce gelseydim demekten iyidir bence biran önce git görün yerimseniben inşş en yakın zamanda geçer canımmolumunekankayizsmile
canım cok gecmıs olsun ya napıcas senınle ben bu hastalıklarla bende gecen pazartesı amelıyatla takılan kateterı lokal anestesı yanı ıkıncı bır amelıyatla aldırdım cok canım yandı valla
canım cok gecmıs olsun ya napıcas senınle ben bu hastalıklarla bende gecen pazartesı amelıyatla takılan kateterı lokal anestesı yanı ıkıncı bır amelıyatla aldırdım cok canım yandı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?