- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.021
aaa kimse yokkk herkes nerde yahu...ben çarşılardan geldim kızlarrr çok güzel şeyler aldımmm...
Dün ben kızıma da kendime de cicisler aldım tchibodan beşli body lerden bir de su üçlü takımdan aldım kumaşları çok yumuşak ve fiyatları da uygun bı de emzirme atleti vardı üçlü bedenim olmadıgı için alamadım bugün başka mağazaya bakicam Ayrıca dün mothercare de pırlanta gunuymus bazı ürünler etiketin yarisiydi mesela 14 liraya çok cici bı ayakkabı aldım ilgilenenlere duyurulur bakın derim:)))
güle güle kullansın bebeişin manolya.bugün ben de fethettim mothercare ve tchiboyu:)
tchibo kaliteli ve uygundu arkdaşalar duyrulur orda 7li önlük var 20 lira çok tatlı ondan 2 paket aldım çok kullanılıyormuş ve emzirme sutyeni vardı 16 lira mükemmel ondan aldım ve 2li uyku tulumu aldım ki malları gerçekten güzel yumuşacık ve deee kendime hamile takımı diye geçen takımdan aldım çok tatlı tavsiye ederim hem de 24lira felan
mothercare den 20 liraya şapkalı tulum aldım 3lü pakette uzun kollu tulum aldım bide beyaz düz renk kısa kollu 7li body aldım
hheee kızlar bide arkadaş dedi ki tulumların içine giydirceğin çıtçıtlı bodyleri desenli alma çirkin duuryor tulumdan gözüküyor düz renk al felan dedi.ben de 7li beyaz aldım aklınızda bulunsun tulum içine giydirceğiniz bodyleri düz renk engüzeli de beyaz alın hemi
anlaşıldı ben boşa konuşuorum sen beni tınlamıosun:a015:
cnm ben oğluma hamişkene neti yeni bağlamıştım akşamdan sabaha kadar sabahtan akşama kadar okey oynardımguclubacismile
karnım büyüdü sığışamıodum ama yinede oynuodum
hem yalnızlıktan hem can sıkıntısındansengözlerimebaksanab
aylarcaaaaaaaaaaaaaaaaa oynadım
sonuç=oğlumda ben gbi başından kalkmaz oldulaelaelaelaelae
şaka bi yana tabii çok sakıncalı diolar ama sizin burda geçirdiğiniz zaman benm geçirdiğimin zamann yannda devede kulak kalıo
allhn iznyle bişi olmaz
yok ben artık girmicem diosan telefon numaranı ver şekerim,telden görüşelim bari:jeyyar:
baktın mı canım tchibo mağazasına
aaaaa canım sende benden sin :jeyyar: bende çok okey oynarımm eşim gelip gidiyo hadi kalk artık bişey olcak fazla durma filan dio ama hiçç laelaelaelaelae bi kulaktan girio birinden çıkıo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sende beni çok güldürdün zorla sığışıp oynuodun hee :CüvCüv: valla bende ööle olcam heralde guclubacismile
aman canım Allah korur bişey olmas Allah ın izniyle
canım veririm telefon numaramı da tabi görüşürüss bursaya geldiğinde felan buluşuruss ayy ne güsel olurr opuyorumnanaktan bizim bursa dışına çıkma şansımız yok gibi eşimin iş yerinden fazla zin alamıo alsada kayınvalidelere gidiyorus zaten eşimde gezmesini sevmio :1closedeyes:
hosgeldın...
daha erkekn mı dıyor
aslında bıryerde haklı
çunku erken soyledıklerınde ılerleyen haftalarda cınsıyet tahmını degısıyor doktorlar tarafından sempatiksalakcinni
Su tchibodaki üçlü emzirme atletine baktım ama almadım nedense şimdi eve gelince pişman oldum....
şimdiden herkese afiyet olsun,allah oruçlarınızı kabuletsin arkadaşlar...
bnde yemek yapmaya gidiorum artık
sanırım hepiniz şuan mutfaktasını muhtemelen
iftardan sonra ağırlık çökmeyenler zaten burada olacaktır,o zaman görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?