2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bun arada biraz önce uykudan uyandım
akşam başta olmak üzre
tüm ramazan ayı boyunca ne yemek yapıcama karar verdim
yemeklerle uyudm
yemeklerle uyandımcokacimcoook

güle güle kullansın bebeişin manolya.bugün ben de fethettim mothercare ve tchiboyu:)

tchibo kaliteli ve uygundu arkdaşalar duyrulur orda 7li önlük var 20 lira çok tatlı ondan 2 paket aldım çok kullanılıyormuş ve emzirme sutyeni vardı 16 lira mükemmel ondan aldım ve 2li uyku tulumu aldım ki malları gerçekten güzel yumuşacık ve deee kendime hamile takımı diye geçen takımdan aldım çok tatlı tavsiye ederim hem de 24lira felan

mothercare den 20 liraya şapkalı tulum aldım 3lü pakette uzun kollu tulum aldım bide beyaz düz renk kısa kollu 7li body aldım

güle güle kullansın bebeğin cicilerini inşallah canımopuyorumnanaktan
sende kendi cicilerini resimleyip eklermisin rica etsem
çok merakediorum
hemde 24liraya almışsın ne güsellllbayanssulusmile
eğer mümkünse resim beklioruzzz

hheee kızlar bide arkadaş dedi ki tulumların içine giydirceğin çıtçıtlı bodyleri desenli alma çirkin duuryor tulumdan gözüküyor düz renk al felan dedi.ben de 7li beyaz aldım aklınızda bulunsun tulum içine giydirceğiniz bodyleri düz renk engüzeli de beyaz alın hemi

anlaşıldı ben boşa konuşuorum sen beni tınlamıosun:a015:

bebishcim ortalık dandini taşınma arifesindeyiz foto mak nerde kablolar nerde hiç bilmiyorum ama bak tchibo mağazsının sitesini aç hemnecik benim aldığım hamile takımı var vallla pek rahata benziyo efil efil:) ama fiyatı yanlış hatırlamışım 29 küsürmüş yani 30 ama yine de uygun bence

aaaaa canım sende benden sin :jeyyar: bende çok okey oynarımm eşim gelip gidiyo hadi kalk artık bişey olcak fazla durma filan dio ama hiçç laelaelaelaelae bi kulaktan girio birinden çıkıo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sende beni çok güldürdün zorla sığışıp oynuodun hee :CüvCüv: valla bende ööle olcam heralde guclubacismile
aman canım Allah korur bişey olmas Allah ın izniyle
canım veririm telefon numaramı da tabi görüşürüss bursaya geldiğinde felan buluşuruss ayy ne güsel olurr opuyorumnanaktan bizim bursa dışına çıkma şansımız yok gibi eşimin iş yerinden fazla zin alamıo alsada kayınvalidelere gidiyorus zaten eşimde gezmesini sevmio :1closedeyes:

delikafaduldensenn mynette üyeliğinde vardır bu durumda heaklinialirimsmile
aklıma fena şeyler gelioooosositososito

valla bnde çok oynardım yaa
düşünüorumda eşim kızsa haklıymış
yemek yapamıodum başından kalkıp
eve bakmıodum okadar azıtmıştım kaydirigubbakcemile3

inşallah bişiy olmaz
benm oğlum geçen sene bilgisayar oynamayı öğrendi sonra baka baka kendi açmayı
sonra başka oyunları bulmayı falan derken hiiiç kaldıramadık bilgisayardan
satmayı bile düşündük başka yer olmadıı için kuracak
oynadı oynadı oynadı suyunu çıkardı
şimdi hiç dönüp bakmaz
bi biz oturunca başına bnde oynucam die başlıo
verince gene bırakıp yada kapatıp gelio
çok şükür bişiyimiz yokkkaydirigubbakcemile2

evet yaa
bnde düşündüm geçen günnn
hepimiz doğum yaptıımızda artık buralara girmeye vaktiğimiz olmadıında
yada girdiğimizde ama aynı anda olmadıında kopacakmıyız:sinifsinif:
ben sizden ayrılmak istemiormmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
o zaman kadar bi çare düşünürüz heralde ama dimiCADIARZU
cnm bende çok isterim tabi
emin ol burda falan oturuo olsan bu konuşmayı çoktan yapmış olurduk bileboshayallersmile
iki seneedir niyetlenioruz bursaya gelmeye,ablam var orda(amcamın kızı)
hep davet edio,ama okadar yoğun çalışıolarki eşiyle onlara dert olmamamk için gelemioruzz..
ama olsunn
herşey görüşmek deildir değilmii
dağlar arkasındada sıkı dostluklar arkadaşlıklar kurulabilir:kedi::kedi:
inşallah daim olur arkadaşlıklarımız:Saruboceq:

hosgeldın...
daha erkekn mı dıyor
aslında bıryerde haklı
çunku erken soyledıklerınde ılerleyen haftalarda cınsıyet tahmını degısıyor doktorlar tarafından sempatiksalakcinni

evet canim aslinda doktor mantikli olani tercih etti,söylemedi.Burda erken tahminler yapmiyorlar,zaten hamileler icin hazirlanan brosürlerde dahi "20.haftadan sonra cinisyeti ögrenilebilir "yaziyor.Türkiye de cok acele ediyorlar sanirim.Neyse bende bekliyecegim ayin 3 nü.

şimdiden herkese afiyet olsun,allah oruçlarınızı kabuletsin arkadaşlar...
bnde yemek yapmaya gidiorum artık
sanırım hepiniz şuan mutfaktasını muhtemelen
iftardan sonra ağırlık çökmeyenler zaten burada olacaktır,o zaman görüşürüzzz

Su tchibodaki üçlü emzirme atletine baktım ama almadım nedense şimdi eve gelince pişman oldum....

cnm bnce acele etmeyin
emzirme atleti emzirme sütyeni inanın bana en son alınmasıo gereken şey
göğsünüzün ne kadar büyüeceğini bilmiosunuz,ayrıca bir bedende büyük almak gelio
tahminleriniz yanlış çıkarsa elinizde kalır,ayrı masraf olur size
ayrıca ben emzirme sütyeni almıştım ama kullanışlı bişiy deil bence ama atletini kullanmadım hiç:1no2:

saol cnmm sana da kolay gelsin bende şimdi yemeğimi ocağa koydum geldim ama kimseler kalmamışş
yemekten sonra görüşürüss şimdiden afiyet olsunn

Selam denizcim tskler beni ekledigin icin sat:1 nisan dogum 6 ocak gibi
hamile kaldigim kilo 82 galiba ihtimal uzerine kizim olcak
ozel msj gondermeye calistim sana sanirim gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…