- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.041
ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
ıyı aksamla kızlarr,
uzun zaman oldu foruma bısey yazamadım.dun bebegımı gordum ultrasonda. kendı doktorum ayrıntılı yaptı ama asıl ayrıntılıyı Gazı unıv.den Tuncay Nas dıye bır doktor yapacakmıs,4 eylulde.
bu arada bebegım kesın erkek.:ecrin_bebek: bana doktorum daha onceden kız demıstı bende hemen mothercareden bıseyler almıstım.Acele etmısım.bugun degıstırmeye gıttım ındırımde bısey kalmamıstı Çek aldım yerıne.
Formu cok okuyamadım arkadaşlar umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.
Bu arada oğlumun adını Levent veya Kemal dıye dusunuyoruz sizinde fikirlerinize açığım :CüvCüv:
hepinize sevgilera.s.
deniz1958, Elfella, hunny
hoşgeldiniz kızlar :sm_cool::sm_cool:
hoşbuldukk naberrşimdi ewe geldik yemekden sonra çıktık şööle bi yürüyüş yaptık hava güseldi hafif esiyodu insanın içeri giresi gelmio ama oğluşum yoruldum dedi :CüvCüv:
eeee hanımlar siz neler yapıonussbayanssulusmile
iidir cnm ne olsun.yine eşimden anca fırsat düştü malum pazar sabahtan beri o oturuyordu.yatmadan önce bir bakayım dedim ne var ne yok diye.
neyse iyi geceler hepinize hoşçakalın a.s.
bebish naber canım?delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar %80 erkek ihtimali bu cumartesi %100 oldu :) Bir oğlum oluyor
günaydın canım
eşime anadolu sağlıktan mesaj geliyor eşinizi sesli ortamlardan uzak tutun diye eşimde artık bara bilmem nereye gitmek yok diyor laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?