2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamla kızlarr,

uzun zaman oldu foruma bısey yazamadım.dun bebegımı gordum ultrasonda. kendı doktorum ayrıntılı yaptı ama asıl ayrıntılıyı Gazı unıv.den Tuncay Nas dıye bır doktor yapacakmıs,4 eylulde.

bu arada bebegım kesın erkek.:ecrin_bebek: bana doktorum daha onceden kız demıstı bende hemen mothercareden bıseyler almıstım.Acele etmısım.bugun degıstırmeye gıttım ındırımde bısey kalmamıstı Çek aldım yerıne.

Formu cok okuyamadım arkadaşlar umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.

Bu arada oğlumun adını Levent veya Kemal dıye dusunuyoruz sizinde fikirlerinize açığım :CüvCüv:

hepinize sevgilera.s.

ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Rabbim sabır versin cnm.bende şubatta düşük yaptım.Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin :Saruboceq:

gözün aydın cnm.bizim delikanlılara bir yenisi eklendi ha çok güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin (cümlemize):Saruboceq:

deniz1958, Elfella, hunny

hoşgeldiniz kızlar :sm_cool::sm_cool:

hoşbuldukk naberr şimdi ewe geldik yemekden sonra çıktık şööle bi yürüyüş yaptık hava güseldi hafif esiyodu insanın içeri giresi gelmio ama oğluşum yoruldum dedi :CüvCüv:
eeee hanımlar siz neler yapıonussbayanssulusmile

iidir cnm ne olsun.yine eşimden anca fırsat düştü malum pazar sabahtan beri o oturuyordu.yatmadan önce bir bakayım dedim ne var ne yok diye.
neyse iyi geceler hepinize hoşçakalın a.s.

iidir cnm ne olsun.yine eşimden anca fırsat düştü malum pazar sabahtan beri o oturuyordu.yatmadan önce bir bakayım dedim ne var ne yok diye.
neyse iyi geceler hepinize hoşçakalın a.s.

iyi geceler cnmm
benimkide kalk deyip duruyo ondan önce kaptım da kaydirigubbakcemile3
neyse yarın görüşürüss Allah rahatlık versinn

arkadaslar ıyı geceler. ben bebegımın hareketlerını bariz bi şekilde hissediyorum. ama cevremdekıler cok erken oldugunu doktora gıtmemı söyluyorlar. anlamadım gıttı yaa. hıssetsem bı turlu hıssetmesem bı turlu.. neyse. gercekten erken mı bu kadar cok hıssetmem

ii geceler hanımlar dicem ,
kimse yokkaydirigubbakcemile3

ayy burda kimse olmasada insan yazmadan geçemio he
günah çıkarma panosu gbi oldu maaşallahsempatiksalakcinni

bnde henüz yatmadım,yattığım zaman kalçalarım batıo,özellikle dizlerimi bükük vaziyette yattıım zaman
böle canım yanıo,iğne batar gbi
kaç gündür bi soriim diorum
unutuorum sabah olunca
hep gece ilk yatağa uzandıımda gelio aklıma

sizdede oluomu bu yaa???

neyse
sabah görüşürüz artık
hepiniz rüyanızda meleklerinizi görün inş.
allah rahatlık versin
bnde yataryerimseniben

bebish naber canım?delikafaduldendelikafadulden

cnm ben mesajını maalesef çook çok geç gördüm
üzgünüm
aklına bişiy gelmesin sakın
çook tşk ederim hamdolsun çok iyiyim
ya sen nasılsın canım
kaç gündür yoktuun
gerçi sebebini sölemişsin,eşim oturdu sabahtan beri die
neyse hafta içi bol bol görüşürüz o haldeŞeniz
hoşçakal cnma.s.

günaydınn kızlarrrr
gece saat 2 de yattım sabah yine ayaktayım zemuszemus
yatıyorum ama uyuyamıyorumm buraya yazmadan olmuyo
hakikaten bebişin dediği gibi günah çıkarma yeri gibi oldu kaydirigubbakcemile3
canım benimde kalçalarım acıodu ama bugünlerde olmuyo arada oluyo 1-2 güne yine olur a.s belimis filan genişlio ya ondan oluyodur die düşünüyorum ben, bazen kasıklarımda ağrıyo bööle kasılma gibi genişlemeden kaynaklanıo die düşündüm açıkçası.
doktoruma sordum kasılmalar normal dedi ama kalçalarımdaki acıyı sormadım :sm_confused:
hatta benim daha 11-12 haftalarda başlamıştı, kalçalarım çok büyük olucak heralde diodum kaydirigubbakcemile3 yatamıyodum üstüne habire dönüodum
aman canım normaldir yerimseniben
bence bilgisayar başında bu kadar oturmamızdan oluyo :roflol: :jeyyar:

Teşekkür ederim canımmmhihoyyyt ya bu arada benim aklıma bişey takıldı hoş şu ara nedense herşeyi dert ediyorum ben sanırım hamileliktenbenneyaptımki dr idrar kesesini göremedim dedi yeni tuvaletini yaptıysa gözükmez dedi 2 hafta sonra bidaha gelin dedi geri kalan tüm herşey normal çıktı bu konuda bi fikri olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…