2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oh ne güzel güle güle giysin bebişin.bizim örgü örenimiz falan yok.hep hazır olacak bebişimin eşyaları bu gidişle :çok üzgünüm:

sağol teyzesi
kaynanam bir yandan başlamış bir yandan komşuları yapıyormuş annem de başlar yakında bende battaniye falan öreyim diyorum
canım sende ördürürsün birilerine bu işi yapan çok nasılsa

annem öremez boyun fıtığı var.kaynanam öremez elinde bir hasta çocuk var.neyse canları sağolsun.bizde dediğin gibi parayla alırız.hayırlısıyla o güne çıkalım da bir.:Saruboceq:

canım yazdım ama görmedin sanırımolumunekankayizsmile

şükür hissediyorum artık net bi şekilde ama az oynuyo günde bi kaç kez yatınca daha çok oynuyo sankim

aa görmedim cnm kusura bakma.
ya ben tam olarak hah hareket etti diyecek kadar hissedemiyorum.son kontrolümüzde doktora sordum bebeğin gayet sağlıklı acele etme hissedersin dedi.ama herkes hissettim falan diye anlattıkça telaşlanıyorum :çok üzgünüm:

slm cnm.sıcakları saymazsak iyiyim çok şükür.
afiyet olsun yarasın bebişine

teşekkürler canım.
evet bu sıcaklar mahvetti bizi,ne gece uyku var ne gündüz,25 Ağustos'a kadar böyleymiş kafamçokkarıştı bu sıcakta oruç tutanlara,dışarıda çalışanlara ,karnı burnunda olan hamilelere Allah yardım etsin,Allahtan biz kışın doğum yapacağız,karnımız burnumuzda değil...

hiç telaşlanma canımm hissedersin benimde son bikaç gündür net oda sürekli olan bişi değil yanii tembel bizim bebişler biraz kaydirigubbakcemile5

annem diyoki son aylarda görürsün ozaman yalvarırsın oynama artık diye canımızı yakacak kadar çok hareket ettiği olurmuş :))

Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…