- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.201
kızlar hafta hafta değil bebeğinizi gün gün takip etmek isterseniz şu siteye bir göz atın derim ben hep burdayım çok güzel bilgiler var.
Hafta Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
selam kızlaaaaarrr
bugün nasılsınız??
çeneler iyi onu anladım
geçmişi okuyim dedim pes ettim
mübarek ben yokken doluşuyonuzzzemuszemus
bn geciktim bugün biraz
mutfağı bile toplamadan geldim
bugün çok mutluyummmm
3sene önce bugün bu saatlerde doğumdan çıkmış,bebeğimi getirmelerini bekliordum ağrı içinde........
şimdiyse yanımda hann hannnn die kamyonlarıyla oynuo oğlumsenağlama
nası güzel bi his bu anlatamam inanınnn
bugün öğleden sonra deznsliye gidicez
oğlum için...yarında bende eklerim resim inşallahhhh
hepinizi çok seviorumm
ayyy inanıyorum delikafadulden kızımız geliyo kaydirigubbakcemile2 doktora gittik ellerini ayaklarını başını herşeyini gördük içime hep kız doguyodu öyle oldu boshayallersmile kistde yok dedi gözükmüyo dedi çok mutluyum:sm_cool:
ayyy inanıyorum delikafadulden kızımız geliyo kaydirigubbakcemile2 doktora gittik ellerini ayaklarını başını herşeyini gördük içime hep kız doguyodu öyle oldu boshayallersmile kistde yok dedi gözükmüyo dedi çok mutluyum:sm_cool:
Ayy ne kadar güzel bende geçen hafta öğrendim.Hayırlısı olsunn gözün aydın
eelifes canım gözün aydın
maşallah
canım prensesin hayırlı olsun gözün aydın kistinde yokmuş oh ne güzel haberlerle döndün maşallah
hayırlı olsun prensess canım gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?