- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.181
hiç telaşlanma canımm hissedersin benimde son bikaç gündür net oda sürekli olan bişi değil yanii tembel bizim bebişler biraz kaydirigubbakcemile5
annem diyoki son aylarda görürsün ozaman yalvarırsın oynama artık diye canımızı yakacak kadar çok hareket ettiği olurmuş :))
Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.
Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.
şirinem ben beşevlerdeyim....doktorum ahmet bey medikalpark sen?
kocişle konuştum birazdan beni almaya gelcekmiş eve ultrason için çok heycanlandım kalbim durcak sankiakannehirdelikafadulden:dance:hihoyyyt
slm kızlar
çok aşırı sıcak
çok bunaldım
sinannuray canım çok üzüldüm
inşallah bi dahakine kısmetse
cinsiyetini öğrenen,doktora gidip güzel sonuçlar alan arkadaşların gözü aydın
biz yemeğe gidiyoruz kıslarrr miğdem gucur gacur
selam kızlaaaaarrr
bugün nasılsınız??
çeneler iyi onu anladım
geçmişi okuyim dedim pes ettim
mübarek ben yokken doluşuyonuzzzemuszemus
bn geciktim bugün biraz
mutfağı bile toplamadan geldim
bugün çok mutluyummmm
3sene önce bugün bu saatlerde doğumdan çıkmış,bebeğimi getirmelerini bekliordum ağrı içinde........
şimdiyse yanımda hann hannnn die kamyonlarıyla oynuo oğlumsenağlama
nası güzel bi his bu anlatamam inanınnn
bugün öğleden sonra deznsliye gidicez
oğlum için...yarında bende eklerim resim inşallahhhh
hepinizi çok seviorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?