2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bide havalar erken kararıyor
eve gelip yemek yiyelim derken havada soğuyacak
bende o yüzden istiyorum
canım bizim alt katta zaten boş dükkan :icecream:
tek sıkıntı bozulmasın yeter
arızalanırsa servise verirken sıkıntı oluyomuymuş peki canım
ben hiç internetten alışveriş yapmadım

kızlar geçen bi dükkana girdim hastane çıkışı sordum içinde herşeyi var 75tl dedi
markasına baktım aziz bebe yazıodu aklıma geldi bi baktım netten
çooook güzell ürünleri var ayrıca katoloğuda var bi bakın derim
özelliklede istanbuldakilere
şubeleri var orda çok

bende merak ediyorum son aylar nasıl olucam diye
gerçekten son aylar çok mu alınıyor
zaman gösterecek artık

cnm ne hamur işi ne ekmek yiyorum günde 2 saat spor yaptım yine de 4 kilo aldım.o yüzden tek umudum son aylarda almamak.çok kilo takıntılı bi insanımdır 52 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım ama şimdi tartıda 60 geliyorum.dikkat etmekle olmadı yaniii.yarın dr uma danışıcam bakalım test mi yapar ne yapar??

evet cnm bnde senn gbi aman bozulmasın kısmıyla ilgileniorum ama dedim ya kaliteli markaymış
81 ilde servisi varmış iki yıl ürün garantili 5yıl motor garantiliydi yanılmıosam du bida bi bakam buna emin deilim:)):1ninca:

bebeish burdada fiyatlar aynı 70-80 den aşağı değil
bide 2 şer tane hep,30-40 a da varmış ama markasız olanlarmış
kızlar hastane çıkışının kışlığı yazlığı olmaz değil mi?

cnm benm de öle valla yaa hiç 55görmemiştim bnde
54ü geçmezdim hiç
doktoruma sordum farkındayım hızlı alışının ama zayıf olduun için korkulcak bişiy yok,oğluna hamileykende böle hızlı alıodun biliorum dedi
hamurişi kızartma ekmek pilav uzak dur dedi
allah var ya bnde hepsini yiyorum
sadece tatlı çikolata yemiorumm
sen sigara kullanıodun dimi ??yanlışmı hatırlıorum
nekadar içiodun günde canım??

cnm günde yarım paket içiyordum valla.hamile kalınca tiksindim hadi ilk üç ay 5 kilo aldım düşük tehlikesinden yattım ondan oldu dicemmmm de ya şu tatilde 1 saat yürüdüm 1 saat denizde yüzdüm bişi yemedim bi döndüm 3 kilo daha almısım delircem ya...benim dr da ole umursamıyor anca türk standartlarına ulastın dedi bana.ama sonra veremezsem di,e korkuyorummm.biliyormusun sen hiç 61 kilo gibi gözükmüyorsun resimlerinde çok çıtı pıtı şekersin esracımalkisalkisalkis

cnm benm oğlumun var zaten
biri beyaz üstü ördekli sarılı yani biride mavili beyazlı tam takım
ben alırsam sadece pembeli yandan bağcıklı alt üst takım bide tulumlar oluo ya onlardan çok alcam
o tulumların kullanımıda görünüşüde çok şirin oluo yaa
oğlumunda vardı bi sürü renk renk
kızımada alcam inş..
bide çok güsel örgü modelleri buldum bazılarını doğduunda hemen giyecek kadar küçük olack şekilde ördürcemm o tulumların içine azcık büyüdüğünde külotlu çorap içine ayrıca uzun kollu bady falanda giydirilio çok güsel oluo:)) kadifeside var penyeside

canım 2 saat sporun içinde neler var mesela,evde mi yapıyorsun?
canım bende 48 dim.anlıyorum seni ya
okadar zayıfken insan çok yadırgıyor
günlük yürüyüşler yapsan nasıl olur?

olmuo herhalde cnm sadece kışın yelek falan takviyesi yapcaz herhalguclubacismile
canım sordum kışlık yazlık diye satılmaz dedi
içinde uzun kollu kısa kollularda varmış

başka bi yerde kışlıkları daha gelmedi dedi anlamadım

ama aziz bebenn bitane hastane çıkışı vardıı
öle inekli falan:))
ama mavi vardı pembesi kalmamışş
bak sitede bulamadım onuuu
bittim yaaaaaaaaaa
alt açma setleride çook güsel
battaniyeleride

cnm benim tecrübem yok ki alırsanız foto koyun..bebişe neler alcaz ben bilmiommafoldumben

canım sigarayı bıraktığından olmuştur büyük ihtimal

bebish oğlundan kalanlarıda giydirirsin güzel olur
Allah nasip ederse bende ikinciye hep saklıcam güzel olanları,
canım tulum mu ördüreceksin?

:sm_confused: hastane çıkışı dediğiniz şey ne anlamadım-tatlicadiarzu-

bu arada kız bebek kıyafetlerine bakıyorum netten çok tatlılar çarşıya yakın olsam alıcam hemen bir sürü çok şekerler boshayallersmile

cnm en kalori yaktıran spor mesela 1 saat yüzdüm ve 1 saat yürüdüm tempolu:)))ama artık tatil bitti oturuoz evde gör bak almam artık kilo ters etki olur:dance:

aynen bendeee
günde yarım paket içiodum
yalnız içtiğimde çok zebil ediodum ama çok sık içme ihtiyacı duyyodum
senn gbi öğrendikten sonra hiç yakmadan eşimden çektim sonrada birden bıraktım
tiksindim
winston sağolsun
başladım almaya
bende şaştım
ilk üç haftada 4aldım
sonra allah'tan ikisi gitti hemen
geçen tartıldım evde elektronik var(onlarda çok hassqas olduu için az fazla gerçi de )
60.400geliodum ertesi güğnü hemde aç karna 61.200geldim yok böle bişiy yaaaaa
eşimde bak yüzün bile şişti dio
yavaş dio
korkuorum ben valla şu bant gelsin inş. faydası olur
kepek ekmek yicem bide
bakalım ne olcak

valla cnm çok tatlı gözüküo fotolarında vücüdun aldıysan da yakışmışşş.biliyomusun benim eşim sigarayı tüm ısrarlarıma rağmen bırakmadı benimde tiksinmem geçti 1-2 fırt çekiyorum o yaktığında...ama korkuuyorumm yakıp içmiom ama işte :1ninca:

cnm benim tecrübem yok ki alırsanız foto koyun..bebişe neler alcaz ben bilmiommafoldumben
canım bende bilmiyorum
anneme soruyorum bide burda öğrendiklerim işte
canım set
içinde herşey var,kısa kol,uzun kol zıbın takımı,alt açma,battaniyesi,şapkası,eldivenleri
vs..

cnm en kalori yaktıran spor mesela 1 saat yüzdüm ve 1 saat yürüdüm tempolu:)))ama artık tatil bitti oturuoz evde gör bak almam artık kilo ters etki olur:dance:
:1rolleyes:

canım sigaradan olmuş ta olabilir
iyi spor yapmışsın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…