- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.121
bizimki süpriz yapacak bize fiyonk bağlayıp öyle doğacak bu gidişle :roflol::roflol:çitos kız biz de seni merak ediyoduk ne zamandır
senin fare göstermemiş hala çatlatcak bizi heee:roflol:
hoşbulduk canım
ancak uyanabildimmirmirmirmir
bizimki süpriz yapacak bize fiyonk bağlayıp öyle doğacak bu gidişle :roflol::roflol:
kendimi muayene koltuğuna kelepçeliycem göstermeden kalkmam dohtur bey iyice bak diycemsırnaşık şeyçitos bugün gidicek dua edelimde öğrensinn valla arkası yarın gibi heyecanla bekliyorumm delikafadulden
kıss çitoss öğrenmeden gelme heee kalkma sakın yattığın yerdenn :roflol: :roflol:
kendimi muayene koltuğuna kelepçeliycem göstermeden kalkmam dohtur bey iyice bak diycemsırnaşık şey
şaka bir yana inşallahhhh görürüm bugünde göstermezse küsecem bebişime konuşmuycam ona:1closedeyes:ay çok alemsin cnm yaaa :roflol: bakalım kırmızımı mavimi kurdelaaklinialirimsmile
ayy dua ediyorum inş bugün öğrenirsinnn opuyorumnanaktan
bizimki süpriz yapacak bize fiyonk bağlayıp öyle doğacak bu gidişle :roflol::roflol:
kızlar hani reklam kısmında bi reklam var smooth away die ağrısız acısız ağda dio onu duydunusmu hiç nası bişii acaba:uhm:
Geçmişi okumaktan yazamadım bi türlü:) Ben de yaklaşık 5 senedir sir ağda yaptırıyorum bi güzellik merkezinde hiç jilet kullanmadığım için çok da azaldı 3 haftada bir gidiyorum tertemiz oluyo.Ayrıca sarkma olduğu falan da söylentiden ibaret ben çok memnunum. Evlenmeden önce ben de jilet yapardım ama jiletle bi kökten 3-4 kıl birden çıkıyo.Üstelk artık alıştım da hiç acımıyo.Bence sıkın dişinizi ve doğum yaklaşmadan bi an önce başlayın çok rahat edersiniz :)
evet canım kadınlar kulubunde yorumları var hiç kimse memnun değil bende almayı düşündüm ama baktım yorumlar hoş değil vazgeçtim:umursamaz:
hımmm teşkür ettim cnmmm
almayalım o zamann CADIARZU
slm cnm bu haftadan sonra duyarsın inşallah ilk gebelikte geç hissediliyor merak etme kaydirigubbakcemile5bende bu aya kadar toplamda 5 kg almışım bundan sonra dikkat etmek lazım doğuma top gibi yuvarlanarak gitmek istemiyorum:sinifsinif:Kızlar slm,
Yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama çok hızlı ilerliyorsunuz, bazen atlaya atlaya gidiyorum:)))
Koşu bandı bizde de var, markası dynamic 4250, biz çok memnunuz, ilgililere duyurulur.
Bende hamile kalmadan önce lazere gidiyordum ama maalesef istediğim gibi net bir sonuç alamadım, benim gibi arkadaşlarım da çok memnun kalmadılar, hamile olduğumu öğrenince bıraktım, fiyatını daha önce ödediğim için doğumdan sonra devam ederim sanırım.
Şuan ayda bir sir ağdaya gidiyorum, canım biraz acıyor ama rahat ediyorum, evlenene kadar ben de jilet yapıyordum ama sakal gibi çıkması da rahatsız ediyordu beni, artık alıştım böyle daha verimli oluo:))) sarkma filan da söylentiden ibaret.
Hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum yaaaa, walla özeniyorum size, ne güzel.
Kızlar son olarak da ben çok kilo aldım, 4,5 ayda 6 kilo, öyle çok da yemiyorum abur cubur da yok, anlamadım gitti...
Ne çok yazmışım yaaa.....
neva'cım
sennkinin modeli ne yazarmısın bana ? ne zaman kaça almıştın
hiç sorun yaşadınmı
özellikle modelini yaz lütfen
cevap bekliorum cnm
bendede durum aynı:roflol:
eşim onu görmeye alışık cnm aklinialirimsmileasıl başkasına gösterememsırnaşık şey
Allah iyiliğinizi versin ya :roflol:hiç utanmam eşimden ben ilk evlendiğimiz zaman havuzdan mantar kapmıştım fitil atıyordum çoğu zaman eşim fitilliyordu kremliyordu kaydirigubbakcemile3 ama nasıl bir ağrıydı ya geçen gün ben demeden kendi dedi son aylarda ben yaparım temizliğini diye
selam canım bugün topik tavan yaptıtünaydın garılaaaarrrropuyorumnanaktan
ayyyy yine oku oku bitiremedim geçmişidelikafadulden
canım bende bunu diyorum masaj aletide varmışgülayy ve dirim cevaplayabildimmi sorularınızı canımm*???
dirim mesajı aldınmı attım özelden
:roflol:kendimi muayene koltuğuna kelepçeliycem göstermeden kalkmam dohtur bey iyice bak diycemsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?