2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çitos bugün gidicek dua edelimde öğrensinn valla arkası yarın gibi heyecanla bekliyorumm delikafadulden
kıss çitoss öğrenmeden gelme heee kalkma sakın yattığın yerdenn :roflol: :roflol:
kendimi muayene koltuğuna kelepçeliycem göstermeden kalkmam dohtur bey iyice bak diycemsırnaşık şey

Geçmişi okumaktan yazamadım bi türlü:) Ben de yaklaşık 5 senedir sir ağda yaptırıyorum bi güzellik merkezinde hiç jilet kullanmadığım için çok da azaldı 3 haftada bir gidiyorum tertemiz oluyo.Ayrıca sarkma olduğu falan da söylentiden ibaret ben çok memnunum. Evlenmeden önce ben de jilet yapardım ama jiletle bi kökten 3-4 kıl birden çıkıyo.Üstelk artık alıştım da hiç acımıyo.Bence sıkın dişinizi ve doğum yaklaşmadan bi an önce başlayın çok rahat edersiniz :)

kızlar hani reklam kısmında bi reklam var smooth away die ağrısız acısız ağda dio onu duydunusmu hiç nası bişii acaba:uhm:

ben cesaret edemem herhalde hem utanırım

slm cnm bu haftadan sonra duyarsın inşallah ilk gebelikte geç hissediliyor merak etme kaydirigubbakcemile5bende bu aya kadar toplamda 5 kg almışım bundan sonra dikkat etmek lazım doğuma top gibi yuvarlanarak gitmek istemiyorum:sinifsinif:

neva'cım
sennkinin modeli ne yazarmısın bana ? ne zaman kaça almıştın
hiç sorun yaşadınmı
özellikle modelini yaz lütfen
cevap bekliorum cnm

canım ben yaklaşık 3 sene önce almıştım,modelini hatırlamıyorum ama eve gidince bakıp yazarım,herhangi bir problem yaşamadım zaten en çok tavsiye edilen marka dunloop,hepsiburada.comdan almıştım,sanırım 600 civarı bir şeydi.

bendede durum aynı:roflol:

eşim onu görmeye alışık cnm aklinialirimsmileasıl başkasına gösterememsırnaşık şey
Allah iyiliğinizi versin ya :roflol:
valla çok utandım şimdiden
açamam heralde :kedi:

tünaydın garılaaaarrrropuyorumnanaktan
ayyyy yine oku oku bitiremedim geçmişidelikafadulden
selam canım bugün topik tavan yaptı

gülayy ve dirim cevaplayabildimmi sorularınızı canımm*???
dirim mesajı aldınmı attım özelden
canım bende bunu diyorum masaj aletide varmış
fiyatıda uygunmuş çok iyi ya eşime söyleyim

kendimi muayene koltuğuna kelepçeliycem göstermeden kalkmam dohtur bey iyice bak diycemsırnaşık şey
:roflol:

valla utancak bişey yok ben bir kere yaptırdım oda evlenirken ama mecburen doğuma kadar yaptırcam bir kaç kere daha temiz iyi olur bence korkunç bişey ama çokda acıtmıyor ya düşününce hem bir krem var emla o deriyi uyuşturuyormuş ondan sürüp yaptırtcam belki acısını az duyarım

dirimcim acelen yoksa bekle biraz
benmki gelsin bi ilk izlenimimi yaziyim sanada
ona göre karar ver
aynısını alacaksan benmkinin gelmesini bekle derim ama sen bilirsin tabe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…