- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.121
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay 15 gün
Kalan süre: 3 ay 20 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak
:asigim:
afiyet bal şeker olsun gelinime löp löp et olsun:ecrin_bebek:biz yemek yemeye gidiyoruz görüşürzzz cokacimcoook
kaç çıktı cnm benim 12,7 çıkıyor sarımsak ye düzene koyuyor annemden bilirimboshayallersmileo da yükseldği zaman 1 diş atardı ağzınaa.sofff tansiyonum yükselmiş beni çok korkutuyor bu tansiyon(((((
küçük insan diye bi site var cnm oaraya üye olduğunda profilinde bebeğim yazıyor oraya tıklayınca yazıyorhihoyyytyaa kızlar bunu nerden hesapladınız, bende bakmak istiyorumHELP MEEE!!!:gitme:
küçük insan diye bi site var cnm oaraya üye olduğunda profilinde bebeğim yazıyor oraya tıklayınca yazıyorhihoyyyt
afiyet bal şeker olsun gelinime löp löp et olsun:ecrin_bebek:
kaç çıktı cnm benim 12,7 çıkıyor sarımsak ye düzene koyuyor annemden bilirimboshayallersmileo da yükseldği zaman 1 diş atardı ağzınaa.s
13 e 7 çıktı canım bana 12 bile çok fazla geliyor başım ağrıyo limon yedim 12/7 oldu 11 e düşürseydim daha iyi olcak
rica ederim cnmopuyorumnanaktançok sağol canım teşekkürlerhihoyyyt
o kadarda yüksek değilmiş cnm geçer inşallah birde idrar yolu iltihabı varya sende o da baş ağrısı yapar hatta ileri derecede kusturur bile başıma geldiği için biliyorum allah şifa versin kafamçokkarıştı13 e 7 çıktı canım bana 12 bile çok fazla geliyor başım ağrıyo limon yedim 12/7 oldu 11 e düşürseydim daha iyi olcak
benim tansiyon hep düşük olur genellikle 11.6 en fazla 12 olur bu sefer 12.7 çıktı yakınımızda eczane var 3 güne bir ölçtürüyorum bayramda tuzluları fazla kaçırdım galibasempatiksalakcinniben sarımsak yer yemez hemen düşüyor tansiyonum
rica ederim cnmopuyorumnanaktan
o kadarda yüksek değilmiş cnm geçer inşallah birde idrar yolu iltihabı varya sende o da baş ağrısı yapar hatta ileri derecede kusturur bile başıma geldiği için biliyorum allah şifa versin kafamçokkarıştı
slm lolişcim hoşgeldinselamlar herkeseopuyorumnanaktan
bugün bizim de hafta dönmümüz
Cinsiyeti:Kız
Geçen süre:5 ay 8 gün
Kalan süre:3 ay 27 gün
Doğum tarihi:13.01.2011
Burcu:Oğlak
ben sarımsak yer yemez hemen düşüyor tansiyonum
işyerinde olmasan hemen yerdim ama ne yazıkki mesainin bitmesine son 2,5 saat annemlerde kalıyorum zaten hemen yatıp uyucam ::)))
first duo kaydirigubbakcemile3
slm lolişcim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?