- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.081
günaydınlar .. maşallah bebişlere hızla büyüyorlar .Allah nazarlardan saklasın . benim bebeğim 2 gündür çok yavaş hareket ediyor oynasammı oynamasammı modunda oturup dinliyorum artık hareket etsin diye , ilk hamileliğim değil ama yinede insan acemi oluyor , sizin bebişlerde bu haftalarda böylemiydi ,cumartesi kontrolüm var şimdiden gitmemek için kendimi zor tutuyorum ..
Belguncum inş. hayırlı güzel haberlerle dönersin canım , ben inanıyorum sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini ,, Her zaman dualrımdasınızz..
hunny maşallah bebeğin çok tatlı ,, ne güzelde poz vermiş annesine:))
gelincik geçmiş olsun canım ,idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat et ihmal etme canım , bol bol sıvı al ..
başak 30 tane minicik çocuk Allah kolaylık versin:) hamilelikle beraber çok zor olur eminim dikkat et canım umarım en kısa zamanda 2. öğretmen gelir.
tşk ederim canım ben dikkat etsemde bu illet yakamı bırakmıyor sıvı alımımda iyi aslında ama neden oluyor bilmiyorum
Günaydın kızlar dün gece esim eve gelmeden önce kızımın hareketleri çok yavasti babası gelince konuşmaya başlayınca kızım da hareketlenmeye başladı hem de ne kuvvetli hareketler:) Artık sesimize karşılık vermeye başladı akıllı kuzum ...Esim daha önce hiç hissetmemisti o da cok şaşırdı mutlu oldu :))
2 haftadır ara ara benimde öyle oluyo canım benim ilk bebeğim ikincide olsa insan tedirgin oluyor biz yorulunca hareketleri fazla olmazmış annemde yeri rahatsa öyle aşırı hareket etmez dedi bide annenin psikolojisi nasılsa öyle kıpırdanırmış geçen gün tel bozulmuştu onu servise verdim yapmamışlar sinirlendim canım oğluşumda sinirlendi sanırım nası hareket ediyo :)))
hunny maşallah bebeğin çok tatlı ,, ne güzelde poz vermiş annesine:))
gelincik geçmiş olsun canım ,idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat et ihmal etme canım , bol bol sıvı al ..
başak 30 tane minicik çocuk Allah kolaylık versin:) hamilelikle beraber çok zor olur eminim dikkat et canım umarım en kısa zamanda 2. öğretmen gelir.
Günaydın kızlar dün gece esim eve gelmeden önce kızımın hareketleri çok yavasti babası gelince konuşmaya başlayınca kızım da hareketlenmeye başladı hem de ne kuvvetli hareketler:) Artık sesimize karşılık vermeye başladı akıllı kuzum ...Esim daha önce hiç hissetmemisti o da cok şaşırdı mutlu oldu :))
evet haklısın canım .. bizim moralimiz iise o da sakin oluyor, sinirli olursakta onun kalp atışları bile değişiyor..Ben paranoyak olduğum için her an oynasın kendini hissettirsin istiyorum ,, bilmiyorumkismile
günaydın canım gez bakalım benim yerimede gez , ben pek dışarı çıkmıyorum ,, hadi karnını doyurda bebişe pıt pıt et olsunn:ecrin_bebek:günaydın güsel anneler ve onların datlu bebekleriiii :sm_cool:
valla nazar değdirdinis bugün saat 11 e kadar uyudumm mirmirmirmir
daha kahvaltı yapıcamm ama bu arada bisküvileri bitirdimm
dün saat 7 de kalktım saat 9 da dışarı çıktımm kuzenime filan gittim çarşı filandı bayağ gzdimm -tatlicadiarzu- çok yorulmuşumm
bugünde diğer kuzenime gidicem onun küçük bebeği var çıkamıo şimdi ben gidiyorum sonrada o gelcek bana boshayallersmile
yani bugünlerde yoğnumm delikafadulden gezmekden
bebeişimde sayemde gezioo sempatiksalakcinni
neyse arkadaşlar ben bişiiler yiyiyim gelirim yine
hepinisi öptümmmm opuyorumnanaktan
bizim prenseste babasının sesini duyar duymaz kıpırdıyor dün uzandık sohbet ediyorduk gülmeye başladık hemen taklalar atmaya başladı kızımızdaiçim bir hoş oluyor huylanıyorum o döndükçe kaydirigubbakcemile3
maşallahh bebişlerinize daha şimdiden babalarına olan
düşkünlüklerini göstermeye başlamışlar
eşimde hep bundan dolayı kız istiyordu
ilğiyi severde birazcıkk
eşim erkek istiyordu aslında ama çevredekiler kız babaya düşkün olur diye anlattıkça hoşuna gidiyor :asigim:
evet
hoşlarına gider tabi
sürekli kızı baba baba diyecek.
bakalım benimki erkek anneye düşkün olacakmı
hayırlısı olsun.
hayırlısıyla gelsinler de benim 3 ay 20 gün kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?