2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hunny maşallah bebeğin çok tatlı ,, ne güzelde poz vermiş annesine:))
gelincik geçmiş olsun canım ,idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat et ihmal etme canım , bol bol sıvı al ..
başak 30 tane minicik çocuk Allah kolaylık versin:) hamilelikle beraber çok zor olur eminim dikkat et canım umarım en kısa zamanda 2. öğretmen gelir.

2 haftadır ara ara benimde öyle oluyo canım benim ilk bebeğim ikincide olsa insan tedirgin oluyor biz yorulunca hareketleri fazla olmazmış annemde yeri rahatsa öyle aşırı hareket etmez dedi bide annenin psikolojisi nasılsa öyle kıpırdanırmış geçen gün tel bozulmuştu onu servise verdim yapmamışlar sinirlendim canım oğluşumda sinirlendi sanırım nası hareket ediyo :)))

tşk ederim canım ben dikkat etsemde bu illet yakamı bırakmıyor sıvı alımımda iyi aslında ama neden oluyor bilmiyorum

Günaydın kızlar dün gece esim eve gelmeden önce kızımın hareketleri çok yavasti babası gelince konuşmaya başlayınca kızım da hareketlenmeye başladı hem de ne kuvvetli hareketler:) Artık sesimize karşılık vermeye başladı akıllı kuzum ...Esim daha önce hiç hissetmemisti o da cok şaşırdı mutlu oldu :))

günaydın güsel anneler ve onların datlu bebekleriiii :sm_cool:
valla nazar değdirdinis bugün saat 11 e kadar uyudumm mirmirmirmir
daha kahvaltı yapıcamm ama bu arada bisküvileri bitirdimm
dün saat 7 de kalktım saat 9 da dışarı çıktımm kuzenime filan gittim çarşı filandı bayağ gzdimm -tatlicadiarzu- çok yorulmuşumm
bugünde diğer kuzenime gidicem onun küçük bebeği var çıkamıo şimdi ben gidiyorum sonrada o gelcek bana boshayallersmile
yani bugünlerde yoğnumm delikafadulden gezmekden
bebeişimde sayemde gezioo sempatiksalakcinni
neyse arkadaşlar ben bişiiler yiyiyim gelirim yine
hepinisi öptümmmm opuyorumnanaktan

tşk ederim canım ben dikkat etsemde bu illet yakamı bırakmıyor sıvı alımımda iyi aslında ama neden oluyor bilmiyorum

canım hamileliktende kaynaklanıyor , benimde korkulu rüyam diğer hamileliğimdede vardı ,, 10 günde bir idrar tahlili yaptırıyorum ..inş. sağlıcakla kuzularımızı kucağımıza alırız..

bizim prenseste babasının sesini duyar duymaz kıpırdıyor dün uzandık sohbet ediyorduk gülmeye başladık hemen taklalar atmaya başladı kızımızda içim bir hoş oluyor huylanıyorum o döndükçe kaydirigubbakcemile3

evet haklısın canım .. bizim moralimiz iise o da sakin oluyor, sinirli olursakta onun kalp atışları bile değişiyor..Ben paranoyak olduğum için her an oynasın kendini hissettirsin istiyorum ,, bilmiyorumkismile

saol teysesiii opuyorumnanaktan ay çok tatlıydı yaaa maşşallah izlemeye doyamadımm
ewe gelince ultrason resimlerini ( genelde 3 tane filan verio doktor teysemiz onları tek tek kesip ) fotoğraf albümüne koyuyorum şimdiden resimlerimis birikio boshayallersmile
Allah ım bütün isteyenlere nasip eetsinnnn

ay ne güsel cnmm opuyorumnanaktan
benimkide bazen çok sert hareket edio ama eşim elini koyduğunda ya duruyo yada yavaş hareket ediyo korkuyomu ne babasındann :roflol:
neyse gece yattığımda yine sert hareket ediyodu hemen eşimin elini aldım göbişime koydumm sempatiksalakcinni ana oda ne hala sert hareket ediyo eşimin gözleri açıldı akannehir bu ne dedi çok hareket edio dedi :roflol:
yaaa dedimm hep bööle bazen karnım bile acıo durmadan hareket edince :CüvCüv: canım oğluşum benim hep hareket ett sırnaşık şey
Allah ım herkesinkini sağsağlim kucağına almayı nasip etsinnnnn

hani geçenlerde size bi kuzenimden bahsetmiştim çok gücendim hiç aramadı filan die oğlan istiyodu ama kızı olmuştu benim oğlan die kıskanıo filan die
dün duydum hamileymiş bana dio seninkine arkadaş gelio die
ne diyeyeim Allah hayırlısını versin gönlüne göre versinn

evet haklısın canım .. bizim moralimiz iise o da sakin oluyor, sinirli olursakta onun kalp atışları bile değişiyor..Ben paranoyak olduğum için her an oynasın kendini hissettirsin istiyorum ,, bilmiyorumkismile

bende öyleyim ama daha minnacıklar teyzesi nası öle sürekli hareket etsinler yorulurlar :)))

günaydın canım gez bakalım benim yerimede gez , ben pek dışarı çıkmıyorum ,, hadi karnını doyurda bebişe pıt pıt et olsunn:ecrin_bebek:

maşallah kızına , kız bebekler babaya düşkün olur derler , babasına cilve yapıyor:)

maşallahh bebişlerinize daha şimdiden babalarına olan
düşkünlüklerini göstermeye başlamışlar
eşimde hep bundan dolayı kız istiyordu
ilğiyi severde birazcıkk

kızlarr ben geldimmm
ne bu yaaa kıskandım valla kızlar babalarr :asigim:
bizim oğlanlarda bize düşkün olur belki :asigim:
aman sağlılı olsunlardaaa zemuszemus
bisde doyurduk karnımısıı cokacimcoook şimdide cevizimi ve balımı aldımm yiyiyoruss
ama bu gidişler ben kilo almaya devam edicem sanırımm eyvahedigeldismile ama napiiimm oğluşum istiyooo sırnaşık şey

12 gün sonra 100 den geri sayım başlayacak
dün patronumla konuştum çalışabildiğim kadar çalışacağım sağlığım ne gösterirse artık doğumdan sonrada işi bırakacağım dedim hem doğum paramı alacağım hemde işsizlik maaşı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…