- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.101
hayırlısıyla gelsinler de benim 3 ay 20 gün kalmış
kızlarr ben geldimmm
ne bu yaaa kıskandım valla kızlar babalarr :asigim:
bizim oğlanlarda bize düşkün olur belki :asigim:
aman sağlılı olsunlardaaa zemuszemus
bisde doyurduk karnımısıı cokacimcoook şimdide cevizimi ve balımı aldımm yiyiyoruss
ama bu gidişler ben kilo almaya devam edicem sanırımm eyvahedigeldismile ama napiiimm oğluşum istiyooo sırnaşık şey
12 gün sonra 100 den geri sayım başlayacak
dün patronumla konuştum çalışabildiğim kadar çalışacağım sağlığım ne gösterirse artık doğumdan sonrada işi bırakacağım dedim hem doğum paramı alacağım hemde işsizlik maaşı inşallah
denizcim aramızda 10 gün var benimki biras daha hızlı davranırsa belki beraber gelirlerrrr delikafadulden şimdiden 6 gün öndeeee :asigim:
hoş geldin canım aman ye yarasın oğluna doğumdan sonra hep birlikte zayıflayacağız zaten hihoyyyt
bende hemen baktım 4 ay 2 gün diyor
12 gün sonra 100 den geri sayım başlayacak
dün patronumla konuştum çalışabildiğim kadar çalışacağım sağlığım ne gösterirse artık doğumdan sonrada işi bırakacağım dedim hem doğum paramı alacağım hemde işsizlik maaşı inşallah
hadi bakalaım canım inşş opuyorumnanaktan
ohh maşşallah paralancanıs
ne güsel bence de en iyi si bebeğini kendin büyütmekk zemuszemus
aaaa canımmm bizim aynı gün gösteriooo hayırlısı bakalımmmm sağlıcakla gelsinlerde geç erken önemli değilll :asigim:
teyzesi yesin onuya canım ben kilodan korkmuyorum nasılsa verilir ama çok kilo almaya devam edersem bebişim gerilermiş ööle dedi doktorumm ondan korkuyorumm eyvahedigeldismile inşş kilo alışı gerilemess
ama teysesi ben yedikçe bi hareketlenio sorma gitsinnn opuyorumnanaktan delikafadulden ahhh yerimmm bennn :roflol:
çok iyi canım gözün aydın.
bebegini kendinmi büyüteceksin canım
tekrar işe başlayacakmısın bir süre sonra.
kendim ayrılacağım için tazminatım gidecek ama napalım
kalkmış bana 2 ay doğum öncesi iznini doğumdan sonra kullanırsın bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin dedi bende sinir oldum 4 aylık bebeği bırakıp nereye gelecem annemler bakar tamam ama bu sefer benden uzaklaşır zaten stresli iş dedim işime o stresle bide sütüm kesilir falan uğraşamam
teyzesi yesin onubizim kide açken vuruyor yemek ye der gibi yiyorum duruyor ama bugünlerde hiç durmuyor en hareketli zamana girdik 24-28. haftalar yeri geniş ya bol bol dönüyor 28. haftadan sonra yavaşlayacakmış yeri daralacakmış
bir yıl falan evde durmayı düşünüyorum en az sonra evdeyken staj başlatma sınavına hazırlanacağım sonra staj başlatabileceğim bir firmaya girmeyi düşünüyorum zaten kasım gibi evi taşıyacağız annemlere yakın bir yere
Hep derdim inşallah başka şehre gelin gitmem diye öyle de oldu hem Antalya dan da gitmek istemiyorum hiççok güzel ailene yakın olman
ahh ahh benim en büyük eksikliğini
hissettiğim olay ailemden uzak olmamm.
alıştım diyorum ama yok alışmamışşımm
5 gün var dünürüm aramız daCinsiyeti:
Geçen süre:
Kalan süre:
Doğum tarihi:
Burcu:
Erkek
5 ay 19 gün
3 ay 15 gün
01.01.2011
Oğlak
görüşürüz tatlım opuyorumnanaktanneyse kızlarr muhabbet güsel ama kalkmak zorundayımm mafoldumben
işlerimi bitireyimm çıkıcamm çıkmadan bi uğrarımm yinee
evet cnm gelin kızım erken gelmezse 5 gün var kızlar erken doğuyor biliyorum bendeaklinialirimsmileHep derdim inşallah başka şehre gelin gitmem diye öyle de oldu hem Antalya dan da gitmek istemiyorum hiç
5 gün var dünürüm aramız da
görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?