2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ay ben de hızlı kilo aldım frenlemeye çalışıyorum kendimi ama zaten burdan sonrası önemli... Ben de 58 le başladım su an 63 kiloyum geriye kalanzamanda da 5 kilo alsam toplamda 10 kiloyla tamamlarım ama inşallah bu istahla biraz zor(

ay ben iyi ki evde değilim sadece meyve ve süt getiriyorum iş yerime sütü sabah içiyorum meyvemi de yemek arası yiyorum evde olsa ne bulsam yerim dün gece tam yatacaz eşime dedim salatalık yiyelim mi kaydirigubbakcemile3 kalktık mutfağa gittik beraber aldık salatalıklarımızı yiyip öyle uyuduk
kızlar sohbet süperdi bugün ama benim mesai doldu ben kaçtım yarın görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

güle güle canım

süpersiniz yaaaa :)))))

selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum

selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum

bendede var canım bu illet monurolu 2. kez kullanıyorum faydasını gördüm rahatlıkla içebilirsin...ben hatta dün akşam içtim

ayyy senin ikizlerinmi olcak canımmm çok heyecan yaptım nası hareketleri 2 bebek aynı bedende 3 ayrı yürek süpersiniz canım yaaa maşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım ikiz evet 2 bebek de bir anda oynuyolar ordan oraya maşallah biri sakin de diğeri çok yaramaz belli arada tekmeleri de hissediyoz

ben ne güzel bu aya kadar 1,5 kg almıştım ama şimdi hızlandı kilo almam
kocaman bir göbüşüm var :CüvCüv: son aylarda nasıl olurum düşünemiyorum akannehir
benim de kocaman oldu bi de beni düşünün bir haftada insanlar şok geçirmeye başladı
evet canım sezeryan olur herhalde ama yine de belli olmaz
canım en büyük korkum erken doğum

kızlar ben geldım..
kılo alıyoruz demı artık..ur deselerde yemek ıstıyor canım..ben yıyorum..1 saat sonra kurt gıbı açım..bilmiyorumkismile
hem de nasıl 1 ayda 5 kilo

süpersiniz yaaaa :)))))

:1hug::lepi:

benim su içmem yeterli imiş ama sana ilaç verdiyse ihmal etme erken doğum tehlikesi oluşturabilir

ıdrar yolu enfeksıyonu varsa..ilaçını mutlaka kullan..erken dogum rıskı oluyor malesef..
ilacını bıtır mutlaka...
hayrancım 1 ayda 5 kılo mı aldın..oyyy oyyyyyyyyyyyyy...
denızcım..salatalık ye bırsey yapmaz canım...
bende oyle seylerle şişireyım mıdemı barıı..
yuoksa çok obur oldumm...

>>Akıntı

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!

Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

evet canım acaba çok mu ya aslında ben zayıf bi insanım bi de ikiz cumartesi randevum var doktoruma sorucam

paylaşımın için sağol denizcim

evet canım acaba çok mu ya aslında ben zayıf bi insanım bi de ikiz cumartesi randevum var doktoruma sorucam

canım sor..bıızıde bılgılendır bakalım..
ıkız olunca bıraz daha kılo alınır bencede..
ama bunun bır sınır aralığı varmı acap..yanı ıkız gebelıklerde kaç kılo alınmalı..
bızım gıbı tek gebelıklerde normal olması gereken 10 - 12 kılo
ben sımdıye kadar 4-4,5 kılo aldım..ama zar zor dayanıyorum yemeye..tatlıda canım ıstıyor.üzüm ve ellmayla geçıstırıyorum..yemeklerdende az az yemeye calısıyorum..bıraksalar koca tencereyı yerım ama..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…