- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.181
ay ben iyi ki evde değilim sadece meyve ve süt getiriyorum iş yerime sütü sabah içiyorum meyvemi de yemek arası yiyorum evde olsa ne bulsam yerim dün gece tam yatacaz eşime dedim salatalık yiyelim mi kaydirigubbakcemile3 kalktık mutfağa gittik beraber aldık salatalıklarımızı yiyip öyle uyudukaynen bende denızcım...
yemek yedım..1 saat sonra çok acıktım..
şımdı meyve yemek zorunda kaldım..açlıgımı bıraz bastırsın dıye..
yemek ocakta pişiyor..ondanda yemek ıstıyorum..pişmeden yıycem neredeyse..napcez bizzz..bilmiyorumkismile
kızlar sohbet süperdi bugün ama benim mesai doldu ben kaçtım yarın görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
ay ben iyi ki evde değilim sadece meyve ve süt getiriyorum iş yerime sütü sabah içiyorum meyvemi de yemek arası yiyorum evde olsa ne bulsam yerim dün gece tam yatacaz eşime dedim salatalık yiyelim mi kaydirigubbakcemile3 kalktık mutfağa gittik beraber aldık salatalıklarımızı yiyip öyle uyuduk
selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum
evet canım ikiz evet 2 bebek de bir anda oynuyolar ordan oraya maşallah biri sakin de diğeri çok yaramaz belli arada tekmeleri de hissediyozayyy senin ikizlerinmi olcak canımmm çok heyecan yaptım nası hareketleri 2 bebek aynı bedende 3 ayrı yürek süpersiniz canım yaaa maşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim de kocaman oldu bi de beni düşünün bir haftada insanlar şok geçirmeye başladıben ne güzel bu aya kadar 1,5 kg almıştım ama şimdi hızlandı kilo almam
kocaman bir göbüşüm var :CüvCüv: son aylarda nasıl olurum düşünemiyorum akannehir
evet canım sezeryan olur herhalde ama yine de belli olmazsende çıtıy annesin he:jeyyar:
inşallah sorunsuz doğururuz hepimizde allahım yardım etsin özellikle senin gibi ikiz üçüz bebiş bekleyenlere :Saruboceq:sende sezeryan olursun büyük bir ihtimalle o yüzden 40 haftayı bekletmez dktrunCADIARZU
hem de nasıl 1 ayda 5 kilokızlar ben geldım..
kılo alıyoruz demı artık..ur deselerde yemek ıstıyor canım..ben yıyorum..1 saat sonra kurt gıbı açım..bilmiyorumkismile
süpersiniz yaaaa :)))))
selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum
ben geçen gün idrar testi yaptırdım ama sonucunu daha göstermedim benimde akıntım çok gelmeye başladı kokuyo bide bilmiyorumkismile
ıdrar yolu enfeksıyonu varsa..ilaçını mutlaka kullan..erken dogum rıskı oluyor malesef..
ilacını bıtır mutlaka...
hayrancım 1 ayda 5 kılo mı aldın..oyyy oyyyyyyyyyyyyy...
denızcım..salatalık ye bırsey yapmaz canım...
bende oyle seylerle şişireyım mıdemı barıı..
yuoksa çok obur oldumm...
paylaşımın için sağol denizcim>>Akıntı
Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.
evet canım acaba çok mu ya aslında ben zayıf bi insanım bi de ikiz cumartesi randevum var doktoruma sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?