2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hiç almamiştim kilo bu ay 2 kilo almışım 50 oldum:lepi:
dilek çok şekermiş eşim bayıldı resmen sen de ör diyosempatiksalakcinni:hulya:
denizcim siz de bizim gibi ayrı ayrı bişey yapamaan çiftlerdensiniz galiba:asigim:
ne yesek beraber nereye gitsek beraber dişimizi bile beraber fırçalıyoruz bazen birimiz tuvaletteyken diğerimiz kapıda bekliyoolumunekankayizsmilelaelaelaelaelae
bi de ben,m eşim kilo almaya meyilli ne yesen ben de yiyorum senin iki katın kilo alcam bebe doğana kadar diyolülülülülülü

8 ayda az bi süre deil yani.8. aydan sonra gece uyumayamı başladı.

yok canım ya..
8.aya kadar gece emzırmelerım oldu..malesef yarım saatte bır uyandı emdı..bende yat kalk çok hasta oldum..kış bebegıydı buyuk oglumda..kışın hep üşüttüm .yatak sıcacık..kalk emzır.sonra yat tam uykuya dal..yenıden cıyaklar..bu yuzden bıraz depresyona gırmıştım..doktora gıtmek zorunda kaldım..
ve gercekten bıtmişti pilim..sinir sistemımde bozulmustu..aılemde çok uzaktı..kendı basıma uykusuz bır bebegı buyutmek çok yordu..
ve antıdepresana başladım..emzırmeyı bırakmak zorunda kaldım..
ve hazır mamalara basladık..hazır mamalar anne sütü gbi olmuyor burcucum..çok fazla doyurucu oluyor..gecelerı daha uzun uyumaya basladı sonra oglum..
ama hazır mamada olsa gecelerı 3-4 kez uyandı..bazen gece 5 dedımı uyanırdı..gözlerımıze parmaklarını sokardı..uyanalım dıe..
gercekten çok yorucuydu emır..
ama acemılıgıme geldı..
inşallah ıkıncı sıpam daha sakın bır bebek olur..ve uykuyu çok sever ınşallah..
çok uzun oldu...kafa şişirdim galıba..akannehir

50 kılomu...
canım çok zayıfsın..
boyun kaç canım..çöp gıbısın..
sende ör kuşum bu kozadan..

50 kılomu...
canım çok zayıfsın..
boyun kaç canım..çöp gıbısın..
sende ör kuşum bu kozadan..

he heehh hayatımda ilk kez 48 oldum diye seviniyodum şimdi de 50 oldum benim için büyük nimet bu dilekcimsırnaşık şey
boyum 1.60 çoook zayıf deilim ama 50 daha iyi oldu diyo kocik doğumdan sonra da bööle olmalıymısım
bu kozadan örer miyim bilmiyorum ama ben 40ı çıkana kadar kundak yapıcam kesinlikle
yeni nesil çok karşı buna ama ben çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum
hatta kuzum rahat ederse daha sonra da yumuşak çok sıkmadan devam etmeyi de düşünüyorum
şimdilik....

hiç ööle değil canım yaa benim boyum 1.61 48 le hamile kaldım 44 e düştüm şimdi son 1 ayda 4 kilo birden aldım ve 49 oldumm doktorum frenledi
44 e göre hesaplıyo bundan sonra toplamda doğuma kadar 6 kilo almalıymışım son ay çok kilo aldın bööle olmas dedi yani 54 le doğum yapmalıymışımm toplamda 10 kilo dedi eyvahedigeldismile
ama benimde iştahım iyi napiim durduramıyorum kendimi
bende ne yapıyorum yiyip yiyip geziyorumm inşş kilo almamm eyvahedigeldismile doktorum da anlamasss :1ninca: delikafadulden

selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum

canım bende hamileliğimin başında kullandımm iyi gelio gerçekten bebek için de zararı yok aksine faydası var gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
ama bol bol su iç biran önce aksınn ve biras sancı yapabiliyo tabiki panik yapma yerimseniben

aynen bende 49 oldum die sevinirken doktorum frenledi akannehir aslında zayıfım ama böööle birden çok kilo almaya devam edersemm bebeğin gelişimi yavaşlarmış yani kilosu düşermişş doktorum ööle dedi a.s
bende diyorum kendi kendime doğumdan sonra kilolarımı vermiycem die ama kesin giderr :sinifsinif:

benimde çok hoşuma gitti koza hemm kullanışlı gibi geldi bana sonuçta kış bebekleri olucaklar iyi olur hem sıcak tutuarr yerimseniben
aslında kundak iyi fikirr bende mi yapsam acabaaa fisfisfis

ahh canımmm yaa baya çekmişin ilkinde inşallah seninde ikinci uslu olurda uykuyu sever.

ayy gözlerinize parmaklarını sokuomuş ya uyanın die ne güldüm yaa:roflol:

ben ılk oglumu hiç kundak yapmadım..
ama sıkmadan hafıfce sarmak ıyı fıkır..ben ıkıncıde kesınlıkle bıraz sarıcam..sıkmadan..
çok ırkılıp uyandırıyor bazı bebekler kendılerını..
deneyımlerımden dolayı sarmayı düşünüyorum bırazcık..
aslında kılon çok ıyı canım..50 kıloda senı balık etlı gosterır..guzel olursun ..kocişinde boyle begenıyormus bakasana..kaydirigubbakcemile5

ahh canımmm yaa baya çekmişin ilkinde inşallah seninde ikinci uslu olurda uykuyu sever.

ayy gözlerinize parmaklarını sokuomuş ya uyanın die ne güldüm yaa:roflol:
gül sen bakalım..senın ki sokmuycak sanıyorsun parmak..senın bbebişşte sokucak..daha neler neler yapacak..görürsün sende.. kaydirigubbakcemile

hayrancım..bu aylarda baslar kılo alınmalar..
ınankı en az alan 5 kılo alır..
normal ılerleyen 7 kılo alır..
ben 7 kılo garantı alıcam o bır gercek..sempatiksalakcinni

günaydın buğün erken uyandım
biraz temizlik yapıp geldim

off kilo demeyin yahuu
ben şimdiden 5 kilo aldım
sonum ne olacak acaba
birde tenbelim çıkayım azıcık yürüyüş yapmak
çok zor geliyor

günaydın kızlarrr dün konu kiloymus galıba ıkı gundur benımde gözum kokrtu acıkcası onca ıstıfra ve kılo kaybından sonra .50 kılo ıken 45 dusmustum sımdı 53 kıloyum ınsallah cok sısko bı anne olmam zaten boyumda kısa 165.60 ları gecıces galıba

herkese günaydın hayırlı cumalar......................

hayırlı cumalar canım.

kızlar birşey soracagım bebeklerimiz 8-9 aylarında
ultrosonda saçlarının olup olmadıgını anlaşılırmı
hani bazı bebekler maşallahh çok gür saçlı oluyor bazı az saçlı belli
oluyormudur acaba.
bilğisi olan varmı.

canım görülebildiğini duymustum renklı ultrasonda ama tam bı bılgı veremem yanı.ben kucukken kardesım dogacagı zaman anneme kel bebek al demısım saçsız olsun dıye oyuncak bebeklerım gıbı:) kardesım sacları benden seyrek şimdi bana atıyor topu senin yuzunden dıyekaydirigubbakcemile3

açıkçası bende çok merak ediyorum çünkü okadar çok kustumki saç mide bulandırırmış derler eltimde öyle bulantısı falan çokmuş ama bebeği doğunca 2-3 tel saçı varmış kendi ailemde yeğenlerimin maşallah okadar gürlerdiki amannnn sağlıklı olsunlarda saçları sonradan çıksın önemli değil :)))

hg canım evet dün kiloydu konu 2011 ocak annelerinde rekor bende kimse beni geçemicek kilo alımında sanırım :))))

herkese günaydınnn opuyorumnanaktan

evet canım aynen öyle tuvalete giderkende hadi tuvalete gidelim diye kaldırıyorum özellikle geceleri oda hiç üşenmeden kalkar bekler beni kaydirigubbakcemile3 :asigim:
kardeşinin arkadaşları bazen der yenge abiyi gönder gezelim diye ama o ben olmadan gitmez bende giderim onlarda alışmış sinemaya bowlinge falan giderken yenge uygun mu diye soruyorlar artık bu dün de kaynım soruyor yenge cumartesi için planınız var mı yoksa şuraya gidelim diye ya da sen annemle kal bir kerede ya diyorlar kaydirigubbakcemile3

canım bende bir tane resim var kafasının üstü koyu renk kaynanam saçı herhalde diye yorumladı bakalım geçen gün bir bebişimiz oldu ay bir saçlı maşallah hem çok hem uzun uzun -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…