- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.221
8 ayda az bi süre deil yani.8. aydan sonra gece uyumayamı başladı.
ben de hiç almamiştim kilo bu ay 2 kilo almışım 50 oldum:lepi:
dilek çok şekermiş eşim bayıldı resmen sen de ör diyosempatiksalakcinni:hulya:
denizcim siz de bizim gibi ayrı ayrı bişey yapamaan çiftlerdensiniz galiba:asigim:
ne yesek beraber nereye gitsek beraber dişimizi bile beraber fırçalıyoruz bazen birimiz tuvaletteyken diğerimiz kapıda bekliyoolumunekankayizsmilelaelaelaelaelae
bi de ben,m eşim kilo almaya meyilli ne yesen ben de yiyorum senin iki katın kilo alcam bebe doğana kadar diyolülülülülülü
50 kılomu...
canım çok zayıfsın..
boyun kaç canım..çöp gıbısın..
sende ör kuşum bu kozadan..
sen kaç kiloyla hamile kaldın cnm CADIARZUben 70le kaldım düşük kiloyla kalınca pek bişi demiyor dktrlar benim yengem 55 le kaldı herşeyi götürdü maşallah hamileyken 90la sezeryan oldukaydirigubbakcemile3şimdi nur topu gibi kızımız var çok tatlı bi görseniz yiyorum gördükçe onuŞeniz:asigim:
35 kilomu aldı akannehirakannehirakannehirama ilk hamile kaldığı kilo önemli tabii düşük kilolu kaldıysa normal sayılırCADIARZU
selam kızlar idrar yolumda enfeksiyon çıktı sizde de var mı öyle bir durum.çok azmış seviyesi ama doktor monurol adlı bir toz verdi tek kullanımlık ama kararsızım kullanma konusunda fikirlerinizi bekliyorum
he heehh hayatımda ilk kez 48 oldum diye seviniyodum şimdi de 50 oldum benim için büyük nimet bu dilekcimsırnaşık şey
boyum 1.60 çoook zayıf deilim ama 50 daha iyi oldu diyo kocik doğumdan sonra da bööle olmalıymısım
bu kozadan örer miyim bilmiyorum ama ben 40ı çıkana kadar kundak yapıcam kesinlikle
yeni nesil çok karşı buna ama ben çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum
hatta kuzum rahat ederse daha sonra da yumuşak çok sıkmadan devam etmeyi de düşünüyorum
şimdilik....
ahh canımmm yaa baya çekmişin ilkinde inşallah seninde ikinci uslu olurda uykuyu sever.yok canım ya..
8.aya kadar gece emzırmelerım oldu..malesef yarım saatte bır uyandı emdı..bende yat kalk çok hasta oldum..kış bebegıydı buyuk oglumda..kışın hep üşüttüm .yatak sıcacık..kalk emzır.sonra yat tam uykuya dal..yenıden cıyaklar..bu yuzden bıraz depresyona gırmıştım..doktora gıtmek zorunda kaldım..
ve gercekten bıtmişti pilim..sinir sistemımde bozulmustu..aılemde çok uzaktı..kendı basıma uykusuz bır bebegı buyutmek çok yordu..
ve antıdepresana başladım..emzırmeyı bırakmak zorunda kaldım..
ve hazır mamalara basladık..hazır mamalar anne sütü gbi olmuyor burcucum..çok fazla doyurucu oluyor..gecelerı daha uzun uyumaya basladı sonra oglum..
ama hazır mamada olsa gecelerı 3-4 kez uyandı..bazen gece 5 dedımı uyanırdı..gözlerımıze parmaklarını sokardı..uyanalım dıe..
gercekten çok yorucuydu emır..
ama acemılıgıme geldı..
inşallah ıkıncı sıpam daha sakın bır bebek olur..ve uykuyu çok sever ınşallah..
çok uzun oldu...kafa şişirdim galıba..akannehir
he heehh hayatımda ilk kez 48 oldum diye seviniyodum şimdi de 50 oldum benim için büyük nimet bu dilekcimsırnaşık şey
boyum 1.60 çoook zayıf deilim ama 50 daha iyi oldu diyo kocik doğumdan sonra da bööle olmalıymısım
bu kozadan örer miyim bilmiyorum ama ben 40ı çıkana kadar kundak yapıcam kesinlikle
hatta kuzum rahat ederse daha sonra da yumuşak çok sıkmadan devam etmeyi de düşünüyorum
şimdilik....
şimdilik....
gül sen bakalım..senın ki sokmuycak sanıyorsun parmak..senın bbebişşte sokucak..daha neler neler yapacak..görürsün sende.. kaydirigubbakcemileahh canımmm yaa baya çekmişin ilkinde inşallah seninde ikinci uslu olurda uykuyu sever.
ayy gözlerinize parmaklarını sokuomuş ya uyanın die ne güldüm yaa:roflol:
hayrancım..bu aylarda baslar kılo alınmalar..
ınankı en az alan 5 kılo alır..
normal ılerleyen 7 kılo alır..
ben 7 kılo garantı alıcam o bır gercek..sempatiksalakcinni
herkese günaydın hayırlı cumalar......................
hayırlı cumalar canım.
kızlar birşey soracagım bebeklerimiz 8-9 aylarında
ultrosonda saçlarının olup olmadıgını anlaşılırmı
hani bazı bebekler maşallahh çok gür saçlı oluyor bazı az saçlı belli
oluyormudur acaba.
bilğisi olan varmı.
hayırlı cumalar canım.
oluyormudur acaba.
bilğisi olan varmı.
günaydın kızlarrr dün konu kiloymus galıba ıkı gundur benımde gözum kokrtu acıkcası onca ıstıfra ve kılo kaybından sonra .50 kılo ıken 45 dusmustum sımdı 53 kıloyumınsallah cok sısko bı anne olmam zaten boyumda kısa 165.60 ları gecıces galıba
ben de hiç almamiştim kilo bu ay 2 kilo almışım 50 oldum:lepi:
dilek çok şekermiş eşim bayıldı resmen sen de ör diyosempatiksalakcinni:hulya:
denizcim siz de bizim gibi ayrı ayrı bişey yapamaan çiftlerdensiniz galiba:asigim:
ne yesek beraber nereye gitsek beraber dişimizi bile beraber fırçalıyoruz bazen birimiz tuvaletteyken diğerimiz kapıda bekliyoolumunekankayizsmilelaelaelaelaelae
bi de ben,m eşim kilo almaya meyilli ne yesen ben de yiyorum senin iki katın kilo alcam bebe doğana kadar diyolülülülülülü
hayırlı cumalar canım.
oluyormudur acaba.
bilğisi olan varmı.
günaydın güzeller...
işler felaket yoğundu anca girebildim.. ama okuduğum kadarıyla herkes iyi ..
Hepinize hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?