2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçayım kızlar..
amerıkan sıtesınde bır sey gordum onu örüyorum..resım bulursam ekleyım sızde gorun..

ben kaçayım kızlar..
amerıkan sıtesınde bır sey gordum onu örüyorum..resım bulursam ekleyım sızde gorun..

denızcım saol..bak bızde bılgılendık..

paylaşımın için sağol denizcim

ne demek canlarım merak ettim baktım hemen buraya da kopyaladım

merak ettim canım ne örüyon bende bugünlerde battaniyemi öremiyorum bugün yine başlasam olur artık aslında

ayy kızlar örgü dedinizde aklıma geldi

annem çokkkkk ama çokk güzel bi battaniye örneği bulmuş bugün yarın başlıcak örmeye bitince eklicem resmini sizde örersiniz bayıldım ama çok güzellll.

canım aslında 47 kiloyla hamile kaldım bulantılar olunca 44e düştüm şimdi 50ye çıktım aslında 3 kilo almışım toplamda hamileliliğin başından beri sadece şu son ay nolduysa oldu birden aldım

çabuk örsün o zaman delikafadulden
canım aslında 47 kiloyla hamile kaldım bulantılar olunca 44e düştüm şimdi 50ye çıktım aslında 3 kilo almışım toplamda hamileliliğin başından beri sadece şu son ay nolduysa oldu birden aldım

zaten bu aylardan sonra alınıyormuş kilolar

canlar eklıyorum.
bebekler ılk başlarda ana rahmı gıbı hıssedebılır...
kese ıçınde gıbı yanı...
benım buyuk oğlan uykusuzdu..8 ay zahmetlerle uyuttuk..halen uykuyu sevdıremedık..
belkı ıkıncıde bunun ıçınde kendını kese ıçınde hısseder..
ellerı kolları çok irkiliyor bebeklerın uyurken..irkilincede avaz avaz aglıyorlar...ellerını ıçıne koyup uyuturum dıye dusundum..denıycem..inşallah bebeklerımız uykuyu sever..
bunun ne demek oldugumu 3-4 ay sonra anlıycaksınız kızlar..uykusuzluk zor..
http://[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

hayrancım..bu aylarda baslar kılo alınmalar..
ınankı en az alan 5 kılo alır..
normal ılerleyen 7 kılo alır..
ben 7 kılo garantı alıcam o bır gercek..sempatiksalakcinni

valla bn nasıl yapıcam bilmiyorum uykuya çok düşkünüm çünkü.bide bnmki gndüz çok az kıprdıyo gece resmen içimde karete yapıo sanki nasıl kıpır kıpır doğduktan sonrada böle olursa yedim ayvayıeyvahedigeldismile

sen ör bakalım canım ayrıntılı resminide koyarsın ördükten sonrada bnde anneme yaptırtırım

canımcım.inşallah uyurlar yaw..
ben ılk bebekte çok zorlandım..gecelerı 4-5 saatlık uykuyla gecırdım ılk 8 ay...
kendımden geçtım resmen..ikincı çocugu ozaman asla düşünmüyordum...ılk ıkı yıl hıç 2. çocuk düşünmedım..
çocukmu aman allahım yok ıstemem dıyordum..
sonra hepsı unutuluyor canım...
bak ıkıncıyı çok ıstıyorum sımcik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ınşallah senın bebiş uyur gecelerı..eger sımdıden gecelerı karete yapğıyorsa çıkıncada yapar karete gecelerı...akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile2

canım baktım da ikizlerde minimum alınması gereken kilo 12ymiş

ay 12 kılomu..
tek gebelıklerle aynı ...
tabı ta..ıkız olunca çok fazla kılolu dogmuyorlar..yoksa nereye sıgcak bebekler karnında..
o yuzden bızım gıbı kılo alınıyor..
burcucum annen gorse orer hemem bence...çok kolay cunku..

8 ayda az bi süre deil yani.8. aydan sonra gece uyumayamı başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…