- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.201
ben kaçayım kızlar..
amerıkan sıtesınde bır sey gordum onu örüyorum..resım bulursam ekleyım sızde gorun..
denızcım saol..bak bızde bılgılendık..
paylaşımın için sağol denizcim
canım sor..bıızıde bılgılendır bakalım..
ıkız olunca bıraz daha kılo alınır bencede..
ama bunun bır sınır aralığı varmı acap..yanı ıkız gebelıklerde kaç kılo alınmalı..
bızım gıbı tek gebelıklerde normal olması gereken 10 - 12 kılo
ben sımdıye kadar 4-4,5 kılo aldım..ama zar zor dayanıyorum yemeye..tatlıda canım ıstıyor.üzüm ve ellmayla geçıstırıyorum..yemeklerdende az az yemeye calısıyorum..bıraksalar koca tencereyı yerım ama..bilmiyorumkismile
çabuk örsün o zaman delikafaduldenayy kızlar örgü dedinizde aklıma geldi
annem çokkkkk ama çokk güzel bi battaniye örneği bulmuş bugün yarın başlıcak örmeye bitince eklicem resmini sizde örersiniz bayıldım ama çok güzellll.
canım aslında 47 kiloyla hamile kaldım bulantılar olunca 44e düştüm şimdi 50ye çıktım aslında 3 kilo almışım toplamda hamileliliğin başından beri sadece şu son ay nolduysa oldu birden aldım
canlar eklıyorum.
bebekler ılk başlarda ana rahmı gıbı hıssedebılır...
kese ıçınde gıbı yanı...
benım buyuk oğlan uykusuzdu..8 ay zahmetlerle uyuttuk..halen uykuyu sevdıremedık..
belkı ıkıncıde bunun ıçınde kendını kese ıçınde hısseder..
ellerı kolları çok irkiliyor bebeklerın uyurken..irkilincede avaz avaz aglıyorlar...ellerını ıçıne koyup uyuturum dıye dusundum..denıycem..inşallah bebeklerımız uykuyu sever..
bunun ne demek oldugumu 3-4 ay sonra anlıycaksınız kızlar..uykusuzluk zor..
http://[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
hayrancım..bu aylarda baslar kılo alınmalar..
ınankı en az alan 5 kılo alır..
normal ılerleyen 7 kılo alır..
ben 7 kılo garantı alıcam o bır gercek..sempatiksalakcinni
valla bn nasıl yapıcam bilmiyorum uykuya çok düşkünüm çünkü.bide bnmki gndüz çok az kıprdıyo gece resmen içimde karete yapıo sanki nasıl kıpır kıpır doğduktan sonrada böle olursa yedim ayvayıeyvahedigeldismile
sen ör bakalım canım ayrıntılı resminide koyarsın ördükten sonrada bnde anneme yaptırtırım
canım baktım da ikizlerde minimum alınması gereken kilo 12ymiş
BİRİ BENİ DURDURSUNcokacimcoook
hayrancım..bu aylarda baslar kılo alınmalar..
ınankı en az alan 5 kılo alır..
Normal ılerleyen 7 kılo alır..
Ben 7 kılo garantı alıcam o bır gercek..sempatiksalakcinni
bay bay kızlar..kendınıze ıyı bakın..
canımcım.inşallah uyurlar yaw..
ben ılk bebekte çok zorlandım..gecelerı 4-5 saatlık uykuyla gecırdım ılk 8 ay...
kendımden geçtım resmen..ikincı çocugu ozaman asla düşünmüyordum...ılk ıkı yıl hıç 2. çocuk düşünmedım..
çocukmu aman allahım yok ıstemem dıyordum..
sonra hepsı unutuluyor canım...
bak ıkıncıyı çok ıstıyorum sımcik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ınşallah senın bebiş uyur gecelerı..eger sımdıden gecelerı karete yapğıyorsa çıkıncada yapar karete gecelerı...akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile2
bay bay kızlar..kendınıze ıyı bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?