- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.421
Canım benim evleri 5 dk uzaklıkta misafir gelmesin onlara diye bana geldiler.Onların misafirleri de bize geldi.:hulya: Görümcemi de severim ama bıktım artık evlediğimden beri gelir bir ay kalır.Öyle yani durumlar :lepi:
ayy nolcak bu zap-zup un hali
görümcen iiice delirtti kız bu ne yaaa evleri de yakınmış ne gelip duruyoklava:
kıslarr özberk soyadına uygunn kız ismi önerilerinizi şimdiden bekliyorummmm.tek isim düşünüyorummm
öykü
özge
Ya bende hala bulamadım.Hiç bir ismi beğenemiyorum.
aynen cnm erkek olsa aklımda vardı birsürü isimm napalım bulcaz bi şekilde..Evet kız.Erkek olsaydı o kadar isim varki kafam da .Kız isimlerini bir türlü beğenemedim.
isim konusunu hiç düşünmeyen benim herhalde burada, evlenmeden önce karar vermiştik o zaman bile bir anda çıktı ağzımızdan öyle kaldı
Kızlar ekim anneleride doğurmaya başlamış ay bize az kaldı hihoyyyt
ay heyecanlandım birdennn.evet ya az kaldı aylar çabuk geçioo.yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum normal doğum istediğim için...ama epiduralsiz dayanamam herhalde
canım aynen...aman kimler kimler doğuruo normal die kendime cesaret veriyorum ama tecrübeliler çok hareketli olursan son aylarda özellikle yürürsen zorlanmıyorsun doğumda diyorlar.inşallh yaparız cnm.ama ben mesela geceden sabaha kadar sancıya dayanamam mesela gibi geliyor bana o yüzden epiduralli istiyorum.yapan arkadaşlar çok memnun..bende anormal bir durum olmazsa kesinlikle normal doğum istiyorum e adı üstünde normal olan o ama acısına nasıl dayanacağım bilemem çok tatlıdır benim canım eyvahedigeldismile
Bende dikiş atacaklarya normal doğumda ya iz kalırsa çok çirkin diye korkuyorum:gitme:
Kızlar doktorun kilosunu söylemesine gerek yok. Google'dan fetal kilo hesaplama diye girin. BPD ve AC ölçülerine göre veriyor size kiloyu. Sanırım doktorlar da aynı şekilde hesaplıyorlar. Ben sonuçlarımı karşılaştırıyorum aynı çıkıyor.
Bende dikiş atacaklarya normal doğumda ya iz kalırsa çok çirkin diye korkuyorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?