2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allh sabır versin sana iyiki ben uzağımm hem ailemden hem eşimin ailesindenn bölesi en güselll.o kadar kaldılar ettiler sen hamilesin sana hiç yardımcı olmadılarmı cnm?hiçbişi elletmemelri lazım valla

ayy nolcak bu zap-zup un hali
görümcen iiice delirtti kız bu ne yaaa evleri de yakınmış ne gelip duruyoklava:

ayy nolcak bu zap-zup un hali
görümcen iiice delirtti kız bu ne yaaa evleri de yakınmış ne gelip duruyoklava:

canım sen isim işini ne yaptın?ben napcam bilmiyorum erkek olsa hazırdı ismi ama kıza ihtimal vermediğimden kız ismi düşünmedim hiççç.yandık valla...internete bakıom hiçbirini beğenmiyorum isimlerinnkaydirigubbakcemile

Evet kız.Erkek olsaydı o kadar isim varki kafam da .Kız isimlerini bir türlü beğenemedim.
aynen cnm erkek olsa aklımda vardı birsürü isimm napalım bulcaz bi şekilde..
isim konusunu hiç düşünmeyen benim herhalde burada, evlenmeden önce karar vermiştik o zaman bile bir anda çıktı ağzımızdan öyle kaldı

denizcim bende hep kızım olursa ışıl koycam ismini derdim ama şimdi beğenmiyorumm o ismi de.sen kızın için güzel bi isim bulmuşsun cnm darısı başımızasengözlerimebaksanab

ay heyecanlandım birdennn.evet ya az kaldı aylar çabuk geçioo.yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum normal doğum istediğim için...ama epiduralsiz dayanamam herhalde

bende anormal bir durum olmazsa kesinlikle normal doğum istiyorum e adı üstünde normal olan o ama acısına nasıl dayanacağım bilemem çok tatlıdır benim canım eyvahedigeldismile

bende anormal bir durum olmazsa kesinlikle normal doğum istiyorum e adı üstünde normal olan o ama acısına nasıl dayanacağım bilemem çok tatlıdır benim canım eyvahedigeldismile
canım aynen...aman kimler kimler doğuruo normal die kendime cesaret veriyorum ama tecrübeliler çok hareketli olursan son aylarda özellikle yürürsen zorlanmıyorsun doğumda diyorlar.inşallh yaparız cnm.ama ben mesela geceden sabaha kadar sancıya dayanamam mesela gibi geliyor bana o yüzden epiduralli istiyorum.yapan arkadaşlar çok memnun..
Bende dikiş atacaklarya normal doğumda ya iz kalırsa çok çirkin diye korkuyorum:gitme:

her normal doğumda dikiş olmuyor cnm...bende sezeryan dikişini sevmiyorum çok kötü gözüküyor.ve bildiğim kadarıyla sezeryan olanlarda illa ki göbek kalıosempatiksalakcinni

ben gırdım google den..bır tablo var sadece
bdp ac gırecegım bır yer cıkmıyor..nerden bakıcam yardım edebılırmısın bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…