- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.401
günaydın cnm sağolasınopuyorumnanaktaninşallah sende sorunsuz görürsün bebişinikaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun nevacım benimde pazartesi bakılacak inşallah benimkilerde yükselmemiştireyvahedigeldismile
benimde ara ara oluyor dediğin ağrıdan cnm özellikle şakaklarımdan gözüme doğru inen bir ağrı ben pcye kabahat buluyorum işim gereğide çok bakıyorum tabii hamileliğn bu haftaları da çok oluyormuş hatta göz kuruluğu falan önceleri gece lambasıyla uyurdum şimdi onun ışığı bile gözüme dokunuyor bilmiyorumkismile
sabah aç karnına gittim,şeker ölçüm cihazıyla açlık şekerini ölçtü sonraa 1 bardak glukozlu su verdi içtm,1 saat sonra tekrar ölçtü,basit bir işlem hemen sonucunu alıyorsun zaten.
hoşbulduk şekercima.s.günaydın canım hoşgeldinn
günaydın lolişim hoşgeldinopuyorumnanaktan
heheee herhalde öyle olucak
normal doğum olsaydı yanmıştım ama sezeryan olucağı için farketmez pıt diye çıkarırım karnımdankaydirigubbakcemile3
thankss cnmGÜNAYDIIIINNNNN:sm_cool:
baharcım maşşallah senin oğlan bu gidişle 5 kilo falan doğcak heraldedenizben de hep oğlan görüyodum en son kız dedi doktor ama hala kesin değil erkekse yandık herşey pembesırnaşık şey
başakhadi gözünaydın canım sonunda seninki de gösterdi:teytey:
sabah aç karnına gittim,şeker ölçüm cihazıyla açlık şekerini ölçtü sonraa 1 bardak glukozlu su verdi içtm,1 saat sonra tekrar ölçtü,basit bir işlem hemen sonucunu alıyorsun zaten.
slmm kıslar ya bugün giremedim misafirim gelcek işler de çokdu anca temisliği bitirdimm
göbiş topiğinede yeni resim ekledimmmm aklinialirimsmile :jeyyar: nası çıkmışımm bi bakın bakemmm :jeyyar:
inşş herkes iyidirr opuyorumnanaktan hepinisi öptüm gelebilirsem gelirim yinee
ben geldimmmm nerdesiniz kıslar??:sm_cool:
canımmmmm hadi gözünaydınnn opuyorumnanaktan kızçen geliomuş büyük ihtimalll ay çok sevindimmm şükr öğrendinnn
kendim öğrenmiş gibi oldum valla :sm_cool:
ama benim işlerim var çıkmak zorundayımm :gitme:
ama işim erken bitterse gelmeye çalışırıımmmm opuyorumnanaktan
banada 50mg yazdı önceden 100mg oluyordu yine değişti galibaguclubacismiletemelli şekerimiz yükselmesin diye yapıyorlar herhalaklinialirimsmilenevacımmm 50mg şeker yüklemesimi yapıldı?100mg yapılması gerekio falan die duydum ama benim dr 3 ekimde gidicem ya 50mg yazmış kağıda eczaneden alayım diye??:1shok:
ben de çok az yedim saten bi yere gitmedik mafoldumben evde de çok az yedimben pek tatlı yemedim bayramda hiç canım istemedi bir kere yedim oda midemi bulandırdı
cnm bende bilmiom kii ama 100mg yapılması gerekio diyoo aman inşallh çıkmaz şeker falan:a015:banada 50mg yazdı önceden 100mg oluyordu yine değişti galibaguclubacismiletemelli şekerimiz yükselmesin diye yapıyorlar herhalaklinialirimsmile
ben de çok az yedim saten bi yere gitmedik mafoldumben evde de çok az yedim
eskiden tatlı manyağıydım resmen şimdi hiiç canım istemiyo
thankss cnm
cnm geçmiş olsunnn umarım bendede çıkmaz ekimin 3 ünde gitcem bende çok kilo aldım bendede şeker olur diye korkuyorumm
nevacımmm 50mg şeker yüklemesimi yapıldı?100mg yapılması gerekio falan die duydum ama benim dr 3 ekimde gidicem ya 50mg yazmış kağıda eczaneden alayım diye??:1shok:
teşekkürler canım,inşallah sende de çıkmaz .
önce 50 g yapıyorlar o yüksek çıkarsa 100 mg yapıyorlar diye biliyorum,pazartesi doktorum muhtemelen 100 mg yaptıracak kontrolde söyler muhakkak birde fırçalar sanırım iyi başlamıştın neden böyle oldu diye eyvahedigeldismile
Selam kızlar anca gelebildim.Koca bayram eşimin ailesi misafirleri bizdeydiler.Bayram sonrası gittiler.Bir haftadır da görümcem bizle gece uyumaz sesiyle beni uyutmaz gündüz uyur.O kadar yorgunum ki.Geçmişi anca okumaya çalışıyorum.Hepinize iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?