2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler citoscum,bayram sonrası yaptırmak kötü oldu,inşallah senin değerin normal çıkar,biraz dikkat edeceğim artık hamurişi ve tatlıdan uzak bir yaşam beni bekliyor bir süre .

günaydın canım hoşgeldinn
hoşbulduk şekercima.s.
günaydın lolişim hoşgeldinopuyorumnanaktan
heheee herhalde öyle olucak
normal doğum olsaydı yanmıştım ama sezeryan olucağı için farketmez pıt diye çıkarırım karnımdankaydirigubbakcemile3

heee senin sezeryan olcak di mi
ayy ben de korkuyorum nasıl doğurcam
akşam kıllıç günü nde doğum sahnesi vardı ayy karı patlıycaktı resmen
hastaneye de yetişemedi evde doğurdu
ama onu izlerken ben doğurcaktım nerdeyse
kocam değiştiriyim pskolojin bozulcak diyo
bne yok kalsın tecrübe bu olur sempatiksalakcinni
ama çooook zor görünüyodudelikafaduldendiyorum

thankss cnm
sabah aç karnına gittim,şeker ölçüm cihazıyla açlık şekerini ölçtü sonraa 1 bardak glukozlu su verdi içtm,1 saat sonra tekrar ölçtü,basit bir işlem hemen sonucunu alıyorsun zaten.

cnm geçmiş olsunnn umarım bendede çıkmaz ekimin 3 ünde gitcem bende çok kilo aldım bendede şeker olur diye korkuyorumm

slmm kıslar ya bugün giremedim misafirim gelcek işler de çokdu anca temisliği bitirdimm
göbiş topiğinede yeni resim ekledimmmm aklinialirimsmile :jeyyar: nası çıkmışımm bi bakın bakemmm :jeyyar:

inşş herkes iyidirr opuyorumnanaktan hepinisi öptüm gelebilirsem gelirim yinee

nevacımmm 50mg şeker yüklemesimi yapıldı?100mg yapılması gerekio falan die duydum ama benim dr 3 ekimde gidicem ya 50mg yazmış kağıda eczaneden alayım diye??:1shok:

cnm hoşgeldinnn ama gidionnn:a015:

ben geldimmmm nerdesiniz kıslar??:sm_cool:

canımmmmm hadi gözünaydınnn opuyorumnanaktan kızçen geliomuş büyük ihtimalll ay çok sevindimmm şükr öğrendinnn
kendim öğrenmiş gibi oldum valla :sm_cool:
ama benim işlerim var çıkmak zorundayımm :gitme:
ama işim erken bitterse gelmeye çalışırıımmmm opuyorumnanaktan

cnm ole yaaa yüksek ihtimalll cimcime geliooo bana benzer inşallhh bebikimmm.
çabuk gelll fıstıkım

nevacımmm 50mg şeker yüklemesimi yapıldı?100mg yapılması gerekio falan die duydum ama benim dr 3 ekimde gidicem ya 50mg yazmış kağıda eczaneden alayım diye??:1shok:
banada 50mg yazdı önceden 100mg oluyordu yine değişti galibaguclubacismiletemelli şekerimiz yükselmesin diye yapıyorlar herhalaklinialirimsmile

banada 50mg yazdı önceden 100mg oluyordu yine değişti galibaguclubacismiletemelli şekerimiz yükselmesin diye yapıyorlar herhalaklinialirimsmile
cnm bende bilmiom kii ama 100mg yapılması gerekio diyoo aman inşallh çıkmaz şeker falan:a015:
ben de çok az yedim saten bi yere gitmedik mafoldumben evde de çok az yedim
eskiden tatlı manyağıydım resmen şimdi hiiç canım istemiyo

ben hala oğlum olur die şüpheliyimm tatlıyı seviyorummm ama şerbetli tatlıları yememmeye çalışıyorumm

thankss cnm

cnm geçmiş olsunnn umarım bendede çıkmaz ekimin 3 ünde gitcem bende çok kilo aldım bendede şeker olur diye korkuyorumm

teşekkürler canım,inşallah sende de çıkmaz .

önce 50 g yapıyorlar o yüksek çıkarsa 100 mg yapıyorlar diye biliyorum,pazartesi doktorum muhtemelen 100 mg yaptıracak kontrolde söyler muhakkak birde fırçalar sanırım iyi başlamıştın neden böyle oldu diye eyvahedigeldismile

canım inşallh çıkmaz kötü.nasıl belirtilerin var cnm?dr um bana çok sık tuvalete çıkıyormusun çok terliyormusun falan dediydi...birde bileklerde falan şişme oluyormuş herhalde

Selam kızlar anca gelebildim.Koca bayram eşimin ailesi misafirleri bizdeydiler.Bayram sonrası gittiler.Bir haftadır da görümcem bizle gece uyumaz sesiyle beni uyutmaz gündüz uyur.O kadar yorgunum ki.Geçmişi anca okumaya çalışıyorum.Hepinize iyi günler

cnm allh kavuştursun demicem sana o zamannn.madem bolesine yoruldunnn.ama artık yorma kendini dinlenmene bakkk:kedi:

Canım benim evleri 5 dk uzaklıkta misafir gelmesin onlara diye bana geldiler.Onların misafirleri de bize geldi.:hulya: Görümcemi de severim ama bıktım artık evlediğimden beri gelir bir ay kalır.Öyle yani durumlar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…