2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar balkonları yıkadımm şimdi kahvaltı hazırlıyayım ve eşimi uyandırayımm sabah sabah elma kayısı falan yedimm içim iyice kıyıldııı acıktımmmmcokacimcoook

öptüm sizi fıstıklar:CüvCüv:

canım ama sürekli dönüp duruyor bebişler hiç mi hissetmiyosun yukarlarda

arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??

Ben uzanayım biraz sonra dönmeye çalışayım felaket ağrı giriyor biraz hareket edince geçiyor doktorum normal demişti

bu saate kadar asla aç kalamam..yataktan daha kalkarken gözüm dönüyor açlıktan benım..

canım ama sürekli dönüp duruyor bebişler hiç mi hissetmiyosun yukarlarda
yok anam benımkı bır kaç saat kuşuma tekme atmazsa"heh dıyorum çok şükür döndü galıba""ama bır kaç saat sonra yıne kuşuma vuruyor yaa...manyak velet..dönmezse normal doguramam galıba demı..ben sezeryandan cokk korkuyorum...karnımı keserlerse ayyy...bırde asırı narkoz korkum var..ya bırdaha uyanamazsam falan..
yada bacaklarımı bırdaha hıssedemezsem vs..bende az çatlak degılım aslında..
dahada buyurse donmesı zor olurmu acaba..kuçukkken donmesı kolay olur dıye dusunuyorum
buyudukten sonra yerı daralacak .donmesı zorlaşacak gıbıme gelıyor yaa...

vayy citosumm çok sevindim maşallah canım.. güzel haberlerin hep böyle devam eder inşallah..
amin cnm hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah:Saruboceq:

Ay gebelik çizelgesini ilk yaptığım zaman geldi aklıma anneme de göstermiştim böyle sağa doğru ilerleyecek fasülyem demiştim şimdi 25 in üstünde :gitme:
demi ya günler geçmiyor derken yolun üçte ikisini tamamladık hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallaholumunekankayizsmile

arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??
benimde tepik attığı zamanlar ağrı oluyor tam 12den vuruş yapıyor ufaklıkkaydirigubbakcemile3

Kızlar doktorun kilosunu söylemesine gerek yok. Google'dan fetal kilo hesaplama diye girin. BPD ve AC ölçülerine göre veriyor size kiloyu. Sanırım doktorlar da aynı şekilde hesaplıyorlar. Ben sonuçlarımı karşılaştırıyorum aynı çıkıyor.

günaydın kızlarrr

citos maşallah kuzuna canım
gördün bebişini:asigim:

bende cuma gidicem inş. şeker taramam yapılacak zaman geçmiyo bi türlü özledim kuzumu..

slm kızlar,nasılsınızgörüşmeyeli,yoğun bir hafta geçirdim işyerinde takip edemedim sizleri.
bugün açlık ve tokluk şekerime bakıldı,açlık 82 çıktı yani normal ama tokluk 164 çıktı 140 üzerinde olunca malesef şeker oluyormuş,pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek,galiba 100 mg bir ölçüm daha yapılıp sonuçlara göre diyet listesi yapacak,bayramda çok yedim baklava börek tatlı birde meyve suyu çok içtim dikkat etmedim normalde gebelikten önce yoktu şekerim bundan sonra hamur işi ve tatlıdan uzak duracağım bebeğimin sağlığını düşünmem gerekir...

aklıma gelmişken kızlar benim son 10 gündür başımın sağ tarafında sürekli bi ağrı var özellikle uykudan uyanınca oluyo ama hersabah oluyo sonra geçiyo ara ara yine vuruyo böyle gözümün arkası ağrıyo sanki..
tansiyonuma baktırdım bikaç gün hep normal çıktı
sizdede buna benzer ağrılar var mı ?

bende hiç olmadı canım,istersen doktoruna danış belki normaldir.

slm canımm
geçmiş olsun bu şeker testinin bayram ardında olması pek iyi olmadı
hamur işi ve tatlı çok tükettim bende senin gibi
testim cuma günü yapılacak bakalım hayırlısı

sende endişelenme canım gebeliğe bağlı bi durum sonradan düzeliyomuş zaten..
nasıl yaptılar testi aç karnına şekerli su içiriyolar sanırımbilmiyorumkismile

GÜNAYDIIIINNNNN:sm_cool:
baharcım maşşallah senin oğlan bu gidişle 5 kilo falan doğcak heraldedenizben de hep oğlan görüyodum en son kız dedi doktor ama hala kesin değil erkekse yandık herşey pembesırnaşık şey
başakhadi gözünaydın canım sonunda seninki de gösterdi:teytey:

günaydın kızlarrr

citos maşallah kuzuna canım
gördün bebişini:asigim:

bende cuma gidicem inş. şeker taramam yapılacak zaman geçmiyo bi türlü özledim kuzumu..
günaydın cnm sağolasınopuyorumnanaktaninşallah sende sorunsuz görürsün bebişinikaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun nevacım benimde pazartesi bakılacak inşallah benimkilerde yükselmemiştireyvahedigeldismile

benimde ara ara oluyor dediğin ağrıdan cnm özellikle şakaklarımdan gözüme doğru inen bir ağrı ben pcye kabahat buluyorum işim gereğide çok bakıyorum tabii hamileliğn bu haftaları da çok oluyormuş hatta göz kuruluğu falan önceleri gece lambasıyla uyurdum şimdi onun ışığı bile gözüme dokunuyor bilmiyorumkismile

günaydın lolişim hoşgeldinopuyorumnanaktan
heheee herhalde öyle olucak
normal doğum olsaydı yanmıştım ama sezeryan olucağı için farketmez pıt diye çıkarırım karnımdankaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldinn

sabah aç karnına gittim,şeker ölçüm cihazıyla açlık şekerini ölçtü sonraa 1 bardak glukozlu su verdi içtm,1 saat sonra tekrar ölçtü,basit bir işlem hemen sonucunu alıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…