- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.481
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dün bizde oğluşumuzu gördük sağlığı yerinde dedi dktr amcamız çok şükür kuzu dolmam 800 gr olmuşpazartesi günü şeker taramam olucak birde karnımdaki sızıyı sordum karın büyüdükçe geriliyor normal dedi bol bol nemlendirmemi söyledi 25+4 günlüğüz bu arada yine önden gidiyoruz:icecream:
başakcım prenses kızın hayırlı olsun çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
denizcim bende hep kızım olduğunu görüyordum rüyalar tersine çıkıyor hep:CüvCüv:
oyy maşallah canım.ben en son 21+6 da gitmiştim 535 gram demişti doktor. Yaklaşık 1,5-2 hafta önden gidiyoruz. Bu hafta başka bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek.
ohh gecmıs olsun nevaa.geçti canım çok şükür iyiyim artık :lepi:
yok asla bakmammmmmmkızlarrr ya dayanamadım ben doğum videolarına baktımm eyvahedigeldismile
hatta linkini buraya koyayım cesaretinis varsa bakınn
Normal Doğum Videoları İzle
tamam zor gibi duruyo ama annenin doğumdan sonra yüzündeki gülümseme herşeye değerrr boshayallersmile
Allah ım kolay bi avazda doğumlar nasip etsin hepimise
offf kızın ne çok buyumus elıf..maşallah..tombik bır kızın olcak galıba..Selam kızlar istanbula annemlere geldik eşimle
burda bi hastanede yeni bi doktor denedik we içimize sindi
kızım 893 gr ve 34 cm olmuş
su eksikliği problemini de atlatmışız ona da çok sewindim
sağolun kızlar dün gibiydi kalp atışını bekliyoduk şimdi nerdeyse 1kiloya dayandı kızım
zaman ne çabuk geçiyo
opuyorumnanaktan ayy ne güsel canımmm daha mesajı okurken oh maşşallah dedimm kaydirigubbakcemile3 maşşallah kızınaa
ne güsell preblemde yokk :lepi:
dimi yaa daha dün gibiydi kalp atışını bekleris cinsiyetini bekleris filan geçti bak
bi bakmışıs kucağımısda bebişimis kameraya poz veriyoruss boshayallersmile burdan fotolarımısı gönderiyoruss delikafadulden ayy heycanlandım valla
kızlar buarada ben bugün doğum için gecelik aldım sadece doğumda giyerim die 10 tl
tavsiyem sizde ucuz bişii alınn yani batarsa filann ööle iyi bişey almayınn
eğer doğumdan sonra çok kötü durumda olursa kullanılmayacak gibi atarım dedimm sempatiksalakcinni
yani sizde ööle yapınn caaanım güsel gecelikleri mahvetmeyelim dimii yerimseniben
yani benim fikrimm süprizzzzz
canım gözün aydın hrşey yoluna girmişş
maşallah kızına
ewet canım bi haftadır ewde yeyip içip yatıyorum yaradı demekki kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın nası geçti tatilin
cnm çok şeker gerçekten ama dediim gibi görkem adı erkeğe güzelll...beraber araştıralım kız ismi buluruz merak etmekaydirigubbakcemile2
erva mı hiççççç duymadımmmm fena diil ne dersinopuyorumnanaktan
kızlarrr ya dayanamadım ben doğum videolarına baktımm eyvahedigeldismile
hatta linkini buraya koyayım cesaretinis varsa bakınn
Normal Doğum Videoları İzle
tamam zor gibi duruyo ama annenin doğumdan sonra yüzündeki gülümseme herşeye değerrr boshayallersmile
Allah ım kolay bi avazda doğumlar nasip etsin hepimise
Bende bakmıyorum korkmamak için.Nasılsa o sancı başladığında bi şekilde doğurucaz.Şimdiden stres yapıp çocuğu da rahatsız etmek istemiyorum.Bendede kışın hastaneye yetişmemem.Yollarda kapanıyor.Şehire bi buçuk saat uzaklıktayız diy korkuyordum.Allaha şükür istanbulda annemlerde kalıp doğum yapıcam Allah nasip ederse.Bir de dikişlerden çok korkuyordum.Onu da rahatlattı arkadaşlar.Şuan Allaha şükür hiç tasam yok.
Ben cuma günü kontrole gittiğimde tahlil yaptılar.İki tüp kan aldılar.İğneye bile dayanamıyorum.Gözlerimi kapadım bakmadım ama 10 dk sonra bayıldım.Doğumdan haliyle çok korkuyorum.Hatta takılacak serumdan bile ama düşünmüyorum.Çünkü o anki his farklı oluyormuş.Bebeğimize kavuşmanın mutluluğundan belkide anlamıycaz bile.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Bakasım çok geldi ama tutuyorum kendimi bakmıycam.:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?