2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooo maşallahh citoscum oğluşuna
negüzel büyğyorlarr
içim kıpır kıpır oluyor
böyle şeyler okuduğumda.

ben en son 21+6 da gitmiştim 535 gram demişti doktor. Yaklaşık 1,5-2 hafta önden gidiyoruz. Bu hafta başka bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek.
oyy maşallah canım.
bende 10 gun sonra kesın gramını ogrenıcem ınşallah..
gıt bakalım yenı doktora..
eskısınden memnun kalmadın mı..degıstırıcekmısın doktorunu..

geçti canım çok şükür iyiyim artık :lepi:
ohh gecmıs olsun nevaa.

yok asla bakmammmmmm
tavsıye etmem bakmanızı..
bakan normal dogumdan korkuyormus kızlar...

Selam kızlar istanbula annemlere geldik eşimle
burda bi hastanede yeni bi doktor denedik we içimize sindi
kızım 893 gr ve 34 cm olmuş
su eksikliği problemini de atlatmışız ona da çok sewindim
offf kızın ne çok buyumus elıf..maşallah..tombik bır kızın olcak galıba..

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Saol canım inşallah o günleri de görücez az kaldı sayılır şimdi en tatlı telaşlarımız var, kıyafeti, yatağı, biberonu derken bi bakıcaz gelmişler :ecrin_bebek:
bende hastane için pahalı bi takım almayı düşünmüyorum havuzluhanda uygun fiyatlı lohusa takımları görmüştüm
ilk zaman giymeye ucuz iki takım alırım sonra misafirlik bi takım aldım kayınvaldem de bi iki takım alıcam sana dedi öyle atlatırım heralde
bizim orda kom outleti var, orda çok güzel lohusa gecelikleri,pijamaları gördüm rengarenk çok pahalı da değildi bi ara ordan da bakıcam

ewet canım bi haftadır ewde yeyip içip yatıyorum yaradı demekki kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın nası geçti tatilin

oh oh yaramış yatmak iyi yaptın..

çok güzeldi canım yetmedi ama 10 gün bi annem bi kayınvalidem mekik dokuduk aralarında nasıl geçti anlamadım yinede bunada şükür dedimm..

serinledim çok serin bizim oralar döndüm yine yanmaya başladım burda :))

günaydın kızlar
dün doktora gittik ayrıntılı usg için.ama benim eşşek oğlum döndü totosunu yüzünü göstermedi bize.doktor %90 gösterir,%10 göstermez bebekler dedi,sizinki %10luk gruba girdi dedi,ne yaptıysak döndüremedik,ellerini kapadı yüzüne,daha da açmadı.ama çok şükür doktorumuz organları çok güzel dedi,beyin gelişimi filan çok iyiymiş,ama benim suyum çok iyi değilmiş.ona üzüldüm biraz bol bol su içip,dinlenmelisin yorulmak yok dedi.bizden haberler bukadarzemuszemus

ayyy ne zormuş valla ayse fatma gibi az ism varken hemen karar verilirdi şimdi milyon tane isim var seçemiyoz işteemafoldumben
erva yı ve reyyenı daha ağırlıklı düşünmeye başladık
neyse daha çok var
eeee sen ne koycaaannlülülülülülü

dün buraya girdim şu videoyo tıkladım nerden tıkladım kadının o sandelyede oturuş pozisyonunu gördüm o bana yetti tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi eşimde evde yoktu yattım hemen uyumaya çalıştım uyumuşum hemen allahtan çok korktum ya kendi kendime söz vermiştim bakmıycam öyle şeylere diye :gitme: nasıl dogurcam diye kara kara düşünoyorum psikolog yardımı almam lazım ama burda parayla bile gidebilecegim psikolog yok:gitme: napcam ben yamafoldumben

Bende bakmıyorum korkmamak için.Nasılsa o sancı başladığında bi şekilde doğurucaz.Şimdiden stres yapıp çocuğu da rahatsız etmek istemiyorum.Bendede kışın hastaneye yetişmemem.Yollarda kapanıyor.Şehire bi buçuk saat uzaklıktayız diy korkuyordum.Allaha şükür istanbulda annemlerde kalıp doğum yapıcam Allah nasip ederse.Bir de dikişlerden çok korkuyordum.Onu da rahatlattı arkadaşlar.Şuan Allaha şükür hiç tasam yok.

evet sancı gelince doguracaz öyle yada böyle içimizde kalmıycaklar ama dogumu düşününce çok fena oluyorum mide bulantılarım oldugu zaman acile gitmiştim kan alıcaklardı beni getirdiler normal dogum odasına çok tırsdım ordan benim hastane yakın 5 dk bile sürmüyo allahım hepimize kolaylıkla dogurmayı nasip etsin bebişimi kucagıma aldıgımı hayal ediyorum gözlerim yaşarıyo tek tesellim şimdilik bu o acıya değer diyorum :1ninca:

Ben cuma günü kontrole gittiğimde tahlil yaptılar.İki tüp kan aldılar.İğneye bile dayanamıyorum.Gözlerimi kapadım bakmadım ama 10 dk sonra bayıldım.Doğumdan haliyle çok korkuyorum.Hatta takılacak serumdan bile ama düşünmüyorum.Çünkü o anki his farklı oluyormuş.Bebeğimize kavuşmanın mutluluğundan belkide anlamıycaz bile.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

allah yardımcımız olsun düşünmemekte fayda var

hunnyyyy allah seni bildiği gibi yapsın e miiii:mymeka: bi de link koymuşÇok üzgünüm çoook
hadi sen koydun ben niye bakıyosam
ufff kadının pozisyonunu görmek yetti zaten devamını izleyemedim kafamçokkarıştı
ıyyy iğrenç herkes bakıyodu yaaaeyvahedigeldismile

Korkuyorum diye diye korkutmayin kendinizi kizlar ya, boyle yaptikca gozunuzde buyutuyorsunuz.. Tarlalarda tek basina doguran kadinlar nasil doguruyor.. Hem Allahin yardimi buyuk siz saniyormusunuz ki insan kendi gayretiyle doguruyor? Rabbim yardim etmese koskoca bir can nasil cikar bir baska candan? Yureginizi ferah tutun hersey guzel olacak insallah :)

slm kızlar uzun zamandır giremedim
inşallah herkes iyidir
son bikaç sfya baktım da doğum videolarına falan bakanlar olmuş
ben hep 1.kızıma hamileyken şöyle düşünürdüm bu bebek karnımda kalacak değil ya nasıl olsa bi şekilde çıkacak.bir de çok zor olsaydı doğu ve güneydoğuda 8-10 tane doğurmazlardı diyordum.
bir de bol bol inşirah süresini okuyun,doğumu kolaylaştırırmış.
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
öptm hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…