2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gelincik geçmiş olsun cnm umarım bişi olmaz rabbim şifanı versin serum falan bişi vermedimi dktrun bilmiyorumkismile

GÜNAYDINLARRR opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme

Çok geçmiş olsun canım.Bende de oldu çok iki üç kez antibiyotik kullandım ama hala tekrarlıyor.bol bol su içmeye çalış 2 3 kat arttır.Başka hiç birşey iyi gelmiyor.

gelincik canım geçmiş olsun
ilaç vermedi mi doktor?
kızlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım
inşallah herkes iyidir

geçen hafta bende tetenoz aşımın ilkini vurundum
onun dışında ilk organ taramamız güzel geçti,
ikinciye gidicem kısmetse
şuanda tek sıkıntım devam eden kabızlık şikayetim
hemoroid oldum sanırım
kızlar hangi doktora gitmem gerekiyor hemoroid için?
kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
bi sıkıntınız yoktur inşallah

Herkese günyadınlar ayrıca opuyorumnanaktan
Beni sağlık ocağından çağırdılar kontrole gidicem.Cuma günü devlethastanesine gitmiştim.Orada ultrason günümü yarına verdiler.Bi de bir ton tahlil yaptılar.Salı günü sonucunu alıcam.İnşallah bana da gösterirler bebeğimi.Bugünde kan alacaklar iyice kansız kaldım.Korkuyorumda iğneden gene bayılmazsam iyidir.Habire idrar tahlili verip diyorum.Bıktım artık.Pet bardak görünce kusasım geliyor.Birazdan gidicem sağlık ocağına eyvahedigeldismile

Ahh ahh sorma bende bende senağlama bu hafta oldum hemde ya

herkese kocaman günaydınnnnnn...güzel hayırlı bol bereeketli bir hafta geçirmenizi diliyorum..cumartesi günü inanılmz derecede rahmime doğru bir ağrım oldu sabah kalktığımd bişi yoktu bir nada başladı ver neredeyse akşama kadar sürdü elim sürekli rahmimle göbeğimin arasında kaldı tutuyordum hep öle korktum ki allahıma bin şükür bişi olmadı ama neden okadar ağrıdı anlamadım öle çok sancılı değildi ama şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrıydı böle kasılma gibi. gidip gelip tuvalette kontroller ettim leke falan varmı diye. ertesi gün iyileştim. o gün birde bir arkadaşımızın bebeği olmuştu diş çıkarmış diş mısırı partisi vemrişti ona gittim o halle söz vemriştim ve doğumunada gideemmiştim gitmek zorunda kaldım geçte olsa ve çok az oturup kalktım ağrıdan.orda bulunan tüm lise arkadaşlarım anneydi ve böle kasılmaların bu aydan itibaren normal olduğunu rahmin genişlediğini söledilerde biraz rahatladım. o gün karnımda taş gibiydi zaten kızlarda farketti. ve bebeğimin kıpırdanışını hiç hissedemedim. dün daha iiydim hatta okadar iiydim ki evimi süpürdüm sildim toparladım dün+bugün ve yarın + çarş için yemeklerimi yaptım yetmedi canım peynirli poğça istedi onu yaptım:))sonrada dinlendim tüm gece tv karşısında..hatta çay faslı pığça tatlı derken bizim kız kıpır kıpır babasına hiç bukadar harkeeti denk gelmemişti tam anlayamıyordu dün akşam hissedince çok güldü hatta hissetmeside çok komik oldu. bizimki tepiklemeye başlayınca hemen ynaına koştum eşimin elini karnıma koydum o anda eşim spor prog izliyordu gs nin bir maçına bakıyordu oynıcanı tahmin etmiyordu o anda tabi..kızım aslan de cimbom de cimbom yürü bee dedi kızı bir tekme attı kendide şok oldu doğuştan fanatik kızımmm benimm diye bir sevindi anlatamam:)))acaba bu topçumu olcak diyor babası gs ye oley yaptıkça oda tepikledi:))bu sabahta kalkamıyordum saat 7de pıt pıt hatreketler başladı yarım saat kalkana kadar durmadı en sonunda eşime dedim kalk geç kalcaz kızın uyanırıyor nasıl yani hadi be dedi elini aldım koydum yine vurdu eşimde karnımı öptü güzel kızım bizi uyandırırmışta dedi:)))maşallah süpanallah rabbim herkese nasip etsin nekadar güzel duygular bunlar. bunları düşünüdkçe ve yaşadıkça okadar döktüğüm gözyaşlarına çok üzülüyorum kızımda hep üzüldü bizim yaşadıklarımız yüzünden diye. bukadar güzel şeler hissedince kızım sağlıkla doğacak hiç bişi çıkmıcak tüm bu telaşlar boşaydı diye kendi kendimi motive ediyorum hep..bu arada sizdede hiç böle kasılmalar varmı rahim üzerinde ???

dirimmmmmmmmmm hoş geldin nerelerdesin merak ettik hadi yazzz

:asigim:
canım bayramdan sonra izinliydim
bayramdan öncede haber veremedim kk ya girilmiyordu :hulya:
çok şükür iyi sayılırım ben sende iyisindir inşallah
sıkıntın yok dimi
canım aklıma gelmişken sorayım hani sen park yatak almıştın ya
o park yataşın için de yatak var mı?
bizede abimler verdi park yatağı ama içinde yatağı yok beyaz
ince oluyor sanırım onlarınki

kızlar cici topiğinede yazdım migrosta bebek bezinden bir alana ikincisi %50 indirim biz primanın yeni doğan ürününden aldık bir ve iki numaradan kaynanam da görmüş reklamlarda o alalım dedi daha doğrusu beraber gidip aldık çok hevesli oda ilk torun olacağından

canım ben biraz uzanayım dönmeye çalışayım hemen şeyime ağrı giriyor zor dönüyorum kocamdan destek alıyorum geçen günde felaket karın ağrım vardı bende çok korkmuştum ama gazmış sıkıntım kaydirigubbakcemile3 bebişim kıpır kıpır olunca rahat oluyor içim ama arada korkmuyorda değilim o ağrı olduğu gün hafif koyu leke gelmişti ama doktorum benim için normal olduğunu söylemişti olacak benim ara ara eyvahedigeldismile

canım iyi olmana sevindim bizde iyiyiz kızım dün geç uyudu biz babasıyla sohbet ettik geç saate kadar oda bize eşlik etti :ecrin_bebek: az öncede uyandı tepikler atıyor

biz park yatak alırken birde iç yatağını aldık visco bebek yataklarından yumuşacık

canımcım, bu indirim ne zamana kadar acaba? bugün gitsem devam ediyor mudur ?

günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta geçirmenizi dilerima.s.

günaydın canım sanada güzel haftalar

kızlar herkese günaydınn güzel haftalar aylar diliyorummm kaydirigubbakcemile5

ah canım yorumumu bile yaptımm maşşallah çok şeker çımışsınn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…