- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.521
günaydın gelincik geçmiş olsun cnm umarım bişi olmaz rabbim şifanı versin serum falan bişi vermedimi dktrun bilmiyorumkismilegünaydınnn hayırlı haftalar herkese
cuma günü aşırı kasık ağrım oldu çok korktum doktorum hemen hastaneye çağırdı antibiotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum artmış ve akıntım çok fazla geliyordu ondada mantar çıktı erken doğuma sebep oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu çok korkuyorum kızlar sabahtan tekrar başladı kasık ağrım doktorumu arıcam birazdan umarım bebişime bişey olmaz((((((
günaydınnn hayırlı haftalar herkese
cuma günü aşırı kasık ağrım oldu çok korktum doktorum hemen hastaneye çağırdı antibiotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum artmış ve akıntım çok fazla geliyordu ondada mantar çıktı erken doğuma sebep oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu çok korkuyorum kızlar sabahtan tekrar başladı kasık ağrım doktorumu arıcam birazdan umarım bebişime bişey olmaz((((((
oyy maşallah canım.
bende 10 gun sonra kesın gramını ogrenıcem ınşallah..
gıt bakalım yenı doktora..
eskısınden memnun kalmadın mı..degıstırıcekmısın doktorunu.
çok yakın bir akrabamız vardı .Üniversite hastanesinde kadın doğum uzmanı prof.
Ona gidiyordum ama maalesef hamileliğimin 5. ayında çok hastalandı ameliyat oldu,şimdi işe gitmiyor. Ortada kaldım gibi bişey yani. Ben de o işe başlayana kadar başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Kızkardeşimin doktoruna görünücem salı günü. Bakalım o da diğer doktorlar gibi mi bulacak bebeğimin ölçümlerini.
Benimde 3. doktorum ama takip eden bir doktorum yok işin gerçeği.Öyle gidip acildeki kadın doğumcuda doğuruccam galiba ben.
gelincik canım geçmiş olsun
ilaç vermedi mi doktor?
kızlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım
inşallah herkes iyidir
geçen hafta bende tetenoz aşımın ilkini vurundum
onun dışında ilk organ taramamız güzel geçti,
ikinciye gidicem kısmetse
şuanda tek sıkıntım devam eden kabızlık şikayetim
hemoroid oldum sanırım
kızlar hangi doktora gitmem gerekiyor hemoroid için?
kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
bi sıkıntınız yoktur inşallah
dirimmmmmmmmmm hoş geldin nerelerdesin merak ettik hadi yazzz
canım sorma çok zor vallaAhh ahh sorma bende bende senağlama bu hafta oldum hemde ya
canım ben biraz uzanayım dönmeye çalışayım hemen şeyime ağrı giriyor zor dönüyorum kocamdan destek alıyorum geçen günde felaket karın ağrım vardı bende çok korkmuştum ama gazmış sıkıntım kaydirigubbakcemile3 bebişim kıpır kıpır olunca rahat oluyor içim ama arada korkmuyorda değilim o ağrı olduğu gün hafif koyu leke gelmişti ama doktorum benim için normal olduğunu söylemişti olacak benim ara ara eyvahedigeldismileherkese kocaman günaydınnnnnn...güzel hayırlı bol bereeketli bir hafta geçirmenizi diliyorum..cumartesi günü inanılmz derecede rahmime doğru bir ağrım oldu sabah kalktığımd bişi yoktu bir nada başladı ver neredeyse akşama kadar sürdü elim sürekli rahmimle göbeğimin arasında kaldı tutuyordum hep öle korktum ki allahıma bin şükür bişi olmadı ama neden okadar ağrıdı anlamadım öle çok sancılı değildi ama şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrıydı böle kasılma gibi. gidip gelip tuvalette kontroller ettim leke falan varmı diye. ertesi gün iyileştim. o gün birde bir arkadaşımızın bebeği olmuştu diş çıkarmış diş mısırı partisi vemrişti ona gittim o halle söz vemriştim ve doğumunada gideemmiştim gitmek zorunda kaldım geçte olsa ve çok az oturup kalktım ağrıdan.orda bulunan tüm lise arkadaşlarım anneydi ve böle kasılmaların bu aydan itibaren normal olduğunu rahmin genişlediğini söledilerde biraz rahatladım. o gün karnımda taş gibiydi zaten kızlarda farketti. ve bebeğimin kıpırdanışını hiç hissedemedim. dün daha iiydim hatta okadar iiydim ki evimi süpürdüm sildim toparladım dün+bugün ve yarın + çarş için yemeklerimi yaptım yetmedi canım peynirli poğça istedi onu yaptım:))sonrada dinlendim tüm gece tv karşısında..hatta çay faslı pığça tatlı derken bizim kız kıpır kıpır babasına hiç bukadar harkeeti denk gelmemişti tam anlayamıyordu dün akşam hissedince çok güldü hatta hissetmeside çok komik oldu. bizimki tepiklemeye başlayınca hemen ynaına koştum eşimin elini karnıma koydum o anda eşim spor prog izliyordu gs nin bir maçına bakıyordu oynıcanı tahmin etmiyordu o anda tabi..kızım aslan de cimbom de cimbom yürü bee dedi kızı bir tekme attı kendide şok oldu doğuştan fanatik kızımmm benimm diye bir sevindi anlatamam:)))acaba bu topçumu olcak diyor babası gs ye oley yaptıkça oda tepikledi:))bu sabahta kalkamıyordum saat 7de pıt pıt hatreketler başladı yarım saat kalkana kadar durmadı en sonunda eşime dedim kalk geç kalcaz kızın uyanırıyor nasıl yani hadi be dedi elini aldım koydum yine vurdu eşimde karnımı öptü güzel kızım bizi uyandırırmışta dedi:)))maşallah süpanallah rabbim herkese nasip etsin nekadar güzel duygular bunlar. bunları düşünüdkçe ve yaşadıkça okadar döktüğüm gözyaşlarına çok üzülüyorum kızımda hep üzüldü bizim yaşadıklarımız yüzünden diye. bukadar güzel şeler hissedince kızım sağlıkla doğacak hiç bişi çıkmıcak tüm bu telaşlar boşaydı diye kendi kendimi motive ediyorum hep..bu arada sizdede hiç böle kasılmalar varmı rahim üzerinde ???
:asigim:
canım bayramdan sonra izinliydim
bayramdan öncede haber veremedim kk ya girilmiyordu :hulya:
çok şükür iyi sayılırım ben sende iyisindir inşallah
sıkıntın yok dimi
canım aklıma gelmişken sorayım hani sen park yatak almıştın ya
o park yataşın için de yatak var mı?
bizede abimler verdi park yatağı ama içinde yatağı yok beyaz
ince oluyor sanırım onlarınki
kızlar cici topiğinede yazdım migrosta bebek bezinden bir alana ikincisi %50 indirim biz primanın yeni doğan ürününden aldık bir ve iki numaradan kaynanam da görmüş reklamlarda o alalım dedi daha doğrusu beraber gidip aldık çok hevesli oda ilk torun olacağından
canımcım, bu indirim ne zamana kadar acaba? bugün gitsem devam ediyor mudur ?
öğle tatilimde bende gideyim bari Migros'a. Premium care prima alıcam bende.
günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta geçirmenizi dilerima.s.
canım..umarım bu doktorunuda seversın..
bızıde bılgılendır doktor donusu..
gunaydın cancerrrrr
bu sabah emir i krese bıraktım..çok utlu oldu kresın ıçıne gırınce.."anne burası boyle bıryermı.çok begendım "dedı..
hemen adapte oldu..yarım gun yazdırdım..
ınşallah çok sever oglum kresı..
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun rabbim üniversiteleride göstersin inş. sever sever merak etme yarım günü tam güne çıkarttırmak istermiş seninki:)))
benimde idrar yollarımda enfeksiyon olmuştu canım dada doğrusu çok akıntım oldu iki üç hafta önceydi galiba öle çok akıntım vardıki hemde sancılıydı pişik olmuştu bacak aram artık sonra doktoruma söledim neden geç sölüyorsun dedi hemen söleseydin ya dedi. nebilim dedim baştan beri akıntım olduğu için normal düşündüğümü sölemiştim bir fitil verdi alttan birde pişik için krem verdi sonra ben fitili kullanmaya cesaret edemedim yinede ve hiç kullanmadım bol su içtim genelde belimi sıcak tutmaya çalıştım ve bol limon kaynatıp içtim çok ii geldi ve geçti.şükür şimdi daha iyiyim bir haftada geçti ama geçti. korkma canım korkacak bişi yoktur inş doktorunla görüş dediğin gibi. dinlen bol su tüket sıcak tut karnını böbreklerini.çok geçmiş olsun
herkese günaydın mutlu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
günaydın canımcım..sanda mutlu haftalar
günaydın kızlar nasılsınız bugün bebeklerniz nasıl
günaydın iyiyiz hamdolsun sen nasılsın?
ilaç vermedi mi doktor?
geçmişi okuyamadım
inşallah herkes iyidir
hemoroid oldum sanırım
günaydın canımcım.organ taramasının güzel geçmesine çok sevindim ikinciside güzel olcak inş.kabızlık için kendi doktorunun yönlendirmesi gerekiyor canım tüh nekadar uzadı bu kabızlık tez zamanda rabbim şifanı versinde iyileş inş.
Herkese günyadınlar ayrıca opuyorumnanaktan
Beni sağlık ocağından çağırdılar kontrole gidicem.Cuma günü devlethastanesine gitmiştim.Orada ultrason günümü yarına verdiler.Bi de bir ton tahlil yaptılar.Salı günü sonucunu alıcam.İnşallah bana da gösterirler bebeğimi.Bugünde kan alacaklar iyice kansız kaldım.Korkuyorumda iğneden gene bayılmazsam iyidir.Habire idrar tahlili verip diyorum.Bıktım artık.Pet bardak görünce kusasım geliyor.Birazdan gidicem sağlık ocağına eyvahedigeldismile
güzel haberlerle dönersin inş canım. bebeğinide inş bebişini sende görürsün. neden kan alıcaklar bugün?
Iyi geceler hanımlar ve tatlı bebişleri..herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım yarın sabah iş yerinde okuyacağım..güzel ve yorucu bir haftasonuydu..sabah yine iş başı...bu arada göbişlere bende resim ekledim..herkesi çok öpüyorum iyi geceler..
canım..umarım bu doktorunuda seversın..
bızıde bılgılendır doktor donusu..
gunaydın cancerrrrr
bu sabah emir i krese bıraktım..çok utlu oldu kresın ıçıne gırınce.."anne burası boyle bıryermı.çok begendım "dedı..
hemen adapte oldu..yarım gun yazdırdım..
ınşallah çok sever oglum kresı..
canım kreşinis hayırlı olsunn gamyoncuiremsu inşş sonuna kadar böyle giderr zaten ilk gün çok önemli
canım çok geçmiş olsunnn inşş hemencik geçerr bol bol su iç çok faydası oluyo diolarr a.s
herkese günaydın mutlu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
günaydın cnmm opuyorumnanaktan inşş güsel bi hafta olur hepimis içinn kaydirigubbakcemile5
hatta sonraki hafta da güsl geçer inşş çünkü benim randevum var ayrıntılı filan olcak şeker ölçülcek :jeyyar:
ilaç vermedi mi doktor?
geçmişi okuyamadım
inşallah herkes iyidir
hemoroid oldum sanırım
canım bende ilk aşımı ekim 1 de vurunucam inşş
ama ben iğneden korkmamm sempatiksalakcinni
ne güsel haberlerle geldinn taramanıs güsel geçmişş sevindim opuyorumnanaktan
canım bende de var hemoroid yani şiş ama acısı filan yok :sm_confused:
kabızda olmadımm ama yanlız araa kabız oluyorumm ozaman acıo
yani benimkinin şişliği inmedi
bi sorun yoktur umarımm :sm_confused:
kendi doktoruna sor ben öyle yaptımm bi ilaç verebilir oda
ama temizliğine dikat et mikrop kapmasın canım yerimseniben
Herkese günyadınlar ayrıca opuyorumnanaktan
Beni sağlık ocağından çağırdılar kontrole gidicem.Cuma günü devlethastanesine gitmiştim.Orada ultrason günümü yarına verdiler.Bi de bir ton tahlil yaptılar.Salı günü sonucunu alıcam.İnşallah bana da gösterirler bebeğimi.Bugünde kan alacaklar iyice kansız kaldım.Korkuyorumda iğneden gene bayılmazsam iyidir.Habire idrar tahlili verip diyorum.Bıktım artık.Pet bardak görünce kusasım geliyor.Birazdan gidicem sağlık ocağına eyvahedigeldismile
:roflol: kıs sen dışarda pet bardakla çayda içemessinnnn naniknanik
benden de aldıklarında 3-4 tüp alıolar napcaklarsa o kadarr neymiş gerekliymişş sempatiksalakcinni ama ben burda kansızlıktan gidicemm :dilcikar:
ayy Allah ım ne eksik etsin ne arattırsınn
hadi bakalım canımm güsel haberlerle gel inşşş
maşşallah topiğimiseee kaydirigubbakcemile5
herkese kocaman günaydınnnnnn...güzel hayırlı bol bereeketli bir hafta geçirmenizi diliyorum..cumartesi günü inanılmz derecede rahmime doğru bir ağrım oldu sabah kalktığımd bişi yoktu bir nada başladı ver neredeyse akşama kadar sürdü elim sürekli rahmimle göbeğimin arasında kaldı tutuyordum hep öle korktum ki allahıma bin şükür bişi olmadı ama neden okadar ağrıdı anlamadım öle çok sancılı değildi ama şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrıydı böle kasılma gibi. gidip gelip tuvalette kontroller ettim leke falan varmı diye. ertesi gün iyileştim. o gün birde bir arkadaşımızın bebeği olmuştu diş çıkarmış diş mısırı partisi vemrişti ona gittim o halle söz vemriştim ve doğumunada gideemmiştim gitmek zorunda kaldım geçte olsa ve çok az oturup kalktım ağrıdan.orda bulunan tüm lise arkadaşlarım anneydi ve böle kasılmaların bu aydan itibaren normal olduğunu rahmin genişlediğini söledilerde biraz rahatladım. o gün karnımda taş gibiydi zaten kızlarda farketti. ve bebeğimin kıpırdanışını hiç hissedemedim. dün daha iiydim hatta okadar iiydim ki evimi süpürdüm sildim toparladım dün+bugün ve yarın + çarş için yemeklerimi yaptım yetmedi canım peynirli poğça istedi onu yaptım:))sonrada dinlendim tüm gece tv karşısında..hatta çay faslı pığça tatlı derken bizim kız kıpır kıpır babasına hiç bukadar harkeeti denk gelmemişti tam anlayamıyordu dün akşam hissedince çok güldü hatta hissetmeside çok komik oldu. bizimki tepiklemeye başlayınca hemen ynaına koştum eşimin elini karnıma koydum o anda eşim spor prog izliyordu gs nin bir maçına bakıyordu oynıcanı tahmin etmiyordu o anda tabi..kızım aslan de cimbom de cimbom yürü bee dedi kızı bir tekme attı kendide şok oldu doğuştan fanatik kızımmm benimm diye bir sevindi anlatamam:)))acaba bu topçumu olcak diyor babası gs ye oley yaptıkça oda tepikledi:))bu sabahta kalkamıyordum saat 7de pıt pıt hatreketler başladı yarım saat kalkana kadar durmadı en sonunda eşime dedim kalk geç kalcaz kızın uyanırıyor nasıl yani hadi be dedi elini aldım koydum yine vurdu eşimde karnımı öptü güzel kızım bizi uyandırırmışta dedi:)))maşallah süpanallah rabbim herkese nasip etsin nekadar güzel duygular bunlar. bunları düşünüdkçe ve yaşadıkça okadar döktüğüm gözyaşlarına çok üzülüyorum kızımda hep üzüldü bizim yaşadıklarımız yüzünden diye. bukadar güzel şeler hissedince kızım sağlıkla doğacak hiç bişi çıkmıcak tüm bu telaşlar boşaydı diye kendi kendimi motive ediyorum hep..bu arada sizdede hiç böle kasılmalar varmı rahim üzerinde ???
ah canım sorma bende de oluo o kasılmalar hergün değil ama arada tuttumu akşama kadar gidio dediğin gibi karnım taş gibi oluyooo :1shok:
bizimde babamıs gs li ama maç anına denk gelmedi benim oğlum bursasprolu olacakk hemen alt yapıyo yazdırıcamm :roflol: ertuğrul hocaya :1rolleyes:
benimkide sabah 7 oldumu başlıyo tepiklere hemen eşimin elini karnıma koyuyorumm öle uyandırıyorum boshayallersmile
Allah ım daha şimdiden bööle bu veletler doğunca kimbilir nasıl sevdirecekelr kendilerini delikafadulden Allah ım sağlıklı uzun ömürler verir inşş cümlemizinkineeolumunekankayizsmile
canım biz sana demiomuydukk herşey çok güsell olucak diee bak negüsell günler bisi beklio Allah ın izniyle boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?