2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa :1hug: bu kadar korkmayınn annelerimis bizi nasıl doğurmuşş hem eskiden bukadar kolaylık yokmuşş yerimseniben şimdi herşey daha hijyenik daha rahatt bunları düşünün hem video sonunda anne bebeği alınca o kadar rahat duruyoki sanki doğum yapan o değil gibi a.s :1shok:
inşş bisde kolay bi şekilde doğururus rabbimin yardımıyla bol bol dua edinn kuran okuyun
biyerde okudumm kurandan inşikak suresini 7 defa okuyunca doğum kolay oluomuşş ama nezaman okuncak bilmiyorumm
insan kendi kendinin psikoloğu olmalı kendine cesaret vermelisinn a.s inan böyle daha kolay olurr
hem ben kendinisi kötü hissedin die değil o doğum heycanını yenin die koymuştumm :sinifsinif:

:sinifsinif: canım yaaa herkesde etkilenmişşş :uhm: e ben neden kötü olmadımmm
ya nasıl olcak die çok merak ettimdi napammm sempatiksalakcinni
ya sadece doğum öncesi sancılar kötü diolar zaten kesik filan atıldığında hissetmiomuşun dikişi filan uyuşturupta yapıolarmışş olumunekankayizsmile bukadar korkmayınnn
benn inşş bi sorun olmassa normal doğum istiyorumm rabbim inşş ööle nasip eder çünkü sezeryan ömür boyu gidio bi üşüttüğünde hemn sızlıo eyvahedigeldismile ama normal doğum doğuma kadar he sonra dikişlerin düşmesi iyileşmesi filan en fazla 2-3 ay
e o kadarda olsun artık canından can kopuo kolay değill enbaşı rabbim hepimise sağlık versinnn inşş atlatıcasss olumunekankayizsmile bu kadar korkmayınn nihayetinde anne oluyoruss :kedi: bu kadar fedakarlık yapmalıyıs dimi opuyorumnanaktan

Bakasım çok geldi ama tutuyorum kendimi bakmıycam.:1ninca:

:1rolleyes: pisikolojin kötü olacaksa bakma tabi
ama ben etkilenmem bööle şeylerden
aksine bakarım beni ne beklio nasıl olacak kendimi hazırlarım ona göre ters bi durum söz konusu olmaması içinn merak yanii sempatiksalakcinni
gerçi hemşire doktor ebe kim olucaksa artık onlar tabiiki işlerini bilirler ama bende o an orda cahil olmak istememm -tatlicadiarzu- ne deli cesaret dimii delikafadulden

:lepi: hay ağzına sağlık lal cımm opuyorumnanaktan
ben korkmuyorummmmmmm guclubacismile
hatta bunu Allah ın izniyle doğurayımm inşş ikincisinide kaydirigubbakcemile3 fazla ara vermedenn düşünüyorummmm delikafadulden
Allah ım isteyen herkese nasip etsinnn opuyorumnanaktan

delikafadulden dimi ama doğuda millet düzine düzine doğuruo delikafadulden
biz burda 1 yada 2 tanenin nasıl doğcanı hesaplıoss
Allah ım inşş gayretini verirr korkmayın bu kadarr olumunekankayizsmile

Slm kızlar.. Nasılsınız?? dogum vdeoları konusunda eşim hep şöyle derdi: Eger izleyeceksen bahk onlar bile doguruyo diye düşün, izlemceksen de zaten ben bunlardan kolay dogurucam Rabbimin izniyle de, derdi.. Sanırım katılıyorum ona.. Bide malum rahatsızlıgımdan hastanede 8 gn yatınca bi sürü doguma şahit oldum.. Siz bilirsiniz ama normal dogum yapanlar dogumdan sonraki gün, sezeryanlar 3. gün evlerine gönderdiler ve çocugun emmesi bile değişiyor.. Normal dogum çocukları daha uysaldı.. Nacizane takiplerim :kedi:

bizim burda normal doğumda da sezeryanda da 1gün hastanede tutuyorlar
kardeşimin ikizleri oldu 1gece hastanede kaldı
bebekler ve annenin sağlığı iyi olunca sanırım 1günü yeterli görüyorlar

bende izlemedim
ben normal doğumu yaşadım
benim korktuğum şey
dikiş olayı arkadaşalr

hayırlısı olsun inş. herşey güzel olacakk.
çatır çatırr doğururmuşuzzz

kesinlikle normal doğum istiyorum benim korkum çok büyük deil
ama kocama bile yeni alışmışken bi oda dolusu insanın bana bakacak olması midemi kaldırıyokafamçokkarıştı

ama kocama bile yeni alışmışken bi oda dolusu insanın bana bakacak olması midemi kaldırıyokafamçokkarıştı

haklısın ama o sancı anında o aklına bile gelmiyo ki
benim ilk doğumum malesef ve malesef ebe yaptırıp dikişi o atmıştı dikişin iyileşmesi bi hayli uzun sürdü
yoksa doğum anı bana zor gelmemişti
bunda da normal doğum yapmak istiyorum ama sanırım sezeryan olacak
bende narkozun etkisinden kolay kurtulamıyorum daha önce basit bir operayon geçirmiştim kusa kusa bir hal olmuştum.

bilmiyorum canım ya yardımcı ol bana sennn özberk soyadına uygun kız ismii????
arkadaşımm korkutma gözünü kimler kimler normal doğum yapıor biz mi yapamıcaz:1shok:
ay canımm işte o kusma olayı şimdiden kötü ediyor benii ilk üç ayımda bile mide bulantılarıma rağmen kusmadımm zorladım kendimi çok kötü yawolumunekankayizsmile

arkadaşalr iyi pazarlar herkese temizliğim bitti,yemek işim bitti üzümlü kurabiye bile yaptım okul içinnnn....çamaşırları da serdimmm oturdumm şimdikkk:dance:

arkadaşalr üniversitede hep normal doğumun her açıdan en iyisi olduğunu okuduk...videolar izledikk...normal yolla doğan çocuklar sezeryanla olan çocuklara nazaran daha cesaretli daha hayata bağlı oluorlar!!!korkutmayın gözünüzü herşeyin normali iyi ve sağlıklı....ne nazlılar,ne zayıflar,ne engelliler vsss....normal doğum yapıyor...bi aksilik olmazsa bence hepimiz yapabiliriz...biribirimizi son ana kadar cesaretlendirelim bence kızlarrr.birbirimize bu desteği verelimm

:lepi:herşeyin normali doğalııı :asigim:
eşin çok haklı canımmm inşş rabbim normal doğum nasip ederrr :Saruboceq:
hem normal doğumda süt gelmesi filan daha iyi yani :ecrin_bebek:

canım Allah hayırlısını nasip eder inşş :Saruboceq:
dediğin gibi dikiş olayı da varr inşş çabucak iyileşiriss eyvahedigeldismile dikişi atan kişi de önemli iyimi yapıo kötümü Allah işinin ehli insanlarla karşılaştırır inşşş guclubacismile

bende izlemedim
ben normal doğumu yaşadım
benim korktuğum şey
dikiş olayı arkadaşalr

hayırlısı olsun inş. herşey güzel olacakk.
çatır çatırr doğururmuşuzzz

:lepi: inşş rabbimin izniyle çatır çatır çıkarıcassss

ay sorma yaaa
Allah dan doktorum bayan o olmasa bile ebeler yaptırır doğumu erkek olmasında
bide 10 kişi gircek değil ya en fazla 2-3 kişi olurr oda olcak artık:kedi:

ohh maşşallah canımm iişleri bitirip kalkıp kek bile yapmışsınn cokacimcoook afiyet olsunn canımm
bence de canımm normallll :lepi: ben bööle diyorum ama inşş bi sorun çıkıpda sezeryn olmak zorunda kalmammm eyvahedigeldismile :1shok:
birde di yerde okumuştumm normal doğumda bebek doğarken başı çıkarken sıkışıo ya yani sonuçda dar bi yerden çıkıo ama sezeryanda alınıo filan neyse normalde doğarken göz kanalları açılıomuş ama sezeryanda bu olmuomuş ve göz kanalları tıkalı kalabiliomuş bu da ağladığı zaman gözyaşı akmıomuşş ve doktor kontrolünde açılabiliomuş bazen ameliyat bile gerekebiliomuşş CADIARZU
yani demek istediğimm sakın normal doğum olacaksa sezeryan istemeyin arkadaşlarr lmaz:
Allah ım kolaylığını verirr bol bol dua edinnnn Allah ım yardımcımıs olsunn inşş bunu da atatıcasss :1hug: olumunekankayizsmile

Bu konuda ben de sonuna kadar normal doğumdan yanayım adı üstünde zaten :) Bir de benim ilk dogum oldugundan belki basıma gelicekleri bilmiyorum ya o yüzden mı bilmem hiç korkmuyorum zamanı gelince bı sekilde cikicak yani normal yada sezaryen ....

doğru cnm ilk doğum olcağı için belkide bole kolay solüyoruz dimi...ama kimler kimler doğuruyor ben mi normal doğuramıcam diye düşününce rahatlıyorurum ben

merhaba kızlar.aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
gülaycımm çok üzüldüm cnm Rabbim sabır versinn.:Saruboceq:
ayın 27sinde kontrolümüz var Allah izin verirse oğluşumu göreceğim çabucak geçse zaman.şaka maka 6.ayımızdayız sağ olana zaman ne çabuk geçiyor.yerimseniben

canım bol suyunu ıç..ve dınlenn...
moralını bozma canım....
bebişin ultrasondan rahatsız mı oldu caba canım..kaydirigubbakcemile2

iğğğğğğğğğğ
ben bakmadım..bakamammmmmmmmmmmmmm...
daha dogrusu belkı benı uyarmasalardı bende bakardım..ama bakma korkarsın dıyenler olmustu..ondan bakmıyorum..halbukı benım ılk dogumum normal dogum...hiçte iğrenç degıldı..
ben bırsey gormedım yanı...
dopktor gördüü akannehir akannehir akannehir akannehir

evet zaman cabuk gecıyor demııı...

Iyi geceler hanımlar ve tatlı bebişleri..herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım yarın sabah iş yerinde okuyacağım..güzel ve yorucu bir haftasonuydu..sabah yine iş başı...bu arada göbişlere bende resim ekledim..herkesi çok öpüyorum iyi geceler..

günaydınnn hayırlı haftalar herkese
cuma günü aşırı kasık ağrım oldu çok korktum doktorum hemen hastaneye çağırdı antibiotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum artmış ve akıntım çok fazla geliyordu ondada mantar çıktı erken doğuma sebep oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu çok korkuyorum kızlar sabahtan tekrar başladı kasık ağrım doktorumu arıcam birazdan umarım bebişime bişey olmaz ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…