- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.501
dün buraya girdim şu videoyo tıkladım nerden tıkladım kadının o sandelyede oturuş pozisyonunu gördüm o bana yetti tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi eşimde evde yoktu yattım hemen uyumaya çalıştım uyumuşum hemen allahtan çok korktum ya kendi kendime söz vermiştim bakmıycam öyle şeylere diye :gitme: nasıl dogurcam diye kara kara düşünoyorum psikolog yardımı almam lazım ama burda parayla bile gidebilecegim psikolog yok:gitme: napcam ben yamafoldumben
hunnyyyy allah seni bildiği gibi yapsın e miiii:mymeka: bi de link koymuşÇok üzgünüm çoook
hadi sen koydun ben niye bakıyosam
ufff kadının pozisyonunu görmek yetti zaten devamını izleyemedim kafamçokkarıştı
ıyyy iğrenç herkes bakıyodu yaaaeyvahedigeldismile
Bakasım çok geldi ama tutuyorum kendimi bakmıycam.:1ninca:
Korkuyorum diye diye korkutmayin kendinizi kizlar ya, boyle yaptikca gozunuzde buyutuyorsunuz.. Tarlalarda tek basina doguran kadinlar nasil doguruyor.. Hem Allahin yardimi buyuk siz saniyormusunuz ki insan kendi gayretiyle doguruyor? Rabbim yardim etmese koskoca bir can nasil cikar bir baska candan? Yureginizi ferah tutun hersey guzel olacak insallah :)
slm kızlar uzun zamandır giremedim
inşallah herkes iyidir
son bikaç sfya baktım da doğum videolarına falan bakanlar olmuş
ben hep 1.kızıma hamileyken şöyle düşünürdüm bu bebek karnımda kalacak değil ya nasıl olsa bi şekilde çıkacak.bir de çok zor olsaydı doğu ve güneydoğuda 8-10 tane doğurmazlardı diyordum.
bir de bol bol inşirah süresini okuyun,doğumu kolaylaştırırmış.
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
öptm hepiniziopuyorumnanaktan
Slm kızlar.. Nasılsınız?? dogum vdeoları konusunda eşim hep şöyle derdi: Eger izleyeceksen bahk onlar bile doguruyo diye düşün, izlemceksen de zaten ben bunlardan kolay dogurucam Rabbimin izniyle de, derdi.. Sanırım katılıyorum ona.. Bide malum rahatsızlıgımdan hastanede 8 gn yatınca bi sürü doguma şahit oldum.. Siz bilirsiniz ama normal dogum yapanlar dogumdan sonraki gün, sezeryanlar 3. gün evlerine gönderdiler ve çocugun emmesi bile değişiyor.. Normal dogum çocukları daha uysaldı.. Nacizane takiplerim :kedi:
kesinlikle normal doğum istiyorum benim korkum çok büyük deil
ama kocama bile yeni alışmışken bi oda dolusu insanın bana bakacak olması midemi kaldırıyokafamçokkarıştı
ayyy ne zormuş valla ayse fatma gibi az ism varken hemen karar verilirdi şimdi milyon tane isim var seçemiyoz işteemafoldumben
erva yı ve reyyenı daha ağırlıklı düşünmeye başladık
neyse daha çok var
eeee sen ne koycaaannlülülülülülü
arkadaşımm korkutma gözünü kimler kimler normal doğum yapıor biz mi yapamıcaz:1shok:dün buraya girdim şu videoyo tıkladım nerden tıkladım kadının o sandelyede oturuş pozisyonunu gördüm o bana yetti tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi eşimde evde yoktu yattım hemen uyumaya çalıştım uyumuşum hemen allahtan çok korktum ya kendi kendime söz vermiştim bakmıycam öyle şeylere diye :gitme: nasıl dogurcam diye kara kara düşünoyorum psikolog yardımı almam lazım ama burda parayla bile gidebilecegim psikolog yok:gitme: napcam ben yamafoldumben
ay canımm işte o kusma olayı şimdiden kötü ediyor benii ilk üç ayımda bile mide bulantılarıma rağmen kusmadımm zorladım kendimi çok kötü yawolumunekankayizsmilehaklısın ama o sancı anında o aklına bile gelmiyo ki
benim ilk doğumum malesef ve malesef ebe yaptırıp dikişi o atmıştı dikişin iyileşmesi bi hayli uzun sürdü
yoksa doğum anı bana zor gelmemişti
bunda da normal doğum yapmak istiyorum ama sanırım sezeryan olacak
bende narkozun etkisinden kolay kurtulamıyorum daha önce basit bir operayon geçirmiştim kusa kusa bir hal olmuştum.
Slm kızlar.. Nasılsınız?? dogum vdeoları konusunda eşim hep şöyle derdi: Eger izleyeceksen bahk onlar bile doguruyo diye düşün, izlemceksen de zaten ben bunlardan kolay dogurucam Rabbimin izniyle de, derdi.. Sanırım katılıyorum ona.. Bide malum rahatsızlıgımdan hastanede 8 gn yatınca bi sürü doguma şahit oldum.. Siz bilirsiniz ama normal dogum yapanlar dogumdan sonraki gün, sezeryanlar 3. gün evlerine gönderdiler ve çocugun emmesi bile değişiyor.. Normal dogum çocukları daha uysaldı.. Nacizane takiplerim :kedi:
haklısın ama o sancı anında o aklına bile gelmiyo ki
benim ilk doğumum malesef ve malesef ebe yaptırıp dikişi o atmıştı dikişin iyileşmesi bi hayli uzun sürdü
yoksa doğum anı bana zor gelmemişti
bunda da normal doğum yapmak istiyorum ama sanırım sezeryan olacak
bende narkozun etkisinden kolay kurtulamıyorum daha önce basit bir operayon geçirmiştim kusa kusa bir hal olmuştum.
bende izlemedim
ben normal doğumu yaşadım
benim korktuğum şey
dikiş olayı arkadaşalr
hayırlısı olsun inş. herşey güzel olacakk.
çatır çatırr doğururmuşuzzz
kesinlikle normal doğum istiyorum benim korkum çok büyük deil
ama kocama bile yeni alışmışken bi oda dolusu insanın bana bakacak olması midemi kaldırıyokafamçokkarıştı
arkadaşalr iyi pazarlar herkese temizliğim bitti,yemek işim bitti üzümlü kurabiye bile yaptım okul içinnnn....çamaşırları da serdimmm oturdumm şimdikkk:dance:
arkadaşalr üniversitede hep normal doğumun her açıdan en iyisi olduğunu okuduk...videolar izledikk...normal yolla doğan çocuklar sezeryanla olan çocuklara nazaran daha cesaretli daha hayata bağlı oluorlar!!!korkutmayın gözünüzü herşeyin normali iyi ve sağlıklı....ne nazlılar,ne zayıflar,ne engelliler vsss....normal doğum yapıyor...bi aksilik olmazsa bence hepimiz yapabiliriz...biribirimizi son ana kadar cesaretlendirelim bence kızlarrr.birbirimize bu desteği verelimm
Bu konuda ben de sonuna kadar normal doğumdan yanayım adı üstünde zaten :) Bir de benim ilk dogum oldugundan belki basıma gelicekleri bilmiyorum ya o yüzden mı bilmem hiç korkmuyorum zamanı gelince bı sekilde cikicak yani normal yada sezaryen ....
canım bol suyunu ıç..ve dınlenn...günaydın kızlar
dün doktora gittik ayrıntılı usg için.ama benim eşşek oğlum döndü totosunu yüzünü göstermedi bize.doktor %90 gösterir,%10 göstermez bebekler dedi,sizinki %10luk gruba girdi dedi,ne yaptıysak döndüremedik,ellerini kapadı yüzüne,daha da açmadı.ama çok şükür doktorumuz organları çok güzel dedi,beyin gelişimi filan çok iyiymiş,ama benim suyum çok iyi değilmiş.ona üzüldüm biraz bol bol su içip,dinlenmelisin yorulmak yok dedi.bizden haberler bukadarzemuszemus
iğğğğğğğğğğhunnyyyy allah seni bildiği gibi yapsın e miiii:mymeka: bi de link koymuşÇok üzgünüm çoook
hadi sen koydun ben niye bakıyosam
ufff kadının pozisyonunu görmek yetti zaten devamını izleyemedim kafamçokkarıştı
ıyyy iğrenç herkes bakıyodu yaaaeyvahedigeldismile
evet zaman cabuk gecıyor demııı...merhaba kızlar.aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
gülaycımm çok üzüldüm cnm Rabbim sabır versinn.:Saruboceq:
ayın 27sinde kontrolümüz var Allah izin verirse oğluşumu göreceğim çabucak geçse zaman.şaka maka 6.ayımızdayız sağ olana zaman ne çabuk geçiyor.yerimseniben
oyy maşallah canım.
bende 10 gun sonra kesın gramını ogrenıcem ınşallah..
gıt bakalım yenı doktora..
eskısınden memnun kalmadın mı..degıstırıcekmısın doktorunu.
çok yakın bir akrabamız vardı .Üniversite hastanesinde kadın doğum uzmanı prof.
Ona gidiyordum ama maalesef hamileliğimin 5. ayında çok hastalandı ameliyat oldu,şimdi işe gitmiyor. Ortada kaldım gibi bişey yani. Ben de o işe başlayana kadar başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Kızkardeşimin doktoruna görünücem salı günü. Bakalım o da diğer doktorlar gibi mi bulacak bebeğimin ölçümlerini.
canım..umarım bu doktorunuda seversın..oyy maşallah canım.
bende 10 gun sonra kesın gramını ogrenıcem ınşallah..
gıt bakalım yenı doktora..
eskısınden memnun kalmadın mı..degıstırıcekmısın doktorunu.
çok yakın bir akrabamız vardı .Üniversite hastanesinde kadın doğum uzmanı prof.
Ona gidiyordum ama maalesef hamileliğimin 5. ayında çok hastalandı ameliyat oldu,şimdi işe gitmiyor. Ortada kaldım gibi bişey yani. Ben de o işe başlayana kadar başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Kızkardeşimin doktoruna görünücem salı günü. Bakalım o da diğer doktorlar gibi mi bulacak bebeğimin ölçümlerini.
bızıde bılgılendır doktor donusu..
gunaydın cancerrrrrgünaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta geçirmenizi dilerima.s.
bu sabah emir i krese bıraktım..çok utlu oldu kresın ıçıne gırınce.."anne burası boyle bıryermı.çok begendım "dedı..
hemen adapte oldu..yarım gun yazdırdım..
ınşallah çok sever oglum kresı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?