- Konu Sahibi teknekazintisii
- #2.981
Doğru diyorsun..:))):Saruboceq: Şu testlerede az birzaman kala Allahım inşallah hepimizin bebişleri iyidir..
inşallah cnmm.. kocaman bi AMİNNNNN.. :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsun..:))):Saruboceq: Şu testlerede az birzaman kala Allahım inşallah hepimizin bebişleri iyidir..
arkadaşlar benim ne güzel azalmıştı bulantılarım ama sıcaktanmıdır nedir gene başladı.. Midem yanıyor ve heran çıkarmaya hazır bir durumum var..:bbo:
Merhaba herkese,
2011 Ocak annesi olacağımın müjdesini verdi doktorlar bana da. Biraz geç üye oldum buraya, 10 hafta 4 gün oldu hamilelik sürecim. Keyifli ama bir o kadar da yoğun tempoda bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve heyecanla bekliyorum bebişimizi kollarımıza alacağımız zamanı :CüvCüv:
Tüm annelere de sabır ve sağlık diliyorum buradan. Bu tanışma mesajımız olsun zaman içerisinde sık sık uğrarım buralara :)
selam kızlar nasılsınızgiremedim uzun zaman baktığım kadarıyla bi aksilik yok gibi görünüyor kimsedee
Merhaba herkese,
2011 Ocak annesi olacağımın müjdesini verdi doktorlar bana da. Biraz geç üye oldum buraya, 10 hafta 4 gün oldu hamilelik sürecim. Keyifli ama bir o kadar da yoğun tempoda bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve heyecanla bekliyorum bebişimizi kollarımıza alacağımız zamanı :CüvCüv:
Tüm annelere de sabır ve sağlık diliyorum buradan. Bu tanışma mesajımız olsun zaman içerisinde sık sık uğrarım buralara :)
kızlar öğrenebilcez mi acaba 12 hafta da? Bazısı öğrenirsin diyo bazısı erken diyo. Bizim 10 kişiden 8 iş kız diyor. Bide bu arada herkes mide bulanmasından şikayet ediyorya bende hiç bulantı filan yok ama ben korkuyom bazen bulansa bebeğim benimle gibi gelcek. Bazen acaba diyorum. Onun için çok üzülmeyin bebeğiniz size işaret veriyor.
12 haftada cinsiyet söylemek için çok erkenmiş. işte yüzde 50 lik bir tahmin var.. ama ona da fazla güvenmemek gerekiyor.. bu cumartesi bende 12 haftadan gün alacağım..çok heyecanlıyım.. hem bebişimi göreceğim için hem de testler için..cinsiyetini tahminde olsa merak ediyorum :))) opuyorumnanaktan
merhaba kızlar gecmısı okudum bıraz sanırım hersey yolunda bulantılarım sonucu yaklasık yarım saat oncekolumdan serumu cıkartabıldık.cok halsızlesmıstım gecede mıde agrısından uyuyamadım sanırım cok ıstıfra ettıgım ıcın mıdem agrımaya baslamıstı
merhaba kızlar gecmısı okudum bıraz sanırım hersey yolunda bulantılarım sonucu yaklasık yarım saat oncekolumdan serumu cıkartabıldık.cok halsızlesmıstım gecede mıde agrısından uyuyamadım sanırım cok ıstıfra ettıgım ıcın mıdem agrımaya baslamıstı
çok geçmiş olsun canımm..umarım bu haftadan sonra daha iyi olursun...
geçmiş olsun tatlım inşallah biran önce geçer bulantıların