- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.381
Tv8 de ebru şallı hamile yogası yapacakta bende yapıcam.Sizlerde yapın isterseniz.Çıkıyorum sonra gene görüşürüz by
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba.. Birkaç gün yoktum çok canım sıkkın( malesef çantam çalındı.. mafoldumben çantamla beraber daha 2 ay önce aldığım telefonum, cüzdanım, bütün kartlarım ehliyetim ve yaklaşık 2 bin lira param..... Nasıl üzgünüm bilemezsiniz.. Haftasonum rezalet geçti bu yüzden.. Bugün artık biraz daha iyiyim.. Allah kimseye yaşatmasın bunu
(( Çalanada haram zıkkım olsun...
merhaba ocak anneleri. beni listenizden silin çünkü dün bebeğim bana veda etti. Bu yaşadığımı ikinciye yaşıyorum. yıkımım daha büyük. daha fazla yazamıycam. kalp atımı durmuş onun için kaybettim.
İnegöl canım.Sen ?
merhaba herkese dün akşam ve bu sabah hastanedeydik yeni geldim serum taktılar ama ben sabaha karşı ufak çaplı bi deprosyon geçirip serumu çıkartırdım agladım:gitme: beni hastaneden çıkarın diye isyan ettim :sinifsinif:uyayamadım:çok üzgünüm: sonra bi ara sızmışım kendime geldim çıktım şu an iyiyim ya bana 3 serum takcakladı 2si takılmış oldu tekini taktırmadım herkese böylemi takıyolar anladım hastaneler bana göre değil allah yardımcım olsunkafamçokkarıştıgünadn hanımlarrr.kaydirigubbakcemile3
merhaba herkese dün akşam ve bu sabah hastanedeydik yeni geldim serum taktılar ama ben sabaha karşı ufak çaplı bi deprosyon geçirip serumu çıkartırdım agladım:gitme: beni hastaneden çıkarın diye isyan ettim :sinifsinif:uyayamadım:çok üzgünüm: sonra bi ara sızmışım kendime geldim çıktım şu an iyiyim ya bana 3 serum takcakladı 2si takılmış oldu tekini taktırmadım herkese böylemi takıyolar anladım hastaneler bana göre değil allah yardımcım olsunkafamçokkarıştı
günaydın cnm
geçmiş olsun cnm malesef hasteneleri hiç birimiz sevmiyoruz ama sağlığımzı için ecbur katlanıyoruz.Senin ve bebeğinin sağlığı için serum gerekiyorsa sabret cnm bu günler geçecek bi anı olarak kalacak. :1hug:
merhaba ocak anneleri. beni listenizden silin çünkü dün bebeğim bana veda etti. Bu yaşadğımı ikinciye yaşıyorum. yıkımım daha büyük. daha fazla yazamıycam. kalp atımı durmuş onun için kaybettim.
canım çok geçmiş olsun üzülme çok fazla cana gelmesin allah korumuş seni :teselli:çalan hırsızında kursağında kalsın inşallah ş......siz :mymeka:Kızlar merhaba.. Birkaç gün yoktum çok canım sıkkın( malesef çantam çalındı.. mafoldumben çantamla beraber daha 2 ay önce aldığım telefonum, cüzdanım, bütün kartlarım ehliyetim ve yaklaşık 2 bin lira param..... Nasıl üzgünüm bilemezsiniz.. Haftasonum rezalet geçti bu yüzden.. Bugün artık biraz daha iyiyim.. Allah kimseye yaşatmasın bunu
(( Çalanada haram zıkkım olsun...
günaydın canım ben 2 kg aldım :kedi:inşallah doğuma kadar çok fazla almam akannehirbebişinede kocaman maşallahgünaydın kızlar,
bugün sabah tartıldım hala aynı kilodayım 3 ay olacak ama ben kilo almadım kaydirigubbakcemile2 eşimde diyorki sen aniden şişeceksin kaydirigubbakcemile3
doktorum takdir ediyor şu zamana kadar kilo almamam iyiymiş,bebişde sağlıklı maşallah :Saruboceq:
canım geçmiş olsun,mutlaka çalan kişiden çıkar bunun acısı merak etme .
canım çok üzüldüm senin adına rabbim yardımcın olsun:gitme:inşallah daha hayırlı daha sağlıklı evlat versin sana:Saruboceq: ne desekte içindeki acıyı durdurmaz biliyorum sabır diliyorum sana :teselli:merhaba ocak anneleri. beni listenizden silin çünkü dün bebeğim bana veda etti. Bu yaşadğımı ikinciye yaşıyorum. yıkımım daha büyük. daha fazla yazamıycam. kalp atımı durmuş onun için kaybettim.
geçmiş olsun elifcim neden serum verdiler kuzum bulantın içinmiCADIARZUbende nefret ediyorum hastaneden ama mecburen katlanıyoruz bebişlerimiz için hele kan alma meselesi oldumu içime fenalıklar geliyorakannehirmerhaba herkese dün akşam ve bu sabah hastanedeydik yeni geldim serum taktılar ama ben sabaha karşı ufak çaplı bi deprosyon geçirip serumu çıkartırdım agladım:gitme: beni hastaneden çıkarın diye isyan ettim :sinifsinif:uyayamadım:çok üzgünüm: sonra bi ara sızmışım kendime geldim çıktım şu an iyiyim ya bana 3 serum takcakladı 2si takılmış oldu tekini taktırmadım herkese böylemi takıyolar anladım hastaneler bana göre değil allah yardımcım olsunkafamçokkarıştı
sabertmeye çalıştım ama bi anda nasıl anlatsam panik atak gibi oldum sanki ya çok üzüldüm sonra ama o an o duygularla baş edemedim malesefbenneyaptımki
kızlar ben şuanda 8+2 hamileym.bir sitede gördm 7+0 we 7+6 arası 8 haftalık...8+0 we 8+6 arasıda 9 haftalık oluomuş...yani ben şuan 9 haftalıkmıyımm .nasıl oluo bu hesap doğrumu
bu arada herkese günaydın direk konulara daldım günaydını unuttumkaydirigubbakcemile3
Ben de -1 kilodayım çok aşırı mide bulantım olmadı 10 gün sıkıştırdı o kadar ama artık her isteğimi yiyemiyorum. Ne yersen bi kere daha düşünüyorum nerdeyse haftanın 2 günü kahvaltıyı poğaca ile yapan ben hamileliğimi öğrendiğimden beri iki sabah anca yemişimdir. pilavı, şerbetli tatlıları hayatımdan çıkardım. onu yiyeceğime meyve yerim diyorum. Umarım böyle devam ederde çok fazla kilo almadan tamamlarım.
slm kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş