• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım teori doğrumu :))) gerçi elma şekerinin tutmuş bizimde tutabilir... dediğiniz gibi benim ne oğlum ne kızım var hangisi gelmek isterse gelsin :)))) sağlıklı hayırlı olsunda...
ya ben resim eklemeye çalışıyorum sürekli yüklemede sorun yaşandı diyor.. evde de denedim aynı niye hep beni buluyor.....akannehir
28,270 ıu/f 0,6029 MoM
benım free deger
ANLAYAN VARMI ACEP..
BAKALIM DOGRU ÇIKACAKMI FREE

bendede göbüş möbüş yok..sabah dumduz..akşama kadar su yemek ..şişiyor...bırde halen ıştahsızlık var...yemek yıyemıyorum.zatten mıdemde hazmetmıyor..acıkmıyorum o yuzden..hazımsızlık sıskınlık yapıyor..koca göbüş oluyorum akşama dogru..ama sabah foss ..inmiş göbüş...

benım doktorum onumuzdekı hafta pazartesı donuyor yıllık ıznınden..daha ıkılı test sonucumu gosteremedım...haftaya pazartesı ıkılı test sonucumu gosterırken ultrasona sokmaz tabı...
15 gun sonrakı kontrolde bakar belkı cınsıyete..
3 lu test yapıyormu devlet hastahenesı...ıkılı testı ozel labaratuarda yaptırdık..uçluyude ozeldemı yaptırcenız kızlar..

Arkadaşlar 9 + 2 hamileyim.ılk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.ıkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile

Arkadaşlar 9 + 2 hamileyim.İlk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.İkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile

tabıkı gıt...
o doktordan memnun degılsen başka doktora gıt..
devlete mı ,ozele mı gıdıyorsun..

adilemir sağol canım
ocak 2011 erkek dolu olacak sanırım gamyoncuiremsu

Galiba benim bebeğimde erkek olacak.Gönlümde kız bebek var aslında ama allah sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tabi.Aşermelerimden falan erkek diye düşünüyor herkes.Bende erkek hissediyorum.

Arkadaşlar 9 + 2 hamileyim.İlk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.İkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile

canım nedesem bilmem ki, ben sürekli bebişi görmek istiyorum hareketlerini sağlıklı olduğunu ,1 aylık zaman bile geçmiyor.. zaten normal seyreden hamileliklerde rutin kontrol 1 ay sonra ben ihmal etme derim... dr. dan memnun değilsen yakınken değiştir istersen ..kaydirigubbakcemile5

Devlete gidiyorum.Peki bu ikili test falan çok mu pahalı sigortam falan da yok.Çok masraf oluyor bize akannehir Zaten bebeği falan göstermiyorki 2 dk kendi bakıyo resmini tutuşturuyor elime.Maddi durumumuz da iyi değilki özele gidelim. Ne yapayım bilemedim.Doktor değiştirsemde aynı olacak harala gürele

o zaman canım doktorunu değiştir,ilgili bir doktor aynı zamanda iyi bir arkadaş ve psikolog olabiliyor,bebeğini bu yüzden görmeyi engelleme,insan her gidişinde daha da bir bağlanıyor hatta ben şu an zamanı sayıyorum önümüzdeki randevumuz 10 Ağustos'ta :2:
Allahtan ki oğlumun cd'si çıktı teyzeleri bakıp bakıp seviyorum kaydirigubbakcemile3

topiğe artık kız gelsin oğullarımıza nasıl gelin bulacağız yoksa kaydirigubbakcemile3

benım doktorum onumuzdekı hafta pazartesı donuyor yıllık ıznınden..daha ıkılı test sonucumu gosteremedım...haftaya pazartesı ıkılı test sonucumu gosterırken ultrasona sokmaz tabı...
15 gun sonrakı kontrolde bakar belkı cınsıyete..
3 lu test yapıyormu devlet hastahenesı...ıkılı testı ozel labaratuarda yaptırdık..uçluyude ozeldemı yaptırcenız kızlar..
ben özel hastanede yaptırdım canım çünkü bizim dktr özel hastanede çalışıyor 3lüyüde orda yaptırırımboshayallersmile

sen kalp atışlarını falandamı duymadın canım ben çatlıyom meraktan elimden gelse herhafta gitmek isterim akannehirbence daha iyi ilgilenen bi dktr bul ve kontrollerini aksatma a.s

Yok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.ılk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:

Ben özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 25 tl bir kere özel muayenesine gitmiştik doktorum hastanede sadece perşembe günleri oluyor çünkü bir sonra ki muayene için yine özeline gideceğiz çünkü şehir dışına çıkacağım perşembeden önce özelide 100 tl

Devlete gidiyorum.Peki bu ikili test falan çok mu pahalı sigortam falan da yok.Çok masraf oluyor bize akannehir Zaten bebeği falan göstermiyorki 2 dk kendi bakıyo resmini tutuşturuyor elime.Maddi durumumuz da iyi değilki özele gidelim. Ne yapayım bilemedim.Doktor değiştirsemde aynı olacak harala gürele
ben devlette bır doktora gıdıyorum...
ama 3. de buldum bu doktoru...ılk ıkısı acayıp gıcıktı...hiç soru sorulmuyordu..bunu tavsıyyeyle buldum..çok memnunum...oglumu ozelde dogurdum...ama bu doktor ozeldekı doktordan daha ılgılı masallah..
şimdı oturdugum yerde guvenebılecegım bır özel hastahane zatten yok ..
ıkılı testıme 80 tl odedım ben...
uçlu testı ozel labaratuar 60 a yapacakmış oyle soyledı..ama bazılarından uçluyu devlet hastanesı yapıyor dıe duydum..sormak lazım doktora..

ben özel hastanede yaptırdım canım çünkü bizim dktr özel hastanede çalışıyor 3lüyüde orda yaptırırımboshayallersmile

s
anladım canım
o zaman canım doktorunu değiştir,ilgili bir doktor aynı zamanda iyi bir arkadaş ve psikolog olabiliyor,bebeğini bu yüzden görmeyi engelleme,insan her gidişinde daha da bir bağlanıyor hatta ben şu an zamanı sayıyorum önümüzdeki randevumuz 10 Ağustos'ta :2:
Allahtan ki oğlumun cd'si çıktı teyzeleri bakıp bakıp seviyorum kaydirigubbakcemile3

topiğe artık kız gelsin oğullarımıza nasıl gelin bulacağız yoksa kaydirigubbakcemile3
evet ya...kız benden gelsın demii...
gelın olur sızın oğlanlardan bırıne..

Back
X