• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.İlk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:
sende haklısın canım üzüldüm :gitme:burda özeline o kadar para yatırdığın halde ilgilenmiyolar ben 2 dktr değiştirdim bu yüzden Çok üzgünüm çoookşimdiki dktrum çok iyi nazar değmesin:nazar:benim aklımdan geçen bütün sorulara daha sormadan cevaplıyor inşallah sizinde durum düzelince iyi bi dktr bulursun :1hug:

Peki devlet hastanesine giden arkadaşlar size bebeğinizin kalp atışları dinletildi mi?Devlethastanesi olduğu için muayeneler kısa kısa oluyo ondan mı dinletmediler bana yoksa doktorun ilgisizliğinden mi ?

amin canım cümlemizin inşallah

ha bu arada citosun kız olunca ben talibim çok önceden söyledim kaydirigubbakcemile3

erkek anneleri ona göre gelin bulun topikten kaydirigubbakcemile3
biz topik kertmesi olduk demikaydirigubbakcemile3
benim kız olursa yeri hazır ona göre denize söz verdimkaydirigubbakcemile3

Zap Zup cum ben 5.haftada gittim ilk gidişimdi keseyı gorduk
7.haftada gittim bebegı gordu nokta şeklinde :))
doktorum bı sıkıntım olmazsa 4 hafta gelmeme gerek olmadıggını soyledı
11.haftada gıttım bebegım cok buyumustuu ınananmadım
12.haftada ikili test için gitim.
test sonucunu telefonla konustuk,çok sukur bısey yok,17.hafataya kadar gelmeyebılırsın dedı doktor,sormadım ama sanırım 3lu test olacak o haftada.

benım gordugum kadarıyla bı sıkıntın sıkayetın olmadıgında ayda bır yeterlı oluyor bırde test zamanlarını takıp etmelısın.

Peki devlet hastanesine giden arkadaşlar size bebeğinizin kalp atışları dinletildi mi?Devlethastanesi olduğu için muayeneler kısa kısa oluyo ondan mı dinletmediler bana yoksa doktorun ilgisizliğinden mi ?
canım sen hangi ilde yaşıyorsun büyük şehirlerde pek ilgilenilmiyor malesef büyük hastaneler hariçbilmiyorumkismilebizim burda ilk önce ana sağlığa gidiliyor ordan hastaneye sevk oluyor ana sağlıkta bile ultrasonla güzelce muayene ettiler beni ilk gittiğimde :umursamaz:

Zap Zup cum ben 5.haftada gittim ilk gidişimdi keseyı gorduk
7.haftada gittim bebegı gordu nokta şeklinde :))
doktorum bı sıkıntım olmazsa 4 hafta gelmeme gerek olmadıggını soyledı
11.haftada gıttım bebegım cok buyumustuu ınananmadım
12.haftada ikili test için gitim.
test sonucunu telefonla konustuk,çok sukur bısey yok,17.hafataya kadar gelmeyebılırsın dedı doktor,sormadım ama sanırım 3lu test olacak o haftada.

benım gordugum kadarıyla bı sıkıntın sıkayetın olmadıgında ayda bır yeterlı oluyor bırde test zamanlarını takıp etmelısın.

Çok teşekkürler canım ya içime su serptin.Gİdersek bayağ bi sıkıntıya giricez maddi yönden boshayallersmile

Yok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.İlk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:

Benımde devlet hastanesıne gıden arkadaslarım oldu,boyle sıkıntıları olmadı. eger sansın varsa başka devlet hastanelerını arastır canım veya gıttıgın hastanede farklı doktorları...cunku bebegının kalp atısını dınlemek,onu gormek en doğal hakkın.hangı sehırdesın bılemıyorum ama KK danda senın yasadıgı sehırde hamıle olan vardır

ben özele gıdıyorum, rahat edıyorum ama benımde acaba acıl bı durum yasarsam pişman olurmuyum dıye kafama takılıyor. cunku en guzel özel hastane bıle bı dogum hastanesı kadar olamaz....
hepımız sağsalım kucağımıza alalım ınsallahh ne zor işmişşş

ben özele gıdıyorum, rahat edıyorum ama benımde acaba acıl bı durum yasarsam pişman olurmuyum dıye kafama takılıyor. cunku en guzel özel hastane bıle bı dogum hastanesı kadar olamaz....
inşallah canım:Saruboceq:

Bu gidişle bu topikten bulamayacağız gibi erkek kaynıyor maşallah kaydirigubbakcemile3
ewet 2011 de erkek nüfusuna bayağı bi katkıda bulunmuş olucak bu topik:lepi:

bizim şimdi ki ev ssk devlet ve özel hastanenin ortasında hepsine de yakın yürüyerek 5 dk falan en yakını en uzağı da 10 dk o yönden rahatız gittiğim özel hastanede Antalya nın en büyük özel hastenesi baya donanımlı
ama inşallah 2 ay sonra taşınacağız onunda hemen karşısında devlet hastanesinin birimi var ona hiç gitmedim ama kadın doğumu var mı onu bile bilmiyorum ama ben yine buraya gelirim iş yerim de burda zaten

Allah yardımcınız olsun,inşallah daha güzel ilgilenen bir devlet hastanesi bulursunuz.

ben devlette bır doktora gıdıyorum...
ama 3. de buldum bu doktoru...ılk ıkısı acayıp gıcıktı...hiç soru sorulmuyordu..bunu tavsıyyeyle buldum..çok memnunum...oglumu ozelde dogurdum...ama bu doktor ozeldekı doktordan daha ılgılı masallah..
şimdı oturdugum yerde guvenebılecegım bır özel hastahane zatten yok ..
ıkılı testıme 80 tl odedım ben...
uçlu testı ozel labaratuar 60 a yapacakmış oyle soyledı..ama bazılarından uçluyu devlet hastanesı yapıyor dıe duydum..sormak lazım doktora..

anladım canım
evet ya...kız benden gelsın demii...
gelın olur sızın oğlanlardan bırıne..

ben başka topiklere de gireyim belki bulurum oğluma bir gelin adayı kaydirigubbakcemile3

bana bi doktor şunu dedi
erkek boşaldığında bir madde varmış meninin içinde ve o düşüğe sebep oluyormuş...çünkü rahmin kasılmasına yol açıyormuşş
hele hele ben 5 yıl sonra ve tüp bebekle elde ettim bu bebeği...hiç kusura bakmasın manuel takılsın...çok istiyosa...

meraba cnm.okuyunca çok sevindim senin için.tüp bebekmiş ve başarmışsınız.rabbim yardım etmiş size.
bende 2 kez tüp yaptırdım 2. tuttu ve düştü şimdi normal yolla hamile kaldım.hiç bişeyi görmüyo insanın gözü.valla cinsellik falanda en son geliyo aklına.ben 2 aydır evde hapis durumunundayım sokağa bile çıkmıyorum değil cinsellik numrumda bile değil.

ne kaldı ocağa ALLAHIMIN yardımıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım herşey dahada güzel olur...

selam kızlar.benim üzerimde bugün acayip bir yorgunluk var,kolumu kıpırdatasım yok.yatmak da istemiyorum sonra migrenim tutuyor.
buarada migren için çin yağı diye bir yağ aldım aktardan,mucizevi bir şekilde rahatlatıyor ağrıları,başağrısı çekenlere duyrulur.

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun ankarada?sonunda ankarada bir hamile arkadaş buldum topiktekaydirigubbakcemile3

Aaa ne guzel bende bu topıkte hiç Ankaralı yok dıyodum
Canım ben Mesa Hastanesine gidiyorum.Dr.Tamer Bilensoy'a.memnunum şimdilik.Başka bir doktoa gıtmedıgım.

zap canım bütün devlet hastaneleri aynı değil
2 li 3 lü testi devlette yapıyor diye biliyorum ben

cambaz geçmiş olsun canım benim
çin yağını alnına mı sürüyorsun?

Back
X