• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar topiğinize katılmıştım zor zamanlar geçirdim ve giremedim henüz daha ocak annesimi şubat annesimi olcağımı kestiremiyorum ama bu topiğe yazmaya karar verdim benden bi kaç hafta tecrübelisiniz en azından yardımcı olursanız sevinirim...normalde 10+3günlük falan ama ultrasonda 9+3 çıkıyor bu normal bi durummu acaba ?

merhaba arkadaşlar topiğinize katılmıştım zor zamanlar geçirdim ve giremedim henüz daha ocak annesimi şubat annesimi olcağımı kestiremiyorum ama bu topiğe yazmaya karar verdim benden bi kaç hafta tecrübelisiniz en azından yardımcı olursanız sevinirim...normalde 10+3günlük falan ama ultrasonda 9+3 çıkıyor bu normal bi durummu acaba ?

normal canım bebek sonradan yakalıyor arada ki farkı bende de 4 günlük vardı en son gittiğimizde tam haftasında dedi

selam kısssllaaaaaarrrrrr.bebişimi gördüm bugün.ikili test istedi doktorum.yarın onu yaptırcam.sizler nerelerde yaptırdınız devlet mi özel mi.ücretler nasıldı yazarsanız sevinirim.bebişim coh datlı yaaaaaazemuszemus

teşekkürler cevabın için içime su serpildi bide bişey daha sorucam ben tam 9 haftalık gittiğimde bebeğimin ellerinin kollarının hareket ettiğini gördüm ve çok şaşırdımm kordondan geçen besinleri falan gösterdi drumuz sizler o haftalarda dra giitinizmi nasıldı bebeklerinizin durumu??

Back
X