- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.481
sağol canım evet ikizler:CüvCüv::CüvCüv:hayırlı olsun ikizler bide maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım evet ikizler:CüvCüv::CüvCüv:hayırlı olsun ikizler bide maşallah
sağol canım evet ikizler:CüvCüv::CüvCüv:
sağol canım evet ikizler:CüvCüv::CüvCüv:
canım evet galiba tanışıyoruz :)dirimcim biz senle tanışıyoruz galiba hatırladın mı hayırlı olsun canım sen de hamileymişsin
hemen bir topik açalım bu konuyla ilgili süper olur
Kızlar slm,
Benim free beta hcg eğerim 133, doktorum büyük ihtimalle erkek demişti, bilemiyorum artık, hayırlısı...
Birde tam kan sayımımda hemoglobin 10 çıkmış, demir hapını ikiye çıkartım.
kızlar ben çıkıyorum
iyi akşamlar
hayırlı olsun canım benim de ikiz olcak ilk ultrasonda tek göründüğü için 11ocak demişti doğuma ama galiba aralıkta olur bu şekilde hayırlısı bakalım[/QUOT
hayırlı olsun canım ne güzel senin de ikiz maşallah![]()
canım evet galiba tanışıyoruz :)
eski topiklerden galiba
hayırlı olsun canım ikizlerin kısmetse doğum ne zaman?
sağol canım zemuszemuskaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilene güzel demek ikiz bekliyorsun,maşallah diyeyim:)
evet canım galiba ocak 1 nasipse senin ne zamn
merhaba arkadaşlar topiğinize katılmıştım zor zamanlar geçirdim ve giremedim henüz daha ocak annesimi şubat annesimi olcağımı kestiremiyorum ama bu topiğe yazmaya karar verdim benden bi kaç hafta tecrübelisiniz en azından yardımcı olursanız sevinirim...normalde 10+3günlük falan ama ultrasonda 9+3 çıkıyor bu normal bi durummu acaba ?
selam kısssllaaaaaarrrrrr.bebişimi gördüm bugün.ikili test istedi doktorum.yarın onu yaptırcam.sizler nerelerde yaptırdınız devlet mi özel mi.ücretler nasıldı yazarsanız sevinirim.bebişim coh datlı yaaaaaazemuszemus