• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım benim de dikkatimi çekti normal tekil gebelikte beebğimin 1 şubatta doğması gerekiyor ama ikiz olunca 36 hafta deyince ocakta doğum inşallah senin de galiba ocak sonu dimi

evet cnm ocak sonu 30-31 ocak ama okadra kalmaz herhlde bilmiorum :Dnasıl gidio hamileliğin

merhaba arkadaşlar topiğinize katılmıştım zor zamanlar geçirdim ve giremedim henüz daha ocak annesimi şubat annesimi olcağımı kestiremiyorum ama bu topiğe yazmaya karar verdim benden bi kaç hafta tecrübelisiniz en azından yardımcı olursanız sevinirim...normalde 10+3günlük falan ama ultrasonda 9+3 çıkıyor bu normal bi durummu acaba ?

canım geç döllenmedir benim de bir kaç gün geriden geliyor

denizcim seni ziyarete geldim,sizde hızla ilerliyorsunuz valla,nisan topiğinede hiç giremiyorum artık herkes gidince pek tanıdıklar kalmadı bende aralık topiğine anca girebiliyorum diye oraya giremiyorum artık,buarada bende özelde yaptırdım kızlar 95 lira vermiştim hem sgk ödedi yani bi kısmını testlerde sosyal güvenceniz varsa 300-500 lira vermeye gerek yok heryer aynı şeyi yapıyo yani

canım benim hamilelik çok zor geçiyor bulantılar çok zorluyo aferdersin bugün ç:bbo:ıkarmamk için kendimi zorluyorum resmen senin nasıl geçiyor

bnmde çok ii gidio bişi yok şimdilik dilimi ısırayım :) ilk başlarda kanamm wardı düşük tehlikesinden dolayı ama atlattım sanırım onun dışında bişi yok

denizcim seni ziyarete geldim,sizde hızla ilerliyorsunuz valla,nisan topiğinede hiç giremiyorum artık herkes gidince pek tanıdıklar kalmadı bende aralık topiğine anca girebiliyorum diye oraya giremiyorum artık,buarada bende özelde yaptırdım kızlar 95 lira vermiştim hem sgk ödedi yani bi kısmını testlerde sosyal güvenceniz varsa 300-500 lira vermeye gerek yok heryer aynı şeyi yapıyo yani

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

ben arada bakıyorum nisan topiğine seyrekde olsa yazıyorum bazen de yazmadan çıkıyorum eski tadı kalmamış

birde arada sizin topiğe takılıyorum

bende özele yaptırdım ama 45 aldılar sizin bize göre pahalı ilden ile de fark ediyor sanırım

45 tl verdik canım

yaa ben de özel hastaneye gidiyorum ama sgk lı olmama rağmen 130 lira dediler bana biraz pahalı gibi geldi.daha önceden de sağdan soldan duyuyodum 30-40 liraya yapılıyo diye o yüzden sordum.:uhm:devlet hastanelerini bi araştırıyım olmazsa burda yaptırcam mecbur

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

ben arada bakıyorum nisan topiğine seyrekde olsa yazıyorum bazen de yazmadan çıkıyorum eski tadı kalmamış

birde arada sizin topiğe takılıyorum

bende özele yaptırdım ama 45 aldılar sizin bize göre pahalı ilden ile de fark ediyor sanırım

evet cnm ya bizim kızların çoğu dağılınca ben durdum bisüre ama muhabbet olmuyordu pek zaten sonra iş güç derken giremedim anca biyere bakıyorum işte evde olunca,

bilmiyorumki cnm olabilir ben arada bi polikliniğe gitmiştim kadın bana 2li test zamanın yaptırmak istersen burda 65 lira demişti bende yaptırcağım yer var demiştim,illere göre de olabilir belki her hastane kafasına göre fiyat koyuyoda olabilir cnm,sen daha işten çıkmadınmı geç oldu

selam kısssllaaaaaarrrrrr.bebişimi gördüm bugün.ikili test istedi doktorum.yarın onu yaptırcam.sizler nerelerde yaptırdınız devlet mi özel mi.ücretler nasıldı yazarsanız sevinirim.bebişim coh datlı yaaaaaazemuszemus
bende ozelde yaptırdım..80 tl ye
canım benim de ocak 1 ile şubat 1 arası olabilir 36. hafta tam 1ocağa denk geliyor bizde

hayırlısı olsun..ikizler maşallah..olumunekankayizsmile

Back
X