• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kıyafet konusuna gelince benim pek bi sorunum yok şimdilerde 50 kilodan 44 e düştüm kafamçokkarıştı kıyafetlerim hala oluyo. sadece biras göbeğim çıktı ama pantolanlarımda düşük bel olduğu için göbeğim üstte kalıyo rahat rahat giyiyorum yani. inş bayrama kadar bööle gider. kilo alsamda 50 ye kadar yolu var aklinialirimsmile

kızlar benim bi arkadaş istanblda özel sema hastanesinde normal olark yaptırdı doğumu ama 1500 tl almışlarsezeryan da 2500 tl oluyomuş ama arkadaşın dediğine göre süper ilgi gösteriyolarmış
bir de bazı özel hastaneler gibi sezeryana almıyolarmış hemen normal yoldan olması için gerekeni yapıyolarmış

arkadaşlar kıyafet konusuna gelince benim pek bi sorunum yok şimdilerde 50 kilodan 44 e düştüm kafamçokkarıştı kıyafetlerim hala oluyo. sadece biras göbeğim çıktı ama pantolanlarımda düşük bel olduğu için göbeğim üstte kalıyo rahat rahat giyiyorum yani. inş bayrama kadar bööle gider. kilo alsamda 50 ye kadar yolu var aklinialirimsmile

ben de 47 den 44.7 ye düştüm daha da düşmekten korkuyorum

ben de 47 den 44.7 ye düştüm daha da düşmekten korkuyorum

bende de aynı korku var ama doktorum aşırı kilo vermiyosun dedi. bide 3. aydan sonra zaten kilo almak en normaliymiş. 3. aya kadar kilolarda düşüş olabiliomuş. inş alırıs bundan sonra13-14 haftadan sonra kilo alımı başlıyomuş aklında bulunsun.

canım ben medıcal ahmet yılmaza gıdıyorum yaklasık 6 kere falan muayne olmusumdur memnunum

ahmet beyi bende duymuştum çok iyi die. ama bi arkadaşım onda doğum yaptı Allahdan sezeryandı çok geç gelmiş 5-6 saat gibi bide doğumdan sonra sağlık sorunları oldu verdikleri ilacın dozu fazla gelmiş gözlerinde kaymalar filan olmuş yani personelin ilgisinden hiç memnun değildi.
tabiki kötülemek için demiyorum sadece duyduklarımı aktarmak istedim.
heryerden herşey duyuyoruz inş hayırlısyla atlatırıs.

ahmet beyi bende duymuştum çok iyi die. ama bi arkadaşım onda doğum yaptı Allahdan sezeryandı çok geç gelmiş 5-6 saat gibi bide doğumdan sonra sağlık sorunları oldu verdikleri ilacın dozu fazla gelmiş gözlerinde kaymalar filan olmuş yani personelin ilgisinden hiç memnun değildi.
tabiki kötülemek için demiyorum sadece duyduklarımı aktarmak istedim.
heryerden herşey duyuyoruz inş hayırlısyla atlatırıs.

benımde ıkı arkadasım ahmet beyde dogum yaptılar bırı sezeryan bırı normal dogum ıkısıde cok memnun kaldılar bende memnunum heryerde bırsey var bu bırazda kısmet bazısı ıyı zamana denk gelıyor bazısı kotu kı bu ıkı arkadastan bırı ssklıydı durumuda pek yoktu baya ılgılenmısler halada ona gıdıyor kontrole

selam kızlar

herkeste benim gibi aynı şeyleri düşünüyomuş kıyafet,ayakkabı ve mont.

bnmde pantolonlarım oluyo ama daha sonra çok rahatsız ediolar göbeğimi sıkıo bnde mecbur eşofmanlarla dolaşıorum yarın çıkıcam alışverişe ama nasıl şeyler alayım hiç bilmiyorum hamile pantolon falan alan varmı?

şirinem nasıl oldun bulantıların geçti mi kilo almaya başaldın mı

canım gün içinde bulantı yok artık ama sabahları ya öğürtü var yada bazen cıkarıyorum malesef hemde her sabah.kıloya gelınce 45 lere dusmustum 46 ,700 gr olmusum sımdı cok yıyemıyorum hala.bıraz daha ılerıde ıyıce azalıcak sanırım dr öle demıstı öle umut edıyorum ama buna şükür tabi ne kötü gunlerı 8 ,9,10,11 haftalarrrrrr hatırlamak istemıyorum sen nasıl oldun azaldımı bulantılar .yazmıstım aslında ama görmedın herlade bebıslerde ıyıdır inş

selam kızlar

herkeste benim gibi aynı şeyleri düşünüyomuş kıyafet,ayakkabı ve mont.

bnmde pantolonlarım oluyo ama daha sonra çok rahatsız ediolar göbeğimi sıkıo bnde mecbur eşofmanlarla dolaşıorum yarın çıkıcam alışverişe ama nasıl şeyler alayım hiç bilmiyorum hamile pantolon falan alan varmı?

Merhaba canım ben almayı düşünenlerdenim bu hafta içi bende bir bakacam

benımde ıkı arkadasım ahmet beyde dogum yaptılar bırı sezeryan bırı normal dogum ıkısıde cok memnun kaldılar bende memnunum heryerde bırsey var bu bırazda kısmet bazısı ıyı zamana denk gelıyor bazısı kotu kı bu ıkı arkadastan bırı ssklıydı durumuda pek yoktu baya ılgılenmısler halada ona gıdıyor kontrole

tabiki herkese aynı şey olacak değil. birasda şans meselesi..
ama insan düşünüyo herşeyi.
gidersin devlet hastanesinde çok güzel olur ama özel hastanede olur çok kötü olur. belli olmas onun için bol bol dua edelim hayırlısıyla olsun bitsin :Saruboceq:

sağol şirinem ben de bazı gün çıkarıyom bazı gün iiym bide geçen akşam çok fena başım ağrıdı gece kafama patates falan bağladım ve 1saat anca uyudum gece boyu.ertesi gün eczaneye danışarak ve önceki hamileliğimden hatırladıma göre minoset aldık akşam içtim yatana kadar 4defa çıkardım bilmem ilaçtan bilmem çıkacağı vardı.şu an gribim biraz onun sıkıntısı var ama öncekine göre binlerce şükür iyiyim.bebekler ii biri %99kız diğeri de büyük iht kız dedi bakalım hayırlısı bide evde vardı üçleyeceğiz seninki neydi

kızlar waikikiden 2tane eşofman altı aldım hamile reyonundan biri gri diğeri siyah çok aşırı rahat öle fazla diz de yapmıyo fiyatı da çok uygun20şer TL.hatta siyahı okulda bile giydim ince bi penyeden olduğu için pantolon gibi duruyor tavsiye ederim

kızlar waikikiden 2tane eşofman altı aldım hamile reyonundan biri gri diğeri siyah çok aşırı rahat öle fazla diz de yapmıyo fiyatı da çok uygun20şer TL.hatta siyahı okulda bile giydim ince bi penyeden olduğu için pantolon gibi duruyor tavsiye ederim

iiymiş ya sanırım en uygun lcw hem fiyat hemde çeşit bakımından

iiymiş ya sanırım en uygun lcw hem fiyat hemde çeşit bakımından

Evet canım ben hep lcw den aldım şimdiye kadar bir sürü üst oldu ama daha alt kısım için almamıştım bu hafta içi alırım büyük ihtimal

pazardan büyük beden iki penye kapri aldım onları giyiyorum iş yerimde sorun olmuyor zaten eşofmanla falan geliyorum

sağol şirinem ben de bazı gün çıkarıyom bazı gün iiym bide geçen akşam çok fena başım ağrıdı gece kafama patates falan bağladım ve 1saat anca uyudum gece boyu.ertesi gün eczaneye danışarak ve önceki hamileliğimden hatırladıma göre minoset aldık akşam içtim yatana kadar 4defa çıkardım bilmem ilaçtan bilmem çıkacağı vardı.şu an gribim biraz onun sıkıntısı var ama öncekine göre binlerce şükür iyiyim.bebekler ii biri %99kız diğeri de büyük iht kız dedi bakalım hayırlısı bide evde vardı üçleyeceğiz seninki neydi

canım doktor bızede pipisi gorunmuyo buyuk olasılıkla kız dedıkaydirigubbakcemile3 bas agrısı içiçn sana bı önerım olucak ingiliz nanesı yagı al sakaklarına masaj yap ben cıddı mıgren hastasyıdım şükürki bebekle bıraz azaldı.bulantıların gecmesıne daha var sanırım mecbur dayanıcaz

Back
X