- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #20.581
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldiiii çok öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldiiii çok öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun
hunny,shaker_cat,gülay,belgün
çoookkk gülelim hep beraber inşallah
ayy bi arkadaşım doğum yapmış oğluşu olmuş
face ye foto koymuş nasıl tatlı maşşallaah
bu arada ben diziyi kaçırduuum
kocikim evde yok yine işte koltukta uyuyakalmışım ben de
namazımı bile kılmadım hala
kalkıp kılıp yatıyımm
hadi iyi geceler tatlı rüyalar![]()
ah canım benim yaaaa kıyamammm![]()
sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluoizlemicem diorum ama merak
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sanabak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo
![]()
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benle![]()
ay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo
![]()
Allah iyiliğini versinn
valla kaçarı yok bende konuşturuyorum
hatta bi gece uyuyorus benim uykumda çok hafiftir, sarıldı bana gel bi çay söyliyim dedi olur dedim nerde dedim oda gel köşedeki kahveye gidelim dio hee dedim erkek yanındaki![]()
hele bi saklı bişii yapsınn![]()
yapmass zatennn![]()
![]()
gel bari beraber oturalım biz geceleri![]()
günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım biz cok yorgunuz bugun dun gece eşimin eskı işyerıne veda yemegı vardı oraya gıttık arkadaslarını arayıp organızasyon yaptım bugun dogum gunu esım dun arkadasları ile pasta keselım dedım .süpriz oldu cok sasırdı.:))dünün yorgunlugu var uzerımızde bugunde güzel bir aksam yemegı yapıcam bakalım düşünüyorum ne yapsam dıye evde başbaşa yiyelim dimi ama:))sizler nasılsınız gecmısebıraz baktım bazı arkadaslarım gecekusu uyuyamıyor sanırım bız yatıyoruz cok uykumda oluyor ama gece 10 kere kalkıyorum dön dur.eskısı gıbı uyumuyorum artık
günaydın canım,
ohh eğlenmişsinizdir ne güzel.akşama daha çok var döktürürsün güzl güzel yemekler.doğumgünü ktlu olsun bu arada eşinin.seneye bebişinle yaparsınız sürprizi babasına